- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.081
Hahaha ilahii hic gulesim yoktu anacim ben kopek cinsindenmiyim anlamadim ki herifin ceketi ile bile yakalicaktim bebisi sanirim ama bu ay bol bol muz tukettim herifede bitter cikolanta dayadimNasilsa iki tana daha var bune gorgusuzluk hic mi paylasmayi ogrenmedinbebis vermiyosan tuyo ver o zaman biz beceremioz
Ay ben ilk hamileligimde hevesle gittim katı meyve sıkacağı aldım taze meyve suyu içecem diye esim de ucuz mu bulmuş nedir 5 kilo nar almıştı iç iç bitmemişti şimdi acaba diyorum.Dusuk demisken gebis hatunlar nar yemeyin lutfen belki bilmeyen vardir ilk aylarda cok tehlikeli dusuge sebep oluyormus bilginize...
Yok anam yok bacim yemin olsun sadece yum oncesi gunu ve sonrasinda baskada calismadikHadi hadi yeni evliyim zaten hep icraat hep icraaat demiyoda muz yemis bitter yemis actirma agzimi aksam aksamMelan-kolik
Tmmdr kuzum uzun ugraslrdn sonra anldmGelir gelir seninkinede sira sipsak bi bakmissin memitolara velet asılıyor mmm ummmmmm diye@sleepyyy simdi oku msji :)) duzelttim
Bi arkadaşımın annesi diyomus ki "bizim köyde tüm kadınlar hamile hatta inekler bile hamile missagor à söyle buraya gelsin"Kizlarrrrr bakin cok guzel bir aydayiz subat ayini 8 hamisle tamamladik mart ayinda kedilere nispet 18 hamis hedefimiz olsun hem mart subattan uzun hemide kediler bu ayda birsey buluyorlar demekki o her neyse bizde arayip bulalim yumurtlama doneminde yatiya kimse almiyoruz esleri motive ediyoruz istedigimizi aliyoruz yuruyunnnnnn hurraaaa
Ay inşallah erken kalkan yol erken yatan döl alirmis erken yatalim bu ayBi arkadaşımın annesi diyomus ki "bizim köyde tüm kadınlar hamile hatta inekler bile hamile missagor à söyle buraya gelsin"
Cemre toprağa düşünce gebeler cogalirmıs burdaki gebeler biz olalım bu ay.
Bizide gotr bari olmz mi he hic ses cikrmyizBi arkadaşımın annesi diyomus ki "bizim köyde tüm kadınlar hamile hatta inekler bile hamile missagor à söyle buraya gelsin"
Cemre toprağa düşünce gebeler cogalirmıs burdaki gebeler biz olalım bu ay.
Dusunme bunu olan olmus oyle yada boyle benim bir arkadasim vardi eski is yerimden ilk hamileligini istemiyormus mutfak tezgahinin uzerine cikip asagi atliyormus surekli bebek dussun diye simdi oglu kocaman demem o ki nasipte varsa ne yaparsak yapalim olmasi gereken olur bazi seyler vesiledir biz onlemimizi alalim gerisini Yaradana birakalim.Ay ben ilk hamileligimde hevesle gittim katı meyve sıkacağı aldım taze meyve suyu içecem diye esim de ucuz mu bulmuş nedir 5 kilo nar almıştı iç iç bitmemişti şimdi acaba diyorum.
Neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakalım.
Yuru geeeet rendice edicim bak seniYok anam yok bacim yemin olsun sadece yum oncesi gunu ve sonrasinda baskada calismadik
canım iyimi yani kötümü cinkonun çok olması anlamadım :/Ben baktim sanada cevap verdim die hatirliyorum verememisim sanirim dur atim yeniden :)) seninkinde dha ve epa gozukmuyor vitamin karisimi gibi olmus dha cok onemli yavrum ya benimki 60 kapsul 89tl. Hem seninkinde epeyde cinko var
Anacim yok muzla cikolatyla olcak is degil bu sende baska bisey varHahaha ilahii hic gulesim yoktu anacim ben kopek cinsindenmiyim anlamadim ki herifin ceketi ile bile yakalicaktim bebisi sanirim ama bu ay bol bol muz tukettim herifede bitter cikolanta dayadim
Canim bizde bilemedik simdi ovulasyon testini ne icin yaptığına bagli. Dongun kac gun ? Yumurtlaman gecti mi ? Ovuyu yumurtlama icinmi hamilelik kontrolu icinmi yapiyorsun 3 gundur ? Beklenen adet tarihin ne ? Bir suru soru sorasim geldi sana bunlari bilmeden bir cevap vermemiz icin muneccim olmamiz lazim haksiz miyimKizlar 3 gündür ovulasyon testim hap kirmizi. Tam olarak bilmedigim icin size soruyorum. Sizce normal mi?
Nedicez enisteye eniste senin bu karin bize yalan soluyo kac kere oldu dogru sole mi dicez tovbe yarabbimmBak tepemin tasini attirmayin kociside sokarim foruma gorursunuz ona sorun sorularinizi bana inanmiyosaniz manyak gacilarnazara gelcem sizin yuzunuzden kaciom ben film izlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?