Ovulasyon testi ile hamilelik anlaşılır mı

İnşallaaah hamilesindirrr, 5 gün nasıl dayandın ben olsam 10 kere test yapmıştım

Aaa ama 12 gün pik olması normal değil çatladığınj görmüş müydün

Dünü bir kaç kez değerlendirmek istedim ama sadece bir kez oldu bugün yine çizgi vardj az bişey silikti bu akşam yine test yapıp öyle devam olana kdr
Gün aşırı deneyin ilişkiye hergun girilmez doktorum da bir gün girin bir gün ara verin demişti iyi değilmiş tavsiyem o sekilde

İşte bazı kadınlarda nadiren olabiliyor o kadar değişik ki kadın vücudu
Vala ole cocuk dusundumden berı bnde deyısık bısıler oluyor belım okadar agrıyorkı 2. Evlılıgım 7 yasında oglum var ama esımden ıkımıze aıt bır bırey olsun ıstıyorum bagımız kuvvetlensın ıstıyorum oda ıstıyor

Allah nasip etsin inşallah keşke bir doktora gitseydiniz çünkü bazen yaş faktörü de etkiliyor

7 aydır ugrasıyoruz ılk ogluma gebe kaldıhımda 4 .ayda olmustu bu bayagı uzun surdu herkese Rabbım hayırlı evlatlar versın bu ay gecıkmemın 2. Gunu belıme bır agrı gırdı elımdekı ovulasyon karı denemk ıstedım bu sekil cıkmasıda kafamı karıstırdı bakalım yarın kan vercem isteyen herkese rabbım nasıp eteın ınsallah

Amin inşallah herkese de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…