Evet olabilir net çünküBı bakaemisiniz adetime 3 gün var ovulasyon testi vardı onu yaptım olabilirmi
Evet olabilir net çünkü
Evet ama sakın hemen unutlanmayin bazen yanıltıcı oluyor veya ikinci yumurtlama oluyor o yüzden bekleyin olmadı erken gebelik testi alın onlar net çıkarıyorYani hamile olabilirmiyim
Kıstten dolayıda olmus olabılır yumurtlamada olmus olabılır gebede olabılırsın canım ama bn gebe degılım kıstten dolayı lh testım cıft cıkıyomus yumurtalarım catlamamıs kıst olmusAdetime üç gün var iki gündür kasıklarımda ağrı var belim ara ara sizlio ovulasyin testi vardı onu yaptım sizce durum ne çift çizgi çıktı belirgin
Kıstten dolayıda olmus olabılır yumurtlamada olmus olabılır gebede olabılırsın canım ama bn gebe degılım kıstten dolayı lh testım cıft cıkıyomus yumurtalarım catlamamıs kıst olmu
Bugün kan verdim değerim 10.25 çıktı sizce gebelik varmıKıstten dolayıda olmus olabılır yumurtlamada olmus olabılır gebede olabılırsın canım ama bn gebe degılım kıstten dolayı lh testım cıft cıkıyomus yumurtalarım catlamamıs kıst olmus
Gebelik vr canım hayırlı olsunBugün kan verdim değerim 10.25 çıktı sizce gebelik varmı
Gebelik vr canım hayırlı olsun
İlaç kullanın sizdeKıstten dolayıda olmus olabılır yumurtlamada olmus olabılır gebede olabılırsın canım ama bn gebe degılım kıstten dolayı lh testım cıft cıkıyomus yumurtalarım catlamamıs kıst olmus
Evet hayırlı olsun inşallahBugün kan verdim değerim 10.25 çıktı sizce gebelik varmı
Kullanmıcam canım adetımı beklıcemİlaç kullanın sizde
E doktorunuz size kist için birşey onermedi miKullanmıcam canım adetımı beklıcem
Kıstten olmuyorsun demedi onemsıs kıstlerın var dedi. Adet olmamısın normal dedi birde rahım kalınlasman var dedi beta ıstıyorum dedınverdım kan çıkmadı gebelik ısteE doktorunuz size kist için birşey onermedi mi
Biliyorum canım rahim kalınlaşması için zaten ilaç veriliyor bende test yaptım maalesef bu ayda birşey yok büyük ihtimalle aşılama olacağım bu ayKıstten olmuyorsun demedi onemsıs kıstlerın var dedi. Adet olmamısın normal dedi birde rahım kalınlasman var dedi beta ıstıyorum dedınverdım kan çıkmadı gebelik ıste
Dayanamadım dün test verdim 6.5 çıktı acildeki kadın gebelik yok dedi adet olcaktim iki gün geçti iyice kafam karıştı ağladım bir var diyorlar Bir yok ne yapabilirimEvet hayırlı olsun inşallah
Dayanamadım dün test verdim 6.5 çıktı acildeki kadın gebelik yok dedi adet olcaktim iki gün geçti iyice kafam karıştı ağladım bir var diyorlar Bir yok ne yapabilirimKullanmıcam canım adetımı beklıcem
6.5 nasıl gebelik yokDayanamadım dün test verdim 6.5 çıktı acildeki kadın gebelik yok dedi adet olcaktim iki gün geçti iyice kafam karıştı ağladım bir var diyorlar Bir yok ne yapabilirim
İnan acile hiç guvenme bende gittim acile yanlış yonlendirildim bnce kadın doğuma gitDayanamadım dün test verdim 6.5 çıktı acildeki kadın gebelik yok dedi adet olcaktim iki gün geçti iyice kafam karı
Dayanamadım dün test verdim 6.5 çıktı acildeki kadın gebelik yok dedi adet olcaktim iki gün geçti iyice kafam karıştı ağladım bir var diyorlar Bir yok ne yapabilirim
ştı ağladım bir var diyorlar Bir yok ne yapabiliri
Devuİnan acile hiç guvenme bende gittim acile yanlış yonlendirildim bnce kadın doğuma git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?