Yok valla ben hiç duymadım ama bı sanuye ebe arkadasim vardı sizin için sorayimSormdım ama gebe deılım belı zaten ama yan trafındakı acıklama kafamı karıstırdı bılgın varmı
Cok sevınırım canım beklıyprum cıvan opencemı alcam aktardan yoksaYok valla ben hiç duymadım ama bı sanuye ebe arkadasim vardı sizin için sorayim
Insallahh canım bnımVar civan percemi çayi kesinlikle çok söktürüyor adeti ama bnce kesin emin olun ondan sonra başlayın bende hafta sonu test yapacağım inşallah tutmuştur
Evet onu alıp kaynatın günde bı bardak sabah bı bardak akşam için suyu kaynatıp bı kaç tane çiçek şeklinde zaten suyu atın demlemeye bırakın suyla kaynamasın demleme usulü olsun bı hafta için adet olunca bırakınCok sevınırım canım beklıyprum cıvan opencemı alcam aktardan yoksa
Aldım canım sabah aksam ac tok farkedıyormu aktarcı acı dedı ama bal karıstırın dedıEvet onu alıp kaynatın günde bı bardak sabah bı bardak akşam için suyu kaynatıp bı kaç tane çiçek şeklinde zaten suyu atın demlemeye bırakın suyla kaynamasın demleme usulü olsun bı hafta için adet olunca bırakın
Arkadaşıma sordum dönsün bana ben buraya atarım ne olduğunuCok sevınırım canım beklıyprum cıvan opencemı alcam aktardan yoksa
Tamm canım beklıyorum.Arkadaşıma sordum dönsün bana ben buraya atarım ne olduğunu
Çok acı değil ben o şekilde tükettim ben aç karnına içiyordum ama siz bekleyin arkadaşım ne diyor ona göre başlayın belki o değer başka birseyindirAldım canım sabah aksam ac tok farkedıyormu aktarcı acı dedı ama bal karıstırın dedı
Tmm cnm cok sagolÇok acı değil ben o şekilde tükettim ben aç karnına içiyordum ama siz bekleyin arkadaşım ne diyor ona göre başlayın belki o değer başka birseyindir
TamamdırTamm canım beklıyorum.
Tamm canım beklıyorum.
Tamamdır
Bak canım böyle yazdıTmm cnm cok sagolbeklıyorum
Yok idrarda yanma yok gebelik yok degilmiGebelik birinci nedeni o değilse kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu bende de vardı ve kasik ağrısı acayip kötüydü ha idrarı yaparken yanma da varsa kesin enfeksiyon
Gebelik ihtimali varsa o olma ihtimali yüksek zaten yani şüpheniz varsa kesinlikle gidin doktoraYok idrarda yanma yok gebelik yok degilmi
Cok tesekkur ederim bn cıvan prncemonı ıceyım sonrda baska maclara bakayım ınsallah senın varfır bu ay kuzumBak canım böyle yazdı
Bende hafta sonu test yapicam artık bakalım bende 1.5 senedir istiyorum olmuyor olur inşallahCok tesekkur ederim bn cıvan prncemonı ıceyım sonrda baska maclara bakayım ınsallah senın varfır bu ay kuzum
İnsallah canım isteyen herkese rabbım versın..ınsallahBende hafta sonu test yapicam artık bakalım bende 1.5 senedir istiyorum olmuyor olur inşallah
Amin inşallahİnsallah canım isteyen herkese rabbım versın..ınsallah
Gebelik birinci nedeni o değilse kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu bende de vardı ve kasik ağrısı acayip kötüydü ha idrarı yaparken yanma da varsa kesin enfeksiyon
Bı bakaemisiniz adetime 3 gün var ovulasyon testi vardı onu yaptım olabilirmiDoktorunuza sordunuz mu
Adetime üç gün var iki gündür kasıklarımda ağrı var belim ara ara sizlio ovulasyin testi vardı onu yaptım sizce durum ne çift çizgi çıktı belirginSormdım ama gebe deılım belı zaten ama yan trafındakı acıklama kafamı karıstırdı bılgın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?