Evet bazen çok çabuk olabiliyor benim 16. Günde olmuştu şuan adet olacağım mi diye bekliyorum olmazsam test yapicam10 değerlendiremedim ama 11 değerlendirdim inşallah oluyordur böyle de yeni başladığım için bu kadar erken yumurtlama olucagini dusunmemistim
Tessekur ederimmm.Bence çok çok erken belki geç döllenme olmuş sizin ondan bekleyin
İlk bunlardan kullandim gebeligi olustu ama malesef dusukle sonuclandi iki yildir bu markayi kullaniyorum esimdede morfoloji 3 ileri hizli 48 b ustteki dun yaptigim alttaki teste bugun yaptigimBu testlerden alın
Sanki çatlamış yumurtaniz çünkü siliklesmis inşallah hayırlısı olur sizin içinİlk bunlardan kullandim gebeligi olustu ama malesef dusukle sonuclandi iki yildir bu markayi kullaniyorum esimdede morfoloji 3 ileri hizli 48 b ustteki dun yaptigim alttaki teste bugun yaptigim
Amin insallah ilk gebeligimdede iki yumurtlama yakalamistin insallah bu sefer olurSanki çatlamış yumurtaniz çünkü siliklesmis inşallah hayırlısı olur sizin için
Evet 13. Gün yumurtlama olmuş değerlendirin ve belirtisi de kaşık ağrısı ve çok fazla akıntı oluyor yumurtlama da benim sol kasık ağrım var meselaArkadaşlar bana sanki 10.gun koyu gibi gelmişti ama bugün yani 13.gun daha koyu sanki yani ben bugün mü yumurtladim bugünü mu degerlendirmem gerekiyo iki gündür akıntı ve sıcak basması var bunun belirtisi mi acaba
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah deneyin sizde şansınızıAmin insallah ilk gebeligimdede iki yumurtlama yakalamistin insallah bu sefer olur
İnanırmısın hala çıkmadı e nabıza bakıyorum ne dorumsus bır hastane pazartesi sağlık ocagına vercem hala adet olmadım ovulasyonumda hala pik anlamadım gobegımde kalp atar gını bısı oluyor 3 gundur bugünde gous ucumda agrı varÇıkması lazim canım çoktan e nabiza bak
Çok stres yapma evde gebelik testi yapabilirsin şuanda çıkabilirİnanırmısın hala çıkmadı e nabıza bakıyorum ne dorumsus bır hastane pazartesi sağlık ocagına vercem hala adet olmadım ovulasyonumda hala pik anlamadım gobegımde kalp atar gını bısı oluyor 3 gundur bugünde gous ucumda agrı var
Birde bazen e nabiza yansımıyorÇok stres yapma evde gebelik testi yapabilirsin şuanda çıkabilir
Sonucunuz çıktı mı merak ettimİnanırmısın hala çıkmadı e nabıza bakıyorum ne dorumsus bır hastane pazartesi sağlık ocagına vercem hala adet olmadım ovulasyonumda hala pik anlamadım gobegımde kalp atar gını bısı oluyor 3 gundur bugünde gous ucumda agrı var
Bende öyleSonucunuz çıktı mı merak ettim
Birşey sorabilirmiyim benim sağ kasığımda ağrı oldu ve idrarımı resmen tutamıyorum koşarak gidiyorum ve akıntım az ama kötü bir koku var sizce bunlar nedenBence çok çok erken belki geç döllenme olmuş sizin ondan bekleyin
Gebelik birinci nedeni o değilse kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu bende de vardı ve kasik ağrısı acayip kötüydü ha idrarı yaparken yanma da varsa kesin enfeksiyonBirşey sorabilirmiyim benim sağ kasığımda ağrı oldu ve idrarımı resmen tutamıyorum koşarak gidiyorum ve akıntım az ama kötü bir koku var sizce bunlar neden
Dunku betm çıktı hamile degılım adet olmadım daha ama yanındakı açıklama anlamadım postmenepozal ne demek bırde adet olamak ıcın bıtkı cayı falan tvsıyelerınız varmıSonucunuz çıktı mı merak ettim
Doktorunuza sordunuz muDunku betm çıktı hamile degılım adet olmadım daha ama yanındakı açıklama anlamadım postmenepozal ne demek bırde adet olamak ıcın bıtkı cayı falan tvsıyelerınız varmı
Doktorunuza sordunuz mu
Var civan percemi çayi kesinlikle çok söktürüyor adeti ama bnce kesin emin olun ondan sonra başlayın bende hafta sonu test yapacağım inşallah tutmuşturDunku betm çıktı hamile degılım adet olmadım daha ama yanındakı açıklama anlamadım postmenepozal ne demek bırde adet olamak ıcın bıtkı cayı falan tvsıyelerınız varmı
Sormdım ama gebe deılım belı zaten ama yan trafındakı acıklama kafamı karıstırdı bılgın varmıVar civan percemi çayi kesinlikle çok söktürüyor adeti ama bnce kesin emin olun ondan sonra başlayın bende hafta sonu test yapacağım inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?