- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.021
Taaam bee taaam abaarma bana yarin manavla birlikte acicaz tukkani bilmioduk ogrendik otekilerde tutunma sorunum yoktu ki hihAaaa sen boyle birseyden nasil habersiz olursun saka gibi ilk aylarda cok faydasi var bebisin yerlesmesine ve rahime.
sus kizz zaten 401. e yazmisim ben kendi kendime oyle totem yapmistim hihh olmadi istee cabuk karnindaki veledi bana verOnemli olan belirtilen sayfaya ilk yazan o sayfada yazan olmak degil akillim 500 de ac gozunu nobet tut
Hadi guzel sonuclarla don canim ama ismi lazim degil biri gibi yapip bize doguma yakin haber verme olar miiiKızlar merhabaaaa, napıp durunuz bakem bugün girmedim 350 ye yakın mesaj olmuş oku oku bitmioes geçtim artık yeni hamişimiz var mı bakalım? Ben şimdi ikinic kanımı vermeye gidiyorum dua edin lütfen artmış olsun Ev taşıması uzun süreçten sonra bitti. Çok sağlam kaçtım eşya taşımamak için Annem gıcık oldu biraz bana ama sonrasında nedenini öğrenince affeder
hadi bakem hazir ol bu ay bebis seninleAynen inşallah canım rast gele yazmistim Guncellemeden senin tuttu benimde tuttarsa totem demek ki ise yariyo:))
Saol CCnmmmmm benim tuttarsa bu totem de iş var :)))Canim simdiden tebrik ediyorum seni insallah seninkide tutar
Yohhkk yhaaaa pışıkkkkksus kizz zaten 401. e yazmisim ben kendi kendime oyle totem yapmistim hihhg olmadi istee cabuk karnundaki vekedi bana ver
Saol Canım inşallahhadi bakem hazir ol bu ay bebis seninle
bende 400 de yazmışım bize de bulaşır belki totemBirde ilk yazanmiydi
Seni gidiii seniiii kapmissin totemin kralini hadi bakalimKızlar hamileler çoğaldı darısı bizim başımıza diyeyim 400 oldu mu ki
Canım vecanim peki son adetin nasildi? yoğun muydu? yoksa az mı?
hihhhh gormemisin bi bebesi olmus tutmuss koparmis ver diom sanaaaYohhkk yhaaaa pışıkkkkk
Insallah canim hayirlisi senin tutmazsa ikinci sirada ben yazmisim belki bana tutarSaol CCnmmmmm benim tuttarsa bu totem de iş var :)))
Hahahay boluselim kiz cocugu azcik ben tasiyim azcik sen sonra sirayla bakarizhihhhh gormemisin bi bebesi olmus tutmuss koparmis ver diom sanaaa
canım cevap atamadım hemen malum buranın hızınada yetişilmiyoo maşallah kızlara keşke bebişlerde böyle jet hızıyla gelse ne varkiBen simdilik eryamandayim tasinicam bi iki aya nasipse kendi evime insallah gorusmekte nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?