- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.121
Misafirlikteydim yaaaaa.
Olsun sen zaten yükünü almissin yuklusun bence bosver 400 u kan verde nazarligini takalim hissediyorum biseyler :))Misafirlikteydim yaaaaa.
Sen daha dur buranin bide gececi tayfasi var sabah uyanip yazilanlari okuman ogleni bulur demedi demeUleynnn ne gacilarsiniz bi sizi takip ediyorum bi tv yi :) kizlar klorak domestos kullaniminada dikkat edin elinizden geldigince kullanmayin onu solumak bile iyi degil diyor dr
Karin ici acisi gibi bisey mi canim bole dolu gibi mihamislere bi sorum olck adetten once kuku ustu gobus altinda bisiyler hissettinzmi sanci desem sanci degil sizi desem oda degil adini koyamiorm bisiyler var gibi ara ara yoklayan neki bu cevap istiormmm
kuzumm boyle arada bisiyler kimildiyor gibi titrek nasil bisiy bilemedim ki gobus altinda hemen tarifsizKarin ici acisi gibi bisey mi canim bole dolu gibi mi
Tabi yaaa buldun hemen cevap veren cillop hatunlari sor sorularinihamislere bi sorum olck adetten once kuku ustu gobus altinda bisiyler hissettinzmi sanci desem sanci degil sizi desem oda degil adini koyamiorm bisiyler var gibi ara ara yoklayan neki bu cevap istiormmm
yaa simdi baktimda sen diyince bastirdiydim sert bisiy geldi elime acidi ne buu korkuyommTabi yaaa buldun hemen cevap veren cillop hatunlari sor sorularini
Boyle dolgunluk hissi gibimi sordugun sey ? Agridan ziyade sertlesmis gibimi ?
Kiz onun adetle alakasi yoktur belki bebistendir hemen kotuye yorma her regline yakin bole oluyorsa bilemem ama ilk defaysa insallah guzel haber gelcekkuzumm boyle arada bisiyler kimildiyor gibi titrek nasil bisiy bilemedim ki gobus altinda hemen tarifsizadet olck ondandir geberesice bi dusmedi yakamdan
Adetlerin duzenlimi pekiyaa simdi baktimda sen diyince bastirdiydim sert bisiy geldi elime acidi ne buu korkuyomm
Persembe günü çatlatma iğnesi oldum o akşamdan beri hep iki çizgi de kırmızı. Testi de yumurtlama için yapıyorum . Döngü 28-29 gün. Normalde yumurtlama günüm 1-4 arası olması lazımdı ama geç oldu ve çatlatma iğnesiyle oldum. Beklenen adet tarihim de 18 mart.Canim bizde bilemedik simdi ovulasyon testini ne icin yaptığına bagli. Dongun kac gun ? Yumurtlaman gecti mi ? Ovuyu yumurtlama icinmi hamilelik kontrolu icinmi yapiyorsun 3 gundur ? Beklenen adet tarihin ne ? Bir suru soru sorasim geldi sana bunlari bilmeden bir cevap vermemiz icin muneccim olmamiz lazim haksiz miyim
boyle olurmuydu bilmiorm ki aman neyse ne nasil olck bas belasi kirmizilar gelcekKiz onun adetle alakasi yoktur belki bebistendir hemen kotuye yorma her regline yakin bole oluyorsa bilemem ama ilk defaysa insallah guzel haber gelcek
duzenlidir cnm saati saatinee hic sasmazAdetlerin duzenlimi peki
EvetKiz onun adetle alakasi yoktur belki bebistendir hemen kotuye yorma her regline yakin bole oluyorsa bilemem ama ilk defaysa insallah guzel haber gelcek
Sert filan dedin ya kist mi dedim acaba ama ins degildr yok yok melekdir o kndini belli ediyrdr ara siraduzenlidir cnm saati saatinee hic sasmaz
Yatılı okulda çalışıyorum ogrencilerimin çoğu istenmeyen gebelik, herşeyi de anlatiyo anaları at iğnesi yapan mı, damdan atlayan mı ...doğmuş büyümüş karşımda oturuyorlar. Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak.Dusunme bunu olan olmus oyle yada boyle benim bir arkadasim vardi eski is yerimden ilk hamileligini istemiyormus mutfak tezgahinin uzerine cikip asagi atliyormus surekli bebek dussun diye simdi oglu kocaman demem o ki nasipte varsa ne yaparsak yapalim olmasi gereken olur bazi seyler vesiledir biz onlemimizi alalim gerisini Yaradana birakalim.
Canim catlama ignesinden sonra 36. Saatte iliski demedimi dr nie yumurtani taakip edion hala dr yumurtan gelistigi icin igneni vurmustur ha hamilelik icin bakiyorum diyosan catlama ignesin sonra ilk 5 gun hcg bile cif cizgi cikiyor lh da hcg algiladi icin ondan ole cift cikiyodurPersembe günü çatlatma iğnesi oldum o akşamdan beri hep iki çizgi de kırmızı. Testi de yumurtlama için yapıyorum . Döngü 28-29 gün. Normalde yumurtlama günüm 1-4 arası olması lazımdı ama geç oldu ve çatlatma iğnesiyle oldum. Beklenen adet tarihim de 18 mart.
Ignedendir o zaman yumurtlaman olmus cok erken henuz hamislik icin bakmaya sen bu gunleri degerlendirmeye devam et bence :)Persembe günü çatlatma iğnesi oldum o akşamdan beri hep iki çizgi de kırmızı. Testi de yumurtlama için yapıyorum . Döngü 28-29 gün. Normalde yumurtlama günüm 1-4 arası olması lazımdı ama geç oldu ve çatlatma iğnesiyle oldum. Beklenen adet tarihim de 18 mart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?