Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Cok sevınırım canım beklıyprum cıvan opencemı alcam aktardan yoksa
Evet onu alıp kaynatın günde bı bardak sabah bı bardak akşam için suyu kaynatıp bı kaç tane çiçek şeklinde zaten suyu atın demlemeye bırakın suyla kaynamasın demleme usulü olsun bı hafta için adet olunca bırakın

Aldım canım sabah aksam ac tok farkedıyormu aktarcı acı dedı ama bal karıstırın dedı

Aldım canım sabah aksam ac tok farkedıyormu aktarcı acı dedı ama bal karıstırın dedı
Çok acı değil ben o şekilde tükettim ben aç karnına içiyordum ama siz bekleyin arkadaşım ne diyor ona göre başlayın belki o değer başka birseyindir

Nolur bakarmisiniz adetime 3 gün var ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce olabilirmi
Gebelik birinci nedeni o değilse kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu bende de vardı ve kasik ağrısı acayip kötüydü ha idrarı yaparken yanma da varsa kesin enfeksiyon

Sormdım ama gebe deılım belı zaten ama yan trafındakı acıklama kafamı karıstırdı bılgın varmı
Adetime üç gün var iki gündür kasıklarımda ağrı var belim ara ara sizlio ovulasyin testi vardı onu yaptım sizce durum ne çift çizgi çıktı belirgin

Eklentiler

• IMG_20240216_235256.webp
    9 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…