Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Evet kullanıyorum ama polikistik overim var ondan sanırım bu ay adet olursam aşılama deniyecez
FSH kac degerınde canım senın bnım 5 ıle 3 de segırıyor normalde polıstık diyorlar ama doktorlar hıc demıyor lh hormonumda 11 10 seyırıyor adetim 3. Gunu

FSH kac degerınde canım senın bnım 5 ıle 3 de segırıyor normalde polıstık diyorlar ama doktorlar hıc demıyor lh hormonumda 11 10 seyırıyor adetim 3. Gunu

5.38 bu bı kaç ay öncesinin tabi zuan bilemiyorum

Adet gününden altı gün okcesini gösteren gebelik testi var hassas test olarak geçiyor 200 TL inşallah pozitif çıkar bende adet gununden önce yapicam test

Bişey daha sirabilirmiyim ben çift çizgiyi görünce değerlendirdim ama googlde 24 saat sonra dio yanlış mı yaptim
Yani onu size söyleyecektim aslında bir gün bekleyin diye ama siz değerlendirdim deyince daha konuyu açmadım normalde öyle olmadı gerekiyor ama sorun değil siz bir gün arayla devam edin ilişkiye zaten çizgi tam siliklesincee bırakın daha girmeyin

Bna neden polıstık over tanısı konmuyor pekı
Mesela adetiniz düzensiz mi kilo alabiliyor musunuz hemen birde çok afedersiniz çene veya bölgesel olarak çok kıllanma oluyor mu yumurtaniz çalışıyor mu bunlarda bir soruj varsa zaten bilin ki polikistik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…