- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.101
HeheKızlar yumurtama çatlamış sabah koyu aksam silik oldu artık beni rahatsız etmeyin dermissim Ahahahahhaha
Canim civa yazacagima cinko yazmisim civa icermemesi lazim balik yaginin iyiligi icerigindeki dha ve epa ile netlesiyor seninkinde yazmiyor yani her balik yagi faydalı degil aslinda zararli olabiliyor asagidaki yaziyi okursan.ne demek istedigimi anlarsin suan bunu buldum yarin sana daha detayli birseyler bulurumSabirsiz61
canım sen bakabilmişmiydin içindekilerini yoksa kaynadımı arada foto yollamıştım koçiş beni çağırmadan :)
bu arada hayırlı olsun 400. Sayfa canım bir sürü yeni hamiş nasip etsin
Kizzz hala burdamisin kos kos isin var senin alacağını tahsil et :))Kızlar yumurtama çatlamış sabah koyu aksam silik oldu artık beni rahatsız etmeyin dermissim Ahahahahhaha
tatlim yas kacti sormayi ayipHahaha ilahii hic gulesim yoktu anacim ben kopek cinsindenmiyim anlamadim ki herifin ceketi ile bile yakalicaktim bebisi sanirim ama bu ay bol bol muz tukettim herifede bitter cikolanta dayadim
Ben sanirim malum oldu bana biri daha hamis haberimi patlatacak 7 hamisimiz var neremden uydurdum onuKizlar 8 hamile kim göremedim listede hala 7 merak ettim kim o şansli
Hadi guzel sonuclarla don canim ama ismi lazim degil biri gibi yapip bize doguma yakin haber verme olar miii
Benimki solgarin 700 lugu iceriginin resmini cektim.Canim civa yazacagima cinko yazmisim civa icermemesi lazim balik yaginin iyiligi icerigindeki dha ve epa ile netlesiyor seninkinde yazmiyor yani her balik yagi faydalı degil aslinda zararli olabiliyor asagidaki yaziyi okursan.ne demek istedigimi anlarsin suan bunu buldum yarin sana daha detayli birseyler bulurum
http://m.hurriyet.com.tr/balik-yagi-mi-omega-3-mu-kullanmali-25423165
Hastayim okuyamadim hepsini heycanlandim komdir diye olur inşallah 8'le kapaririz şübatiBen sanirim malum oldu bana biri daha hamis haberimi patlatacak 7 hamisimiz var neremden uydurdum onu
Çok cimcimesin sennnNe bilim yazmamissiniz yemeyeyim madem
Çıktı kuzum 118 olmuşAdAraS naptin canim cikmadimi hala kan sonucun?
ohhh masallah. ikiz olmasin kızYeni çıktı sonucum 118 kuzum iyi artmış değil mi? 2 gün önce 26 idi.
Eveeeet 25 kusurdu hatta ne 26 si coook guzel kan verme artik 1 hafta sonra gidip keseyi gorursun :)Yeni çıktı sonucum 118 kuzum iyi artmış değil mi? 2 gün önce 26 idi.
Haha eskiler ananas desen kufur ediolar sanirlar ama hersey dogal ve organikmis o zamanda anasa ne gerek varfi ki zaten sutu eti yumurtasi yesilligin hormon namina bisey yokmus biz zaten bu hormonlar yuzunden hamis olamioz bi organik beslensek bir ay bak nasil patlatioz bebisleriAmannnn eskiler ananas mi yermis ayollyiyip icip dogururlarmis istee
Sağol kuzum benim ağzından bal damlıyorohhh masallah. ikiz olmasin kız
bata 8 kala pozitif gören arkadaş var ya cnm sen onu da say 8 oluyoBen sanirim malum oldu bana biri daha hamis haberimi patlatacak 7 hamisimiz var neremden uydurdum onu
Ama tatlim eskiden gdolu gidami vardi radyasyonmu vardi yedigimiz kimyasal dolu evimiz isyerimiz radyasyon yayiyor. Eskiden hamileysen dr yuzu bile gormeden kucagina alirdin ya simdi kimyasallar, dusukler, bos gebelikler, dis gebelikler, kalp durmasi, ölü dogumlar aldi basini gidiyor hersey cok zor buna hamile kalip kucagimiza saglikli almakta dahil o yüzden hic öyle eskiden ananas mi vardı demeAmannnn eskiler ananas mi yermis ayollyiyip icip dogururlarmis istee
Eveeeet 25 kusurdu hatta ne 26 si coook guzel kan verme artik 1 hafta sonra gidip keseyi gorursun :)[/
İnşallah kuzum benim iki gün sonra bir daha ölçtürücem canım. İçim rahat etmez çünkü. Allahım önümüzdeki ay senin bebişi duymayı nasip etsin inşallah
Subattan daha adet olmayan kizceler var beklemede inşallah guzel haber verirler :)Hastayim okuyamadim hepsini heycanlandim komdir diye olur inşallah 8'le kapaririz şübati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?