- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.141
ayy kiz ssnde sabahtan beri kist diosun ne desek aySert filan dedin ya kist mi dedim acaba ama ins degildr yok yok melekdir o kndini belli ediyrdr ara sira
Deme ole pozitif dusun testin pozitif olsunboyle olurmuydu bilmiorm ki aman neyse ne nasil olck bas belasi kirmizilar gelcek
Normal bacim normal adetine kac gun kaldıKizlar 3 gündür ovulasyon testim hap kirmizi. Tam olarak bilmedigim icin size soruyorum. Sizce normal mi?
Yanlisn vr bn kist falan demdm kimseye karistrysnayy kiz ssnde sabahtan beri kist diosun ne desek ayyok kist mist sekerim muayene oldum tertemiz puru park
Canim diger topicte nasildi bilmiom ama burada bilen bilir kirmizilari görmediğimiz surece anne adayiyiz umitsizlik yok ona gore dovdurtme bana kendiniboyle olurmuydu bilmiorm ki aman neyse ne nasil olck bas belasi kirmizilar gelcek
Yok kizayy kiz ssnde sabahtan beri kist diosun ne desek ayyok kist mist sekerim muayene oldum tertemiz puru park
Hamilelik icin erken olduğunu biliyorum. Ama aranizda boyle bir durumu yasayan var mi diye merak ettim. Cunku cift cizgiden sonra ovu testine devam edenleri gormustum. Merak ettimIgnedendir o zaman yumurtlaman olmus cok erken henuz hamislik icin bakmaya sen bu gunleri degerlendirmeye devam et bence :)
Bi an kendimden supelndm tatlim dedigimede pismn oldm kotu biseyde demdm ki mesajin sonunda ii dileklrimi yazdm aman neseYok kiz nerde oyle bisey dedi sen bence cok.msj okudun nevrin dondu karistiriyosun
Doktor bir hafta boyunca birer gun arayla iliski dedi. Korkuyorum bir problem cikacak diye. 1 senedir ugrasiyoruz ve teste daha yeni basladigim icin bilemedim bu kadar uzun surer mi diyeCanim catlama ignesinden sonra 36. Saatte iliski demedimi dr nie yumurtani taakip edion hala dr yumurtan gelistigi icin igneni vurmustur ha hamilelik icin bakiyorum diyosan catlama ignesin sonra ilk 5 gun hcg bile cif cizgi cikiyor lh da hcg algiladi icin ondan ole cift cikiyodur
Çatlatma iğnesi hatalı sonuç verdiriyor ondandır. Doktoruna soyleseydin lh testi yapcam diye yapma derdi çünkü o iğne zaten lh içeriyorPersembe günü çatlatma iğnesi oldum o akşamdan beri hep iki çizgi de kırmızı. Testi de yumurtlama için yapıyorum . Döngü 28-29 gün. Normalde yumurtlama günüm 1-4 arası olması lazımdı ama geç oldu ve çatlatma iğnesiyle oldum. Beklenen adet tarihim de 18 mart.
Aaa tepki degil alinma hemen muhabbet edioz surada yanlis anlamayin birbirinizi kimse kotu niyetli degil ki :)Bi an kendimden supelndm tatlim dedigimede pismn oldm kotu biseyde demdm ki mesajin sonunda ii dileklrimi yazdm aman nese
pardon kuzum.ozaman :)) kabalik olunca hatlar karisiyor kizdin miYanlisn vr bn kist falan demdm kimseye karistrysn
Ben yazacaktim simdi bunu bana tercüman oldun mersiiiii :))Çatlatma iğnesi hatalı sonuç verdiriyor ondandır. Doktoruna soyleseydin lh testi yapcam diye yapma derdi çünkü o iğne zaten lh içeriyor
Batlarimiz ayniymış hadi hayirlisiDoktor bir hafta boyunca birer gun arayla iliski dedi. Korkuyorum bir problem cikacak diye. 1 senedir ugrasiyoruz ve teste daha yeni basladigim icin bilemedim bu kadar uzun surer mi diye
dov anam dovde kendime geleyim ellerinn dert gormesinCanim diger topicte nasildi bilmiom ama burada bilen bilir kirmizilari görmediğimiz surece anne adayiyiz umitsizlik yok ona gore dovdurtme bana kendini
Yoo yoo bi an kendmden supelndm mesajlarima bktm kizarmiym hic hepimzin niyeti ayni sonucda burnumz aksa acaba diyrz yapardon kuzum.ozaman :)) kabalik olunca hatlar karisiyor kizdin mi
Valla canim senin durum farkli o zaman catlama ignesimi degil acaba yumurtalar buyunce dr usgde bakip ona gore igne vuruyor ignenin 36. Saatinde mutlaka iliski diyor ole igneden sonra bi gun dur bigun yap olayini ben bilmiyorum hicte duymadim kim catlama ignesiolduysa herkesbole yapti seninki baskadir belkiDoktor bir hafta boyunca birer gun arayla iliski dedi. Korkuyorum bir problem cikacak diye. 1 senedir ugrasiyoruz ve teste daha yeni basladigim icin bilemedim bu kadar uzun surer mi diye
yok bebegimm sakasina takildim ben sabah s harfiyle baslayan biriylede kist mist konusmustum karistirdim yani takildim sadece operimnanaktanYoo yoo bi an kendmden supelndm mesajlarima bktm kizarmiym hic hepimzin niyeti ayni sonucda burnumz aksa acaba diyrz ya
Çok özür dileyerek bunu yazıyorum. Benim yazdıklarımın dışında bir kac tane daha gönderi okudum. Beni yanlış anlmanızı istemiyorum ama burdaki insanların desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden yazdıklarınıza biraz daha dikkt etseniz. Çünkü yazdıklarınızda dalga geçme hissediyorumBen yazacaktim simdi bunu bana tercüman oldun mersiiiii :))
Kim ben mi suan bence dalgayi benimle sen geciyorsun resmen burada bunu soyleyebilecegim en son kisiyim canim bence sen beni yanlis anladin suan ciddi anlamda soktayimÇok özür dileyerek bunu yazıyorum. Benim yazdıklarımın dışında bir kac tane daha gönderi okudum. Beni yanlış anlmanızı istemiyorum ama burdaki insanların desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden yazdıklarınıza biraz daha dikkt etseniz. Çünkü yazdıklarınızda dalga geçme hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?