- 4 Şubat 2024
- 125
- 2
- 11
- 30
Dadaonceden yumurtlama gordunmuGeçen cumartesi yaptım koyu çıktı dün yaptım ve bugün yaptım onlarda aynı hatta bi tık daha koyu
Daha once pık gormedıysen canım bıraz daha sabret ıkısıde aynı olması lazım rengi koyu C ve t yanı renk yumurtlama ozman oluyor ya T C den koyu olcak yda ıkısı aynı renkte olcak senın T Sankı bı tık acık degerlendır bugunlerıGeçen cumartesi yaptım koyu çıktı dün yaptım ve bugün yaptım onlarda aynı hatta bi tık daha koyu
Evet gördüm adetimden 12 gün sonra pik oldu ertesi günü de çok silik çıktı test sonra ki bi kaç günde silikleşti şimdi koyulaştı tekrarDadaonceden yumurtlama gordunmu
Bugün kam verdim hamile falan değilim yAKesinlikle çayı da kötü ama mecburen bende içiyorum
Benim gıbı olmusun canım sendeBugün kam verdim hamile falan değilim yA
NasılBenim gıbı olmusun canım sende
Tesekkur ederim inşallah çok saolunEvet 15 gün sabah aç karnına gece yatmadan da aç oluyoruz ya o zaman da aç karnına icinn bı bardak inanın bı zaman sonra öyle şifasını görürsünüz
1.35 mi çıkmış degerMaalesef
Devam edin bnce macunu kullanmaya hamile değilsiniz belki ama bırakmayın birde sizin yumurtlama yeni olmadı mı en son geç pozitifi gormistunuz daha erken değil mi test yapmak içinBugün kam verdim hamile falan değilim yA
Evet canım bugun kafın doguma gıttım yukselebılıt diyerek bnden gebelik testınıstedı tekrardan alttan muayne yaptı ultrasyonda bir sorunun yok dedi kısttın var dedi od normal adet olmamısın dedı1.35 mi çıkmış deger
Devam edin bnce macunu kullanmaya hamile değilsiniz belki ama bırakmayın birde sizin yumurtlama yeni olmadı mı en son geç pozitifi gormistunuz daha erken değil mi test yapmak için
Bnde umıtsızım ama Allah'tan umit kesılmez canımUmitsizim ya
Evet bncede yükselebilir bekle birazEvet canım bugun kafın doguma gıttım yukselebılıt diyerek bnden gebelik testınıstedı tekrardan alttan muayne yaptı ultrasyonda bir sorunun yok dedi kısttın var dedi od normal adet olmamısın dedı
Öyle demeyin bnce test içinde acele ettiniz bekleyinUmitsizim ya
Peki kanda ne kdra kdr c
O adetten 15 gün felan ustunden geçse çıkarPeki kanda ne kdra kdr cikio
Bence çok çok erken belki geç döllenme olmuş sizin ondan bekleyinYani erken davrandım degilmi bu aydan çok umitliyim degerlendirdimde
Gün geçtikçe koyulaşıyor T çizgisi vallahi kalpten gidicem çok heyecan yaptımDaha once pık gormedıysen canım bıraz daha sabret ıkısıde aynı olması lazım rengi koyu C ve t yanı renk yumurtlama ozman oluyor ya T C den koyu olcak yda ıkısı aynı renkte olcak senın T Sankı bı tık acık degerlendır bugunlerı
Adetiniz geçmiş miydiGün geçtikçe koyulaşıyor T çizgisi vallahi kalpten gidicem çok heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?