Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ay keske nerde o gunler bebelerin analarin hizina yetisilmiyo kendilerinin nazlarida kimsede yok bizim veletler pek nazli olacaklar yandi alan kizlar oglanlar

Canım ovulasyonun 5. Günü zaten 5 gün süren yerleşme kanaması oldu. Şimdi adetin 4. Günü ben anlayamadım bu da mı yerleşme kanaması? Netten araştırdım sağlıklı bir cevap bulamadım
İnşallah dediğin gibidir

Kızlar ben ekmeği kestım et yıyeseksem oglen yedım.akşam sebze ve yogurt yedım bu sekilde 6 kg verdım 5 ayda ama gayet de saglıklı bır yontem
Ekmek yemiyorum cayi sekersiz içiyorum asitli hicbirsey icmiyorum ama neden kilo aliyorum. Acaba cips pasta cikolata borek corek fistik kajumu kilo yapio yok ya sanmiyorum onu kesmemissin saymadigina gore yemeye devam edim

Ekmek yemiyorum cayi sekersiz içiyorum asitli hicbirsey icmiyorum ama neden kilo aliyorum. Acaba cips pasta cikolata borek corek fistik kajumu kilo yapio yok ya sanmiyorum onu kesmemissin saymadigina gore yemeye devam edim
Duruyosun duruyosun arada bi mesaj patlatyn yeminle adam kafayi mi yedin diyr ya tablete bakip niye guluysn diyr komik ne varki diyr adam korkmaya basliyr bnden

Ben baktim sanada cevap verdim die hatirliyorum verememisim sanirim dur atim yeniden :)) seninkinde dha ve epa gozukmuyor vitamin karisimi gibi olmus dha cok onemli yavrum ya benimki 60 kapsul 89tl. Hem seninkinde epeyde cinko var

eccik az yazisin yahuu bi iceri gidip geliom dolmus tasio tek okumayinca da icim rahat etmio keske mesenger gibi olsa yazismalar ne guzel olurdu. KK mesenger olsun lutfenn gelismesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…