Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Uleynnn ne gacilarsiniz bi sizi takip ediyorum bi tv yi :) kizlar klorak domestos kullaniminada dikkat edin elinizden geldigince kullanmayin onu solumak bile iyi degil diyor dr
Sen daha dur buranin bide gececi tayfasi var sabah uyanip yazilanlari okuman ogleni bulur demedi deme

hamislere bi sorum olck adetten once kuku ustu gobus altinda bisiyler hissettinzmi sanci desem sanci degil sizi desem oda degil adini koyamiorm bisiyler var gibi ara ara yoklayan neki bu cevap istiormmm

hamislere bi sorum olck adetten once kuku ustu gobus altinda bisiyler hissettinzmi sanci desem sanci degil sizi desem oda degil adini koyamiorm bisiyler var gibi ara ara yoklayan neki bu cevap istiormmm
Tabi yaaa buldun hemen cevap veren cillop hatunlari sor sorularini
Boyle dolgunluk hissi gibimi sordugun sey ? Agridan ziyade sertlesmis gibimi ?

kuzumm boyle arada bisiyler kimildiyor gibi titrek nasil bisiy bilemedim ki gobus altinda hemen tarifsiz adet olck ondandir geberesice bi dusmedi yakamdan
Kiz onun adetle alakasi yoktur belki bebistendir hemen kotuye yorma her regline yakin bole oluyorsa bilemem ama ilk defaysa insallah guzel haber gelcek

Persembe günü çatlatma iğnesi oldum o akşamdan beri hep iki çizgi de kırmızı. Testi de yumurtlama için yapıyorum . Döngü 28-29 gün. Normalde yumurtlama günüm 1-4 arası olması lazımdı ama geç oldu ve çatlatma iğnesiyle oldum. Beklenen adet tarihim de 18 mart.

Kiz onun adetle alakasi yoktur belki bebistendir hemen kotuye yorma her regline yakin bole oluyorsa bilemem ama ilk defaysa insallah guzel haber gelcek
Evet Minesuu daha once olan bisey degilse bebisten olabilir alt karinda sislik sertlik bendede olmustu hamileligimde inşallah bebistendir :)

Yatılı okulda çalışıyorum ogrencilerimin çoğu istenmeyen gebelik, herşeyi de anlatiyo anaları at iğnesi yapan mı, damdan atlayan mı ...doğmuş büyümüş karşımda oturuyorlar. Allah ne zaman yazdıysa o zaman olacak.
Teşekkür ederim.

Canim catlama ignesinden sonra 36. Saatte iliski demedimi dr nie yumurtani taakip edion hala dr yumurtan gelistigi icin igneni vurmustur ha hamilelik icin bakiyorum diyosan catlama ignesin sonra ilk 5 gun hcg bile cif cizgi cikiyor lh da hcg algiladi icin ondan ole cift cikiyodur

Ignedendir o zaman yumurtlaman olmus cok erken henuz hamislik icin bakmaya sen bu gunleri degerlendirmeye devam et bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…