Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

Randevu bulamiorum yok ne yapicam acilden dün bir kadını gönderdiler ultrasona kadın dogumcuya bana akıl verin valla agliya agliya kafayı yicem

Devu
Kızlar adet oldum kanamam var ama sabah ve aksamkı testım Bole bı gıkrı olan varmı

Eklentiler

• IMG-20240219-WA0053.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 29
Sizin kist yok muydu
Vardı adet oldum sabah 6 saat ara ara bınde bır selpaga kahverengi surultu geliyordu gebelk testı vardı elımde yaotım cok acık belı belırsıs cızcı çıktı aksam yaptım tekrar koyulasmıs Bole olmus ama kanamam var kanamaya dondu

Kanamam varken yaptım hata Bole cıktı aksamda

Siz kanda verdiniz ama yani yerleşme kanaması olabilir diyecem de çünkü üstüne görme diyoruz ya o şekilde böyle akıntı olur peki siz testi beklettinjz mi yoksa hemen çıktı mi bu çift çizgi

Sabah ve aksamın testleri suan bunlar beklemıs olanlar

Eklentiler

• 17083762778018772131186688052912.webp
    5 KB · Görüntüleme: 27
Tekrar gidin bence o zaman belki üstüne adet görüyorsunuz eltim de öyle oldu adet sandı hamile ç

Tekrar gidin bence o zaman belki üstüne adet görüyorsunuz eltim de öyle oldu adet sandı hamile çıktı
Testte sorun olsa ıkındedemı var dıcem ve bu y gevıkmemde sureklı aynı marka kullandım Bole bısı gormedım

Testte sorun olsa ıkındedemı var dıcem ve bu y gevıkmemde sureklı aynı marka kullandım Bole bısı gormedım
Dediğim gibi yok bu kaset testler çok yanıltıyor kalem gibi olan gebelik testi deneyin hatta gidip direk kan verin eğer kan yüksek çıkarsa zaten direk gebelik vardır içiniz rahwt eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…