Bakın böyle olması lazımYaptım bugün yine dunki gibi net değildi ama görünüyordu iki cizgide
Bakın böyle olması lazım
Birde hergun aynı saatlerde Yapmaya çalışın mesela dün pozitifi görüp değerlendirdikten sonra bı sonraki gün ikinci çizgi silik çıkarsa bilin ki yumurtaniz çatlamışYaptım bugün yine dunki gibi net değildi ama görünüyordu iki cizgide
Benimki yine gorunuo sondaki gibi çok silik değil bugünü de degerlendireyimmjBakın böyle olması lazım
Yaptım bugün yine dunki gibi net değildi ama görünüyordu iki cizgide
Benimki yine gorunuo sondaki gibi çok silik değil bugünü de degerlendireyimmj
Çok saolunDevam edin değerlendirmeye çünkü hala pozitif o silik olana kadar değerlendirin silik olunca bırakın
Bu arada siz kaçıncı testte pozitif gördünüz acaba benim şuan adetimin 17. Gundeyim yeni yeni netlesiyor da tam anlamıyla pozitifi göremedimÇok saolun
Benim adetım 5 gün gectı lh testımtım dun ıkısı aynı renktı bugun T cızgısı C den koyu hamılemıyımdırNormalde testte çok silik çıkıyordu hamile olduğumu bilmediğim zamanda denedim daha 2 gün falan vardı sanırım 3 te olabilir testte koyulaşmata başlamıştı
21.gunde gördüm 15 ocakta regldimBu arada siz kaçıncı testte pozitif gördünüz acaba benim şuan adetimin 17. Gundeyim yeni yeni netlesiyor da tam anlamıyla pozitifi göremedim
Benim adetım 5 gün gectı lh testımtım dun ıkısı aynı renktı bugun T cızgısı C den koyu hamılemıyımdır
Gebelik testi alın erken gebelik testi var sonuçtaBenim adetım 5 gün gectı lh testımtım dun ıkısı aynı renktı bugun T cızgısı C den koyu hamılemıyımdır
Benimde reglim 19 ocaktaydi 24 te reglim bitti şuan 18. Gundeyim daha pozitif degil21.gunde gördüm 15 ocakta regldim
Gebelik testi yaptım bu sabah negtıf gosterıyor yrın sabah kan vercem erken gebelik testi yapmadımGebelik testi alın erken gebelik testi var sonuçta
Bence yüksek ihtimalle hamilsin gebelik testi varsa yap benceBenim adetım 5 gün gectı lh testımtım dun ıkısı aynı renktı bugun T cızgısı C den koyu hamılemıyımdır
Erkek gebelik yapın o sizi hayatta yaniltmazGebelik testi yaptım bu sabah negtıf gosterıyor yrın sabah kan vercem erken gebelik testi yapmadım
8 Şubat bence yumurtlamanizBenimde reglim 19 ocaktaydi 24 te reglim bitti şuan 18. Gundeyim daha pozitif degil
Ay ınsallah canım adetım bıtısı 5 ocaktı 14 Ocak pik gordum gunumu degerlendırdım 12 gun hep pik gozuktu kızdım yapmadım bıdaha test 3 4 gün bakalım ne olmus durum dedim ctlamıs gıbı sılıklesmıstı adetımde 5 gun gectı dun ıkısı aynıydı bugünde t cızgısı kopkoyu belım cok agrıyor cok fena yarın kan vercemBence yüksek ihtimalle hamilsin gebelik testi varsa yap bence
7 aydır bekliyoruz ama olmuyor erkende almamıs esım kaset Almıs negatif ama bu ovulasyon kafamı cok karıstırdı kısttende olabılırmıErkek gebelik yapın o sizi hayatta yaniltmaz
Bende öyle tahmin ediyorum o yüzden test yapmaya devam ediyorum8 Şubat bence yumurtlamaniz
Evet olabiliyor ve bazı kadınlar bı ayda iki defa yumurtlayabiliyormus7 aydır bekliyoruz ama olmuyor erkende almamıs esım kaset Almıs negatif ama bu ovulasyon kafamı cok karıstırdı kısttende olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?