- 22 Kasım 2023
- 109
- 36
- 18
- 28
İnşallaaah hamilesindirrr, 5 gün nasıl dayandın ben olsam 10 kere test yapmıştımAy ınsallah canım adetım bıtısı 5 ocaktı 14 Ocak pik gordum gunumu degerlendırdım 12 gun hep pik gozuktu kızdım yapmadım bıdaha test 3 4 gün bakalım ne olmus durum dedim ctlamıs gıbı sılıklesmıstı adetımde 5 gun gectı dun ıkısı aynıydı bugünde t cızgısı kopkoyu belım cok agrıyor cok fena yarın kan vercem
İnşallahİnşallaaah hamilesindirrr, 5 gün nasıl dayandın ben olsam 10 kere test yapmıştım
Aaa ama 12 gün pik olması normal değil çatladığınj görmüş müydünAy ınsallah canım adetım bıtısı 5 ocaktı 14 Ocak pik gordum gunumu degerlendırdım 12 gun hep pik gozuktu kızdım yapmadım bıdaha test 3 4 gün bakalım ne olmus durum dedim ctlamıs gıbı sılıklesmıstı adetımde 5 gun gectı dun ıkısı aynıydı bugünde t cızgısı kopkoyu belım cok agrıyor cok fena yarın kan vercem
Bugunu degerlendıreyımm ozman ama belom cok fenaEvet olabiliyor ve bazı kadınlar bı ayda iki defa yumurtlayabiliyormus
İnşallah
Kaset testlerım negatif çıkıyor dünde yaptım bugünde negatıf anlamadım yarın kan vercemİnşallaaah hamilesindirrr, 5 gün nasıl dayandın ben olsam 10 kere test yapmıştım
Aynen öyle değerlendirin test Yapmaya devam edin silik çıkarsa zaten çatlamış yumurtanizBugunu degerlendıreyımm ozman ama belom cok fena
Bu şekilde testim8 Şubat bence yumurtlamaniz
Tekrar yumurtlama da olıyor olabilir benimde yumurtlama zamanı aşırı bel ağrım oluyor bence sen bugünü de değerlendir yatın yine bak çatlama var mı diyeKaset testlerım negatif çıkıyor dünde yaptım bugünde negatıf anlamadım yarın kan vercem
Benimki gibi sizinde 21 . Gündur insallahBu şekilde testim
İnşallah canım yaBenimki gibi sizinde 21 . Gündur insallah
Dünü bir kaç kez değerlendirmek istedim ama sadece bir kez oldu bugün yine çizgi vardj az bişey silikti bu akşam yine test yapıp öyle devam olana kdrİnşallah canım ya
Gün aşırı deneyin ilişkiye hergun girilmez doktorum da bir gün girin bir gün ara verin demişti iyi değilmiş tavsiyem o sekildeDünü bir kaç kez değerlendirmek istedim ama sadece bir kez oldu bugün yine çizgi vardj az bişey silikti bu akşam yine test yapıp öyle devam olana kdr
Adet gecıkmesınde yumurtlama oluyormukıAynen öyle değerlendirin test Yapmaya devam edin silik çıkarsa zaten çatlamış yumurtaniz
İşte bazı kadınlarda nadiren olabiliyor o kadar değişik ki kadın vücuduAdet gecıkmesınde yumurtlama oluyormukı
Vala ole cocuk dusundumden berı bnde deyısık bısıler oluyor belım okadar agrıyorkı 2. Evlılıgım 7 yasında oglum var ama esımden ıkımıze aıt bır bırey olsun ıstıyorum bagımız kuvvetlensın ıstıyorum oda ıstıyorİşte bazı kadınlarda nadiren olabiliyor o kadar değişik ki kadın vücudu
Allah nasip etsin inşallah keşke bir doktora gitseydiniz çünkü bazen yaş faktörü de etkiliyorVala ole cocuk dusundumden berı bnde deyısık bısıler oluyor belım okadar agrıyorkı 2. Evlılıgım 7 yasında oglum var ama esımden ıkımıze aıt bır bırey olsun ıstıyorum bagımız kuvvetlensın ıstıyorum oda ıstıyor
7 aydır ugrasıyoruz ılk ogluma gebe kaldıhımda 4 .ayda olmustu bu bayagı uzun surdu herkese Rabbım hayırlı evlatlar versın bu ay gecıkmemın 2. Gunu belıme bır agrı gırdı elımdekı ovulasyon karı denemk ıstedım bu sekil cıkmasıda kafamı karıstırdı bakalım yarın kan vercem isteyen herkese rabbım nasıp eteın ınsallahVala ole cocuk dusundumden berı bnde deyısık bısıler oluyor belım okadar agrıyorkı 2. Evlılıgım 7 yasında oglum var ama esımden ıkımıze aıt bır bırey olsun ıstıyorum bagımız kuvvetlensın ıstıyorum oda ıstıyor
Amin inşallah herkese de olur7 aydır ugrasıyoruz ılk ogluma gebe kaldıhımda 4 .ayda olmustu bu bayagı uzun surdu herkese Rabbım hayırlı evlatlar versın bu ay gecıkmemın 2. Gunu belıme bır agrı gırdı elımdekı ovulasyon karı denemk ıstedım bu sekil cıkmasıda kafamı karıstırdı bakalım yarın kan vercem isteyen herkese rabbım nasıp eteın ınsallah
Ilık oglumu 22 yasımda dogurdum dogum gunumdeAllah nasip etsin inşallah keşke bir doktora gitseydiniz çünkü bazen yaş faktörü de etkiliyor
Daha yaşınız büyük değil çok Allah'ın izniyle olur merak etmeyinIlık oglumu 22 yasımda dogurdum dogum gunumde29 yasımdayım suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?