- 4 Şubat 2024
- 125
- 2
- 11
- 30
İnsallah isteyen herkese rabbım nasıp etsın bnımde oglusuma kardes yoldas nasıp etsınDaha yaşınız büyük değil çok Allah'ın izniyle olur merak etmeyin
İnşallah canım bende 23 yaşındayım 1.5 senedir evliyiz çok istiyoruz ilk günden beri daha olmadıİnsallah isteyen herkese rabbım nasıp etsın bnımde oglusuma kardes yoldas nasıp etsın
Catladıgını 14 .gun pık gordum 12 gun pık denedım 2 3 gun yapmadım yaptım sılıktı C cızgısı polıstık over desen hıc bir doktor polıstıkoversın demedi buzamana kadrAaa ama 12 gün pik olması normal değil çatladığınj görmüş müydün
Folık asıt kullanıyomusun canımİnşallah canım bende 23 yaşındayım 1.5 senedir evliyiz çok istiyoruz ilk günden beri daha olmadı
Evet kullanıyorum ama polikistik overim var ondan sanırım bu ay adet olursam aşılama deniyecezFolık asıt kullanıyomusun canım
FSH kac degerınde canım senın bnım 5 ıle 3 de segırıyor normalde polıstık diyorlar ama doktorlar hıc demıyor lh hormonumda 11 10 seyırıyor adetim 3. GunuEvet kullanıyorum ama polikistik overim var ondan sanırım bu ay adet olursam aşılama deniyecez
Hmm tessekur ederim bu bilgi icinGün aşırı deneyin ilişkiye hergun girilmez doktorum da bir gün girin bir gün ara verin demişti iyi değilmiş tavsiyem o sekilde
Güzel Haberler alırsınız inşallahHmm tessekur ederim bu bilgi icin
FSH kac degerınde canım senın bnım 5 ıle 3 de segırıyor normalde polıstık diyorlar ama doktorlar hıc demıyor lh hormonumda 11 10 seyırıyor adetim 3. Gunu
5.38 bu bı kaç ay öncesinin tabi zuan bilemiyorumFSH kac degerınde canım senın bnım 5 ıle 3 de segırıyor normalde polıstık diyorlar ama doktorlar hıc demıyor lh hormonumda 11 10 seyırıyor adetim 3. Gunu
Lh 9.18 şuanFSH kac degerınde canım senın bnım 5 ıle 3 de segırıyor normalde polıstık diyorlar ama doktorlar hıc demıyor lh hormonumda 11 10 seyırıyor adetim 3. Gunu
Bna neden polıstık over tanısı konmuyor pekı5.38 bu bı kaç ay öncesinin tabi zuan bilemiyorum
2 ay once hormon testi oldum bnde hersey normal denılıyor senelerdir 5 seyrediyor oglumada 5 seyrederken hamile kalmıştımLh 9.18 şuan
Rica ederim güzel
Güzel Haberler alırsınız inşallah
Hamilemisiniz cidden merak ettimBugunu degerlendıreyımm ozman ama belom cok fena
Yarın kan vercem salı sabahı yazarım canım ınsallah bakalım kaset testte negatıf çıkıyor ovulasyonda t cızgısı koyu cıkıyor supelıyım adetımde bugünle 6 gun gecıkmem varHamilemisiniz cidden merak ettim
Yarın kan vercem salı sabahı yazarım canım ınsallah bakalım kaset testte negatıf çıkıyor ovulasyonda t cızgısı koyu cıkıyor supelıyım adetımde bugünle 6 gun gecıkmem var
Adetİnşallaaah hamilesindirrr, 5 gün nasıl dayandın ben olsam 10 kere test yapmıştı
Yarın kan vercem salı sabahı yazarım canım ınsallah bakalım kaset testte negatıf çıkıyor ovulasyonda t cızgısı koyu cıkıyor supelıyım adetımde bugünle 6 gun gecıkmem var
Yani onu size söyleyecektim aslında bir gün bekleyin diye ama siz değerlendirdim deyince daha konuyu açmadım normalde öyle olmadı gerekiyor ama sorun değil siz bir gün arayla devam edin ilişkiye zaten çizgi tam siliklesincee bırakın daha girmeyinBişey daha sirabilirmiyim ben çift çizgiyi görünce değerlendirdim ama googlde 24 saat sonra dio yanlış mı yaptim
Mesela adetiniz düzensiz mi kilo alabiliyor musunuz hemen birde çok afedersiniz çene veya bölgesel olarak çok kıllanma oluyor mu yumurtaniz çalışıyor mu bunlarda bir soruj varsa zaten bilin ki polikistik varBna neden polıstık over tanısı konmuyor pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?