- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.041
Tesadüf yumurtlama zamanım:) 1 saat sonra test koycam Kaybolma :)))
Aa ise yariyosa zaten 500 de burada millet birbirini ezer yahuAynen inşallah canım rast gele yazmistim Guncellemeden senin tuttu benimde tuttarsa totem demek ki ise yariyo:))
O zamana sayıda artar işimiz çok zor inşallah bu ay yirtarim Paçayı hahahahAa ise yariyosa zaten 500 de burada millet birbirini ezer yahu
Gizli takipciler bile gizlenmkten vaz gecer vallaAa ise yariyosa zaten 500 de burada millet birbirini ezer yahu
Ay keske nerde o gunler bebelerin analarin hizina yetisilmiyo kendilerinin nazlarida kimsede yok bizim veletler pek nazli olacaklar yandi alan kizlar oglanlarcanım cevap atamadım hemen malum buranın hızınada yetişilmiyoo maşallah kızlara keşke bebişlerde böyle jet hızıyla gelse ne varki
hayırlı olsun yeni eviniz şimdiden inşallah evet görüşmekte nasip olur bigün ama göbişlerdede bebiş olsun inşallah
Canım ovulasyonun 5. Günü zaten 5 gün süren yerleşme kanaması oldu. Şimdi adetin 4. Günü ben anlayamadım bu da mı yerleşme kanaması? Netten araştırdım sağlıklı bir cevap bulamadımIcin musterih olsun kahverengi kanamadan korkma belki yerlesme kanamasini anca gosterdi sana bebisin illaki 10 gun gecince yerlesme kanamasi olacak diye bisey yok doktorunda sana bunu teyyit edicektir. O bebis ya dogucak ya dogucak baska bir sans tanimiyoruz bunlara :))))
Hehe hem ne ezmek tableti birakip laptop a gecerim 10 parmak yazmak icinAa ise yariyosa zaten 500 de burada millet birbirini ezer yahu
Ekmek yemiyorum cayi sekersiz içiyorum asitli hicbirsey icmiyorum ama neden kilo aliyorum. Acaba cips pasta cikolata borek corek fistik kajumu kilo yapio yok ya sanmiyorum onu kesmemissin saymadigina gore yemeye devam edimKızlar ben ekmeği kestım et yıyeseksem oglen yedım.akşam sebze ve yogurt yedım bu sekilde 6 kg verdım 5 ayda ama gayet de saglıklı bır yontem
Hahah kızzzz tabiki onlar da yassaaakkkkkEkmek yemiyorum cayi sekersiz içiyorum asitli hicbirsey icmiyorum ama neden kilo aliyorum. Acaba cips pasta cikolata borek corek fistik kajumu kilo yapio yok ya sanmiyorum onu kesmemissin saymadigina gore yemeye devam edim
Duruyosun duruyosun arada bi mesaj patlatyn yeminle adam kafayi mi yedin diyr ya tablete bakip niye guluysn diyr komik ne varki diyr adam korkmaya basliyr bndenEkmek yemiyorum cayi sekersiz içiyorum asitli hicbirsey icmiyorum ama neden kilo aliyorum. Acaba cips pasta cikolata borek corek fistik kajumu kilo yapio yok ya sanmiyorum onu kesmemissin saymadigina gore yemeye devam edim
Bende ole diom gormemis ama 3. Nasil gormemislikse kari habire hamile bi bize fırsat vermioki hamis kalalimhihhhh gormemisin bi bebesi olmus tutmuss koparmis ver diom sanaaa
Yok kuzum cay yok onun derdine gtti 400Yavrularim hamislerim hamis adaylarim taze cay var gelin icek
100 ve 200 sayfaya ilk srn yazmissin ins ilk senden duycz guzel haberi canimcimYavrularim hamislerim hamis adaylarim taze cay var gelin icek
Ben baktim sanada cevap verdim die hatirliyorum verememisim sanirim dur atim yeniden :)) seninkinde dha ve epa gozukmuyor vitamin karisimi gibi olmus dha cok onemli yavrum ya benimki 60 kapsul 89tl. Hem seninkinde epeyde cinko varSabirsiz61
canım sen bakabilmişmiydin içindekilerini yoksa kaynadımı arada foto yollamıştım koçiş beni çağırmadan :)
bu arada hayırlı olsun 400. Sayfa canım bir sürü yeni hamiş nasip etsin
Benmi yazmisim ama bende tutmadi adet oldum o zaman toteme baslamamistik o sayilmaz demekki :)) ama yinede kocaman inşallah diyorum100 ve 200 sayfaya ilk srn yazmissin ins ilk senden duycz guzel haberi canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?