Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

10 değerlendiremedim ama 11 değerlendirdim inşallah oluyordur böyle de yeni başladığım için bu kadar erken yumurtlama olucagini dusunmemistim
Evet bazen çok çabuk olabiliyor benim 16. Günde olmuştu şuan adet olacağım mi diye bekliyorum olmazsam test yapicam

Arkadaşlar bana sanki 10.gun koyu gibi gelmişti ama bugün yani 13.gun daha koyu sanki yani ben bugün mü yumurtladim bugünü mu degerlendirmem gerekiyo iki gündür akıntı ve sıcak basması var bunun belirtisi mi acaba

Eklentiler

• IMG20240210155639.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu testlerden alın
İlk bunlardan kullandim gebeligi olustu ama malesef dusukle sonuclandi iki yildir bu markayi kullaniyorum esimdede morfoloji 3 ileri hizli 48 b ustteki dun yaptigim alttaki teste bugun yaptigim

Eklentiler

• IMG_20240210_154158.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 38
İlk bunlardan kullandim gebeligi olustu ama malesef dusukle sonuclandi iki yildir bu markayi kullaniyorum esimdede morfoloji 3 ileri hizli 48 b ustteki dun yaptigim alttaki teste bugun yaptigim
Sanki çatlamış yumurtaniz çünkü siliklesmis inşallah hayırlısı olur sizin için

Evet 13. Gün yumurtlama olmuş değerlendirin ve belirtisi de kaşık ağrısı ve çok fazla akıntı oluyor yumurtlama da benim sol kasık ağrım var mesela

Çıkması lazim canım çoktan e nabiza bak
İnanırmısın hala çıkmadı e nabıza bakıyorum ne dorumsus bır hastane pazartesi sağlık ocagına vercem hala adet olmadım ovulasyonumda hala pik anlamadım gobegımde kalp atar gını bısı oluyor 3 gundur bugünde gous ucumda agrı var

Çok stres yapma evde gebelik testi yapabilirsin şuanda çıkabilir

Sonucunuz çıktı mı merak ettim

Bence çok çok erken belki geç döllenme olmuş sizin ondan bekleyin
Birşey sorabilirmiyim benim sağ kasığımda ağrı oldu ve idrarımı resmen tutamıyorum koşarak gidiyorum ve akıntım az ama kötü bir koku var sizce bunlar neden

Birşey sorabilirmiyim benim sağ kasığımda ağrı oldu ve idrarımı resmen tutamıyorum koşarak gidiyorum ve akıntım az ama kötü bir koku var sizce bunlar neden

Gebelik birinci nedeni o değilse kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu bende de vardı ve kasik ağrısı acayip kötüydü ha idrarı yaparken yanma da varsa kesin enfeksiyon

Sonucunuz çıktı mı merak ettim
Dunku betm çıktı hamile degılım adet olmadım daha ama yanındakı açıklama anlamadım postmenepozal ne demek bırde adet olamak ıcın bıtkı cayı falan tvsıyelerınız varmı

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-14-10-50-52-774_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 40
Doktorunuza sordunuz mu
Dunku betm çıktı hamile degılım adet olmadım daha ama yanındakı açıklama anlamadım postmenepozal ne demek bırde adet olamak ıcın bıtkı cayı falan tvsıyelerınız varmı
Var civan percemi çayi kesinlikle çok söktürüyor adeti ama bnce kesin emin olun ondan sonra başlayın bende hafta sonu test yapacağım inşallah tutmuştur

Var civan percemi çayi kesinlikle çok söktürüyor adeti ama bnce kesin emin olun ondan sonra başlayın bende hafta sonu test yapacağım inşallah tutmuştur
Sormdım ama gebe deılım belı zaten ama yan trafındakı acıklama kafamı karıstırdı bılgın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…