Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Mesela adetiniz düzensiz mi kilo alabiliyor musunuz hemen birde çok afedersiniz çene veya bölgesel olarak çok kıllanma oluyor mu yumurtaniz çalışıyor mu bunlarda bir soruj varsa zaten bilin ki polikistik var
Kılo normal kullanmada yok adetim bazen dusenlı bazen deıl sole 2 ay duzenlı 2 ay 3 4 hun gevıkmem oluyor

Kılo normal kullanmada yok adetim bazen dusenlı bazen deıl sole 2 ay duzenlı 2 ay 3 4 hun gevıkmem oluyor
Cenemde kıl yok bolgeselde adet gecıkmemde kıllanma oluyor frk ediyorum yoğunlaşıyor ama adetımde gecikme olunca oluyor yumurtlamam normal ama catlamayı bılmıyorum kan verdim yarın sorunc cıkar eger hamıle deılsem bu catlamaya bı baktırıcam herseyım normol 2 ay once smir testıde oldum temiz ama neden gebe kalamıyorum lh testınde 12 gun pık olması catlamada sıkıntı var ole dıe dusunuyorum artık bakalım yarın sabah test sonucum cıkıcak hayırlısı

Gecıkmemıde doktorlar norml dıyor anlamadım 21 40 arası normalmıs

Benimde adete 1 hafta var ve ovulasyon testim böyle çıkıyo kızlar sizce hamile olabilir miyim

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 48
Hıc hastaneye gıtmedı canım bılmıyorumkı olbılırde bır seneyı dolduralım gıdıcek ınsallah olmasa
Hiç bekleyemeyin çünkü varsa erkenden başlayıp müdahale etmesi daha iyi ilaç tedavisine de gireceginiz için çok beklemeyin biz 6 ay geçtikten sonra basladik

Merhaba ne için aldınız acaba siz ? Hayit macunu mu ? Bende alacağım da çok kararsızım fsh düşürmek için almak istiyordum ben
Kullananlar çok memnun ve hamile kalanların sayısı fazlasıyla hicbiseyi yokken hamile kalamayan insanlar daha kavonoz bitmeden hamile kalmis çok etkilendim kullaniorum inşallah faydasını gorurum

Kullananlar çok memnun ve hamile kalanların sayısı fazlasıyla hicbiseyi yokken hamile kalamayan insanlar daha kavonoz bitmeden hamile kalmis çok etkilendim kullaniorum inşallah faydasını gorurum
Inşallah kalırsınız. Bende almak istiyorum da şu an bal kullanıyorum arı sütü polen perga propolis karışımı 3 aya tamamlanması lazımdı benim 2.kavanoz 1 kavanoz daha alıp ise yaramazsa bırakıcam. Hayit macununa geçicem nihalin bahcesinden alicam. Daha önce hayıt macunu kullandım 34 okan fsh değerimi daha kötü yaptı 50 ye çıkardı bende bıraktım başka sayfadan almıştım bi de nihal haniminkini denemek istiyroum dediginiz gibi hamile kalan çok çeşitli sebeplerden ötürü kalamayamip. 4 ayda hayıt macununa sans vermek istiyroum baldan sonra

Evet bende çayına başladım bir işe yaramazsa macunu alacağım

Benimde adete 1 hafta var ve ovulasyon testim böyle çıkıyo kızlar sizce hamile olabilir miyim
Bnımde gecıkmem var kanımı sabırsıslıkl beklıyorum gecıkmen yoksa degerlendır derım bn yınede degerlendırıyorum arkdasımızın dedıgı gıbı kadın vucudu cok farklı yumurtluyosundur belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…