- 5 Kasım 2015
- 492
- 868
- 23
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.061
Evet meraktan baktim olsun ya hmn bitsn de alalim guzel haberleri bnmkine daha cok bana sira gelene kadar ooooBenmi yazmisim ama bende tutmadi adet oldum o zaman toteme baslamamistik o sayilmaz demekki :)) ama yinede kocaman inşallah diyorum
Burdayim canim aksam erken dusuyorum dediysem o kadarda erken degil 12 ye kadar burdayim :))Tesadüf yumurtlama zamanım:) 1 saat sonra test koycam Kaybolma :)))
benim öyle ovulasyonum erken oluyor ilk defa takıp ettım ama vucudumdan biliyorum. benım ovulasyon gunum 9. gundu mesela bu ay. daha önce ilk haftalarda olumsuz sonuclanan bır gebelık yasamıstım adetımın bıttıgı gun gene kaldım düşün hatta o gün kesin hamilelik olmaz diye rahattım o zaman ıstemyordum ama daha adet bıtmedı bıle diye düşünürken şok olmustum sonucu görunceCanım sayfalardan okuduğum kadarıyla olabiliyormuş, bu yüzden ben ovulasyon testine adet bitince başlamıştım ne olur ne olmaz diye
sabahlayan benım hatta bazen topik te ben tek başıma bile kalıyorumBurdayim canim aksam erken dusuyorum dediysem o kadarda erken degil 12 ye kadar burdayim :))
Ne bilim yazmamissiniz yemeyeyim mademHahah kızzzz tabiki onlar da yassaaakkkkk
He kuzum ya dun beninuyuttn hic yatmadn mi sen yasabahlayan benım hatta bazen topik te ben tek başıma bile kalıyorum
aynısını bana da yapmıslardı. ve gercekten haksızlardı. neyse ben de bu adresı yenıden acıp gırdım ve obur adresı tamamne sıldı yönetım. yanı bu kadar adaletsızler. siz olmasanız bu sitede 1 dk durmamHosbuldum kizlarMelan-kolik @Sunrise82
Ceza aldim bir gun boyunca forma girişim engellendi. Dün gecmek bilmedi
Nedenki olumsz birsey yazinca filan mi oluyr engelleme birilerimi sikayt ediyraynısını bana da yapmıslardı. ve gercekten haksızlardı. neyse ben de bu adresı yenıden acıp gırdım ve obur adresı tamamne sıldı yönetım. yanı bu kadar adaletsızler. siz olmasanız bu sitede 1 dk durmam
Gelir gelir seninkinede sira sipsak bi bakmissin memitolara velet asılıyor mmm ummmmmm diyeEvet meraktan baktim olsun ya hmn bitsn de alalim guzel haberleri bnmkine daha cok bana sira gelene kadar oooo
Yatiyom kalkiyom tarihe bak ooo cok var diyrm acaba bnde dermiyim ki hamilyim diye ya of offgGelir gelir seninkinede sira sipsak bi bakmissin memtolaa velet esiliyor mmm ummmmmm diye
Evet kimse yokken burada topigi bekliosun biz burda geyigi amuda kaldiriyoruz sen yoksun kiziyorum amaaasabahlayan benım hatta bazen topik te ben tek başıma bile kalıyorum
Velet esiyom imis valla olursa oyle diycm sozYatiyom kalkiyom tarihe bak ooo cok var diyrm acaba bnde dermiyim ki hamilyim diye ya of offg
Yanlis yazdim duzelttim bi daha oku o msji :)))imla hatam lpmustaaVelet esiyom imis valla olursa oyle diycm soz
Vermemmmm bebemeeee leeennn cekilinn ucan debikk atarim bahhhHahahay boluselim kiz cocugu azcik ben tasiyim azcik sen sonra sirayla bakariz
Ben de bugün aldım ananas ama dikkat edin fazlası düşüğe sebep oluyormuş o yüzden günde 2 dilim yeter benceAaa duymamistim nasil tuketiliyor peki?
Yok bitanm anlmdm vallaYanlis yazdim duzelttim bi daha oku o msji :)))imla hatam lpmustaa
Dusuk demisken gebis hatunlar nar yemeyin lutfen belki bilmeyen vardir ilk aylarda cok tehlikeli dusuge sebep oluyormus bilginize...Ben de bugün aldım ananas ama dikkat edin fazlası düşüğe sebep oluyormuş o yüzden günde 2 dilim yeter bence
Nasilsa iki tana daha var bune gorgusuzluk hic mi paylasmayi ogrenmedinVermemmmm bebemeeee leeennn cekilinn ucan debikk atarim bahhh
Kan pihtilasma sorunu olanlarada dr nar oneriyor canim buda ek bilgi olsun deyim dedimDusuk demisken gebis hatunlar nar yemeyin lutfen belki bilmeyen vardir ilk aylarda cok tehlikeli dusuge sebep oluyormus bilginize...
Ben onu 1 dilime dusururum canim ne olur olmaz sagol bilgilendirmen icinBen de bugün aldım ananas ama dikkat edin fazlası düşüğe sebep oluyormuş o yüzden günde 2 dilim yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?