Yine gittim üç saat oldu 4.3 olmusİnan acile hiç guvenme bende gittim acile yanlış yonlendirildim bnce kadın doğuma git
Kızlar adet oldum kanamam var ama sabah ve aksamkı testım Bole bı gıkrı olan varmıRandevu bulamiorum yok ne yapicam acilden dün bir kadını gönderdiler ultrasona kadın dogumcuya bana akıl verin valla agliya agliya kafayı yicem
Devu
Kanamam var ama anlamadım sabah cok acık bellı belırsısdı aksamda Bole cıktıKızlar adet oldum kanamam var ama sabah ve aksamkı testım Bole bı gıkrı olan varmı
Acaba kimyasal mineYine gittim üç saat oldu 4.3 olmus
Neden ağlıyorsunuz eğer imkan varsa özele gidin kadın doğumaRandevu bulamiorum yok ne yapicam acilden dün bir kadını gönderdiler ultrasona kadın dogumcuya bana akıl verin valla agliya agliya kafayı yicem
Devu
Ovulasyon mu buKızlar adet oldum kanamam var ama sabah ve aksamkı testım Bole bı gıkrı olan varmı
Hayır gebelik testıOvulasyon mu bu
Sizin kist yok muyduHayır gebelik testı
Aileme söyledim eşim çok sevindi of tamamiyle hayal kirikligiAcaba kimyasal mine
Neden ağlıyorsunuz eğer imkan varsa özele gidin kadın doğuma
Vardı adet oldum sabah 6 saat ara ara bınde bır selpaga kahverengi surultu geliyordu gebelk testı vardı elımde yaotım cok acık belı belırsıs cızcı çıktı aksam yaptım tekrar koyulasmıs Bole olmus ama kanamam var kanamaya donduSizin kist yok muydu
Kanamam varken yaptım hata Bole cıktı aksamdaVardı adet oldum sabah 6 saat ara ara bınde bır selpaga kahverengi surultu geliyordu gebelk testı vardı elımde yaotım cok acık belı belırsıs cızcı çıktı aksam yaptım tekrar koyulasmıs Bole olmus ama kanamam var kanamaya dondu
Sabah yine test yapcam bakalım zaten carsamba hormon testi yaptırmaya gıtcem hastaneye doktorla konuscam yıne cıkarsa BoleKanamam varken yaptım hata Bole cıktı aksamda
Siz kanda verdiniz ama yani yerleşme kanaması olabilir diyecem de çünkü üstüne görme diyoruz ya o şekilde böyle akıntı olur peki siz testi beklettinjz mi yoksa hemen çıktı mi bu çift çizgiVardı adet oldum sabah 6 saat ara ara bınde bır selpaga kahverengi surultu geliyordu gebelk testı vardı elımde yaotım cok acık belı belırsıs cızcı çıktı aksam yaptım tekrar koyulasmıs Bole olmus ama kanamam var kanamaya dondu
Çünkü bazen bekleyince kalan idrarda böyle pozitif gibi gözüküyorKanamam varken yaptım hata Bole cıktı aksamda
Hemen çıktıSiz kanda verdiniz ama yani yerleşme kanaması olabilir diyecem de çünkü üstüne görme diyoruz ya o şekilde böyle akıntı olur peki siz testi beklettinjz mi yoksa hemen çıktı mi bu çift çizgi
Tekrar gidin bence o zaman belki üstüne adet görüyorsunuz eltim de öyle oldu adet sandı hamile çıktıHemen çıktı
Aslında pek net değil ama belki de kistten kaynakli böyle çıkmış olabilir bir erken gebelik testi alın onu da deneyin böyle çıkarsa mutlaka doktora danışınSabah ve aksamın testleri suan bunlar beklemıs olanlar
Tekrar gidin bence o zaman belki üstüne adet görüyorsunuz eltim de öyle oldu adet sandı hamile ç
Testte sorun olsa ıkındedemı var dıcem ve bu y gevıkmemde sureklı aynı marka kullandım Bole bısı gormedımTekrar gidin bence o zaman belki üstüne adet görüyorsunuz eltim de öyle oldu adet sandı hamile çıktı
Dediğim gibi yok bu kaset testler çok yanıltıyor kalem gibi olan gebelik testi deneyin hatta gidip direk kan verin eğer kan yüksek çıkarsa zaten direk gebelik vardır içiniz rahwt ederTestte sorun olsa ıkındedemı var dıcem ve bu y gevıkmemde sureklı aynı marka kullandım Bole bısı gormedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?