- 24 Ekim 2015
- 1.404
- 3.025
- 63
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.001
AmiiinnnnnKızlar hamileler çoğaldı darısı bizim başımıza diyeyim 400 oldu mu ki
Evet canim ananasin suyunu iciyorlar diye duymustum ama pek tatli oda ya bayar biyerden sonra sanirim :)Veee ananas kılo da verdırıyor
yumiş çatlasın ben de yicemHemen yıyeyım kız var bende bilmiyodum bunu
Tam ben diyecektim az geride dursunlar alacaklarini aldilar nasilsaHamişler önce bizlere yol versınler yazmasınlar bence canım hahah
Hadi bakalim 300 deki toteme ben denk geldim sira sana gelir insallahhhhhhKızlar hamileler çoğaldı darısı bizim başımıza diyeyim 400 oldu mu ki
prolaktin ne kiiiyalniz incir prolaktin yükseltiyormus prolaktin sınırda filansa yapmayin
Aaaa sen boyle birseyden nasil habersiz olursun saka gibi ilk aylarda cok faydasi var bebisin yerlesmesine ve rahime.Aaa duymamistim nasil tuketiliyor peki?
sut hormonu canim eğer sınırı geçerse yumurtlamayi engelliyorprolaktin ne kiiibende günde iki tane yiyorum bende cevizle birlikte. bal- tarcını yapmıyorum incirde iyi gelir diye düşündüğümden
Ben ıkısıne de denk geldım ama bılemıyorum kiiii o ne oluuurrrHadi bakalim 300 deki toteme ben denk geldim sira sana gelir insallahhhhhh
Bayar mayar ne yapalim bebis icin icicezEvet canim ananasin suyunu iciyorlar diye duymustum ama pek tatli oda ya bayar biyerden sonra sanirim :)
Onemli olan belirtilen sayfaya ilk yazan o sayfada yazan olmak degil akillim 500 de ac gozunu nobet tutBen ıkısıne de denk geldım ama bılemıyorum kiiii o ne oluuurrr
Aynen inşallah canım rast gele yazmistim Guncellemeden senin tuttu benimde tuttarsa totem demek ki ise yariyo:))Hadi bakalim 300 deki toteme ben denk geldim sira sana gelir insallahhhhhh
Evet ben esime hergun aldirmaya basladim cogu sudan olusuyor zaten kilo vermeye yardimci bu arada 401 olmus goruyorum ama msjlari geriden takip ettigim icin kim yazdi bilmiyorum halaVeee ananas kılo da verdırıyor
Canim simdiden tebrik ediyorum seni insallah seninkide tutarKızlar hamileler çoğaldı darısı bizim başımıza diyeyim 400 oldu mu ki
Amaaann benım elım agır şekerım orda yazmak da başarı bana hehehOnemli olan belirtilen sayfaya ilk yazan o sayfada yazan olmak degil akillim 500 de ac gozunu nobet tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?