Yok 3 varAdetiniz geçmiş miydi
Bu şekilde çıkıyorduAdetiniz geçmiş miydi
Tamam şuan erken gebelik testi yaparsanız çıkarYok 3 var
Bugün test yaptım pozitifi gördüm Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahBu şekilde çıkıyordu
Tamam şuan erken gebelik testi yaparsanız çıkar
Hayırlı olsun inşallahBugün test yaptım pozitifi gördüm Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
10. Günü değerlendirmeniz gerekiyordu testi Yapmaya dev edin t çizgisi tam silik olması gerekiyorArkadaşlar merhaba bende ovulasyon testine yeni başladım adetin 9.gunu başladım sanki 10.gunu biraz koyu 11.gun de biraz silik gibi görünüyor ben mi yanlış görüyorum anlamadım hangi günü değerlendirmem gerekiyodu yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar merhaba bende ovulasyon testine yeni başladım adetin 9.gunu başladım sanki 10.gunu biraz koyu 11.gun de biraz silik gibi görünüyor ben mi yanlış görüyorum anlamadım hangi günü değerlendirmem gerekiyodu yardımcı olur musunuz
Bu testler çok sağlıklı olmuyo olabilir ama3 subatta pik gordum degerlendirdim bir hafta sonra bugun koyulasti tekrardab Adete bugunle birlikte 8 gun kaldi kizlar ikinci yumurtlama mi acaba
Bu testlerden alın3 subatta pik gordum degerlendirdim bir hafta sonra bugun koyulasti tekrardab Adete bugunle birlikte 8 gun kaldi kizlar ikinci yumurtlama mi acaba
9.gun değerlendirdim 10.gun malesef geçti 11.gun değerlendirdim böyle denk gelmez mi acaba10. Günü değerlendirmeniz gerekiyordu testi Yapmaya dev edin t çizgisi tam silik olması gerekiyor
Kızlar bn hala adet olmadım gecıkmem 4 gunu kan verdim 1.35 cıkmıstı doktor supelı dıe ayın gecıkmem 6. Gunu tekrar ıstedı ve hala adet olmadım gobegım atıyor kalp atar Hobo bazenAdetiniz geçmiş miydi
Sonucumu bekliyorum faha cıkmadı ıyıce sıtres yaptım pazrtesı cıkacakmısKızlar bn hala adet olmadım gecıkmem 4 gunu kan verdim 1.35 cıkmıstı doktor supelı dıe ayın gecıkmem 6. Gunu tekrar ıstedı ve hala adet olmadım gobegım atıyor kalp atar Hobo bazen
Bir kaç gün sonra tekrar verin kan değeriniz yükselmiş olabilirKızlar bn hala adet olmadım gecıkmem 4 gunu kan verdim 1.35 cıkmıstı doktor supelı dıe ayın gecıkmem 6. Gunu tekrar ıstedı ve hala adet olmadım gobegım atıyor kalp atar Hobo bazen
Kan mıSonucumu bekliyorum faha cıkmadı ıyıce sıtres yaptım pazrtesı cıkacakmıs
9. Gün çok net değildi 10-11 daha iyiymiş o günler değerlendirdiyseniz sorun yok testi yapın takı T çizgisi silik çıkana kadar net çıkarsa değerlendirmeye devam edin9.gun değerlendirdim 10.gun malesef geçti 11.gun değerlendirdim böyle denk gelmez mi acaba
Ka n verdım 1.35 cıktı 2 gun sonra yine verdim doktor ıstedı ama hala beklıyom sonucu 3 gun olduBir kaç gün sonra tekrar verin kan değeriniz yükselmiş olabilir
10 değerlendiremedim ama 11 değerlendirdim inşallah oluyordur böyle de yeni başladığım için bu kadar erken yumurtlama olucagini dusunmemistim9. Gün çok net değildi 10-11 daha iyiymiş o günler değerlendirdiyseniz sorun yok testi yapın takı T çizgisi silik çıkana kadar net çıkarsa değerlendirmeye devam edin
Çıkması lazim canım çoktan e nabiza bakKa n verdım 1.35 cıktı 2 gun sonra yine verdim doktor ıstedı ama hala beklıyom sonucu 3 gun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?