- 4 Şubat 2024
- 125
- 2
- 11
- 30
Kılo normal kullanmada yok adetim bazen dusenlı bazen deıl sole 2 ay duzenlı 2 ay 3 4 hun gevıkmem oluyorMesela adetiniz düzensiz mi kilo alabiliyor musunuz hemen birde çok afedersiniz çene veya bölgesel olarak çok kıllanma oluyor mu yumurtaniz çalışıyor mu bunlarda bir soruj varsa zaten bilin ki polikistik var
Cenemde kıl yok bolgeselde adet gecıkmemde kıllanma oluyor frk ediyorum yoğunlaşıyor ama adetımde gecikme olunca oluyor yumurtlamam normal ama catlamayı bılmıyorum kan verdim yarın sorunc cıkar eger hamıle deılsem bu catlamaya bı baktırıcam herseyım normol 2 ay once smir testıde oldum temiz ama neden gebe kalamıyorum lh testınde 12 gun pık olması catlamada sıkıntı var ole dıe dusunuyorum artık bakalım yarın sabah test sonucum cıkıcak hayırlısıKılo normal kullanmada yok adetim bazen dusenlı bazen deıl sole 2 ay duzenlı 2 ay 3 4 hun gevıkmem oluyor
Gecıkmemıde doktorlar norml dıyor anlamadım 21 40 arası normalmısCenemde kıl yok bolgeselde adet gecıkmemde kıllanma oluyor frk ediyorum yoğunlaşıyor ama adetımde gecikme olunca oluyor yumurtlamam normal ama catlamayı bılmıyorum kan verdim yarın sorunc cıkar eger hamıle deılsem bu catlamaya bı baktırıcam herseyım normol 2 ay once smir testıde oldum temiz ama neden gebe kalamıyorum lh testınde 12 gun pık olması catlamada sıkıntı var ole dıe dusunuyorum artık bakalım yarın sabah test sonucum cıkıcak hayırlısı
31 aralık det oldum 5 Ocak bıttı adetım ben 30 günde bir olan bir kadınım canım 31 olduysamnobur ayın 31 olurum kesınlıkle tanı duzenlı oldugumdaAdet gunu
Adet
O zaman polikistik değildirKılo normal kullanmada yok adetim bazen dusenlı bazen deıl sole 2 ay duzenlı 2 ay 3 4 hun gevıkmem oluyor
Eşinle alakalı bir sorun olabilir miGecıkmemıde doktorlar norml dıyor anlamadım 21 40 arası normalmıs
Hıc hastaneye gıtmedı canım bılmıyorumkı olbılırde bır seneyı dolduralım gıdıcek ınsallah olmasaEşinle alakalı bir sorun olabilir mi
Olabilir bir kaç gün geçince erken gebelik testi yapınBenimde adete 1 hafta var ve ovulasyon testim böyle çıkıyo kızlar sizce hamile olabilir miyim
Hiç bekleyemeyin çünkü varsa erkenden başlayıp müdahale etmesi daha iyi ilaç tedavisine de gireceginiz için çok beklemeyin biz 6 ay geçtikten sonra basladikHıc hastaneye gıtmedı canım bılmıyorumkı olbılırde bır seneyı dolduralım gıdıcek ınsallah olmasa
Merhaba ne için aldınız acaba siz ? Hayit macunu mu ? Bende alacağım da çok kararsızım fsh düşürmek için almak istiyordum benNihalin bahçesi diye site ama ben trendyoldan söyledim yine nihalin bahçesi sayfasından geldi
Kullananlar çok memnun ve hamile kalanların sayısı fazlasıyla hicbiseyi yokken hamile kalamayan insanlar daha kavonoz bitmeden hamile kalmis çok etkilendim kullaniorum inşallah faydasını gorurumMerhaba ne için aldınız acaba siz ? Hayit macunu mu ? Bende alacağım da çok kararsızım fsh düşürmek için almak istiyordum ben
Inşallah kalırsınız. Bende almak istiyorum da şu an bal kullanıyorum arı sütü polen perga propolis karışımı 3 aya tamamlanması lazımdı benim 2.kavanoz 1 kavanoz daha alıp ise yaramazsa bırakıcam. Hayit macununa geçicem nihalin bahcesinden alicam. Daha önce hayıt macunu kullandım 34 okan fsh değerimi daha kötü yaptı 50 ye çıkardı bende bıraktım başka sayfadan almıştım bi de nihal haniminkini denemek istiyroum dediginiz gibi hamile kalan çok çeşitli sebeplerden ötürü kalamayamip. 4 ayda hayıt macununa sans vermek istiyroum baldan sonraKullananlar çok memnun ve hamile kalanların sayısı fazlasıyla hicbiseyi yokken hamile kalamayan insanlar daha kavonoz bitmeden hamile kalmis çok etkilendim kullaniorum inşallah faydasını gorurum
Olabilir bir kaç gün geçince erken gebelik testi yapın
Çayıyla da kalanlar varKullananlar çok memnun ve hamile kalanların sayısı fazlasıyla hicbiseyi yokken hamile kalamayan insanlar daha kavonoz bitmeden hamile kalmis çok etkilendim kullaniorum inşallah faydasını gorurum
Valla bende yumurtaları calistiriyor diye aldım adetim düzensiz diye kullanıyorumMerhaba ne için aldınız acaba siz ? Hayit macunu mu ? Bende alacağım da çok kararsızım fsh düşürmek için almak istiyordum ben
Evet bende çayına başladım bir işe yaramazsa macunu alacağımKullananlar çok memnun ve hamile kalanların sayısı fazlasıyla hicbiseyi yokken hamile kalamayan insanlar daha kavonoz bitmeden hamile kalmis çok etkilendim kullaniorum inşallah faydasını gorurum
Macunu her Yememde kusma hissi gelio ama yinede degerEvet bende çayına başladım bir işe yaramazsa macunu alacağım
Bnımde gecıkmem var kanımı sabırsıslıkl beklıyorum gecıkmen yoksa degerlendır derım bn yınede degerlendırıyorum arkdasımızın dedıgı gıbı kadın vucudu cok farklı yumurtluyosundur belkıBenimde adete 1 hafta var ve ovulasyon testim böyle çıkıyo kızlar sizce hamile olabilir miyim
Aynen öyleBnımde gecıkmem var kanımı sabırsıslıkl beklıyorum gecıkmen yoksa degerlendır derım bn yınede degerlendırıyorum arkdasımızın dedıgı gıbı kadın vucudu cok farklı yumurtluyosundur belkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?