Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Nasilsa iki tana daha var bune gorgusuzluk hic mi paylasmayi ogrenmedin bebis vermiyosan tuyo ver o zaman biz beceremioz
Hahaha ilahii hic gulesim yoktu anacim ben kopek cinsindenmiyim anlamadim ki herifin ceketi ile bile yakalicaktim bebisi sanirim ama bu ay bol bol muz tukettim herifede bitter cikolanta dayadim

Kizlarrrrr bakin cok guzel bir aydayiz subat ayini 8 hamisle tamamladik mart ayinda kedilere nispet 18 hamis hedefimiz olsun hem mart subattan uzun hemide kediler bu ayda birsey buluyorlar demekki o her neyse bizde arayip bulalim yumurtlama doneminde yatiya kimse almiyoruz esleri motive ediyoruz istedigimizi aliyoruz yuruyunnnnnn hurraaaa

Dusuk demisken gebis hatunlar nar yemeyin lutfen belki bilmeyen vardir ilk aylarda cok tehlikeli dusuge sebep oluyormus bilginize...
Ay ben ilk hamileligimde hevesle gittim katı meyve sıkacağı aldım taze meyve suyu içecem diye esim de ucuz mu bulmuş nedir 5 kilo nar almıştı iç iç bitmemişti şimdi acaba diyorum.
Neyse olan oldu önümüzdeki maçlara bakalım.

Bi arkadaşımın annesi diyomus ki "bizim köyde tüm kadınlar hamile hatta inekler bile hamile missagor à söyle buraya gelsin"
Cemre toprağa düşünce gebeler cogalirmıs burdaki gebeler biz olalım bu ay.

Bi arkadaşımın annesi diyomus ki "bizim köyde tüm kadınlar hamile hatta inekler bile hamile missagor à söyle buraya gelsin"
Cemre toprağa düşünce gebeler cogalirmıs burdaki gebeler biz olalım bu ay.
Ay inşallah erken kalkan yol erken yatan döl alirmis erken yatalim bu ay

Dusunme bunu olan olmus oyle yada boyle benim bir arkadasim vardi eski is yerimden ilk hamileligini istemiyormus mutfak tezgahinin uzerine cikip asagi atliyormus surekli bebek dussun diye simdi oglu kocaman demem o ki nasipte varsa ne yaparsak yapalim olmasi gereken olur bazi seyler vesiledir biz onlemimizi alalim gerisini Yaradana birakalim.

Ben baktim sanada cevap verdim die hatirliyorum verememisim sanirim dur atim yeniden :)) seninkinde dha ve epa gozukmuyor vitamin karisimi gibi olmus dha cok onemli yavrum ya benimki 60 kapsul 89tl. Hem seninkinde epeyde cinko var
canım iyimi yani kötümü cinkonun çok olması anlamadım :/

Kizlar 3 gündür ovulasyon testim hap kirmizi. Tam olarak bilmedigim icin size soruyorum. Sizce normal mi?
Canim bizde bilemedik simdi ovulasyon testini ne icin yaptığına bagli. Dongun kac gun ? Yumurtlaman gecti mi ? Ovuyu yumurtlama icinmi hamilelik kontrolu icinmi yapiyorsun 3 gundur ? Beklenen adet tarihin ne ? Bir suru soru sorasim geldi sana bunlari bilmeden bir cevap vermemiz icin muneccim olmamiz lazim haksiz miyim

Bak tepemin tasini attirmayin kociside sokarim foruma gorursunuz ona sorun sorularinizi bana inanmiyosaniz manyak gacilar nazara gelcem sizin yuzunuzden kaciom ben film izlicem
Nedicez enisteye eniste senin bu karin bize yalan soluyo kac kere oldu dogru sole mi dicez tovbe yarabbimmben sana dua ettim gelmezsin Masallah subhanallah tuhhhhhh koca gobisine bide daha bebebis buyumeden sis oh canimiza deysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…