- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.981
Aaa duymamistim nasil tuketiliyor peki?Canim ananasi duydunmu bebegim tutunmasini sagliyormus korkun varsa dene.tup bebek yaptiran arkadasa dr u tavsiye etmisti.
450de de sız ıkız totemı yapın canım heheBiraz daha yazalım sonra siz tam 400 de yazın durun kendi kendinize
Ben 4 yildir istememe ragmen dorduz icin kendim e guvenemem canim olursa tabi rabbimden oldureskiden hiç istemezdim ikiz ama evlat Hasretinle yandim ca dördüz bile olur diyor insan
Msj guzelmis herifi nasil gaza getirecegini iyi biliyosun aferinHehe dun benimkide gitmek istemiyordu iceri soylene soylene gittim bide yan odadan mesaj attim 25. Cocugunun olacagini ogrenmis koy agasi rahatligindasin kaygisiz herif diye 2 sn ye surmedi hani hastane bul hazirlan gidiyoruz didi :)))))
Canim marketten alirken kestiriyormus yuvarlakca gunde 3 5 teker yiyorum diyoduAaa duymamistim nasil tuketiliyor peki?
aynen yaaa...eskiden hiç istemezdim ikiz ama evlat Hasretinle yandim ca dördüz bile olur diyor insan
Veee ananas kılo da verdırıyorCanim marketten alirken kestiriyormus yuvarlakca gunde 3 5 teker yiyorum diyodu
Gunluk istedin saatte meyve saatinde yiyebilirsin canimAaa duymamistim nasil tuketiliyor peki?
bende duydum. hergün 1 dilim ananas yiyormuş tüp bebek yaptiranlarAaa duymamistim nasil tuketiliyor peki?
Gecmis olsun canim.dikkat et kendinede bebisinede grip deyip gormezden gelmeDünkü nöbet im çok kötüydü resmen hastalığı geri sardık az çok geçmişti şimdi hapsurma öksürmek balgam aynen geri geldi Rabbim hepimize hayırlı şifalar versin
hayırlı sağlıklı olsun da :) Rabbim sana da en kisa zamanda verir insallah.Ben 4 yildir istememe ragmen dorduz icin kendim e guvenemem canim olursa tabi rabbimden oldurda bakilirda simdi dusunemem bile iyi cesaret
Hemen yıyeyım kız var bende bilmiyodum bunubende duydum. hergün 1 dilim ananas yiyormuş tüp bebek yaptiranlarhatta bende deniyim bu ay
400. Sayfaya ilk msji yazan hamis kalacak bu ay :)) 300 de yaptik ilkKızlar bu arada toteminiz ne?başları kaçırdığım için anlamadim.
Canim 400 geldik hemen diziyi birakip buralara kostun bakiomdaGecmis olsun canim.dikkat et kendinede bebisinede grip deyip gormezden gelme
benim klomenle 4 yumurtam catlamisti o ay çok hazirdim 4üzeBen 4 yildir istememe ragmen dorduz icin kendim e guvenemem canim olursa tabi rabbimden oldurda bakilirda simdi dusunemem bile iyi cesaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?