Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Arkadaşlar merhaba bende ovulasyon testine yeni başladım adetin 9.gunu başladım sanki 10.gunu biraz koyu 11.gun de biraz silik gibi görünüyor ben mi yanlış görüyorum anlamadım hangi günü değerlendirmem gerekiyodu yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG20240208155836.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 41
10. Günü değerlendirmeniz gerekiyordu testi Yapmaya dev edin t çizgisi tam silik olması gerekiyor

Eklentiler

• IMG_20240204_182015.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 41
Bakın 16. Günde netleşmiş sonra silik çıkmış bu şekilde olması lazım

3 subatta pik gordum degerlendirdim bir hafta sonra bugun koyulasti tekrardab Adete bugunle birlikte 8 gun kaldi kizlar ikinci yumurtlama mi acaba

Eklentiler

• IMG_20240209_160145.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20240209_155612.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bn hala adet olmadım gecıkmem 4 gunu kan verdim 1.35 cıkmıstı doktor supelı dıe ayın gecıkmem 6. Gunu tekrar ıstedı ve hala adet olmadım gobegım atıyor kalp atar Hobo bazen
Sonucumu bekliyorum faha cıkmadı ıyıce sıtres yaptım pazrtesı cıkacakmıs

Kızlar bn hala adet olmadım gecıkmem 4 gunu kan verdim 1.35 cıkmıstı doktor supelı dıe ayın gecıkmem 6. Gunu tekrar ıstedı ve hala adet olmadım gobegım atıyor kalp atar Hobo bazen
Bir kaç gün sonra tekrar verin kan değeriniz yükselmiş olabilir

9.gun değerlendirdim 10.gun malesef geçti 11.gun değerlendirdim böyle denk gelmez mi acaba
9. Gün çok net değildi 10-11 daha iyiymiş o günler değerlendirdiyseniz sorun yok testi yapın takı T çizgisi silik çıkana kadar net çıkarsa değerlendirmeye devam edin

9. Gün çok net değildi 10-11 daha iyiymiş o günler değerlendirdiyseniz sorun yok testi yapın takı T çizgisi silik çıkana kadar net çıkarsa değerlendirmeye devam edin
10 değerlendiremedim ama 11 değerlendirdim inşallah oluyordur böyle de yeni başladığım için bu kadar erken yumurtlama olucagini dusunmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…