- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.161
Sabirsizlikla bekliyorum günümü ama her ay hayal kırıklığından çok yoruldumBatlarimiz ayniymış hadi hayirlisi
CanimcimÇok özür dileyerek bunu yazıyorum. Benim yazdıklarımın dışında bir kac tane daha gönderi okudum. Beni yanlış anlmanızı istemiyorum ama burdaki insanların desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden yazdıklarınıza biraz daha dikkt etseniz. Çünkü yazdıklarınızda dalga geçme hissediyorum
atanur canım bende kaç gündür burdayım öyle bişey hissetmedim yani herkes sınırını biliyor aslında şakalar espriler yapılıyor doğrudur ama ortak nokta aynı kimsenin kalbinin kırıldığını görmedim şu ana kadar. hassasiyetinden öyle gelmiş olabilirmi?Çok özür dileyerek bunu yazıyorum. Benim yazdıklarımın dışında bir kac tane daha gönderi okudum. Beni yanlış anlmanızı istemiyorum ama burdaki insanların desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden yazdıklarınıza biraz daha dikkt etseniz. Çünkü yazdıklarınızda dalga geçme hissediyorum
Ben size yanlış bir şey yazdığımı düşünmeyin. Sadece yazdıklarınızda dalga geçme algıladım. Problem bende olabilir bu aralar alınganım evet ama biraz daha dikkat. Lütfen mersiiiiResmen saskinim kendisiyle dalga gectigimi hisseden baska kimse var mi burada varsa soylesin topikte yaklasik 5000 msjlasma olmus var mi bu surecte baska bu şekilde hisseden ona gore davranayim ?
Tabi ki olabilir. Ben de yaklaşık bir senedir bu forumdayım fakat hiç böyle yazışmalar görmedim o yüzden biraz şaşırdımatanur canım bende kaç gündür burdayım öyle bişey hissetmedim yani herkes sınırını biliyor aslında şakalar espriler yapılıyor doğrudur ama ortak bokta aynı kimsenin kalbinin kırıldığını görmedim şu ana kadar. hassasiyetinden öyle gelmiş olabilirmi?
Sabirsiz61 her mesaj atanı ciddiye alıp cvp atıyor bizler yapmasak bile o yapıyor forum sahibi olarak bunu farkettim hemen. yeni gelen arkadaş oluncada ilgileniyor
Sabret canim Rabbim insallah en haayirli zamanda en saglikli en hayirli evladi vericek bizlere bende 4 yildir bekliyorum umitsiz olmaSabirsizlikla bekliyorum günümü ama her ay hayal kırıklığından çok yoruldum
alinganligin kocana yap sekerim kimse senin manasiz triplerini ve alinganligini cekmez zorunda degil. hepimiz alingam olalim ozmaan hepimiz sorunu ortak. tesekkurler sana daa merciiiiiiiBen size yanlış bir şey yazdığımı düşünmeyin. Sadece yazdıklarınızda dalga geçme algıladım. Problem bende olabilir bu aralar alınganım evet ama biraz daha dikkat. Lütfen mersiiii
Eabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada bir arkadaşımın da 9 yıl bebeği olmadi. Eskişehirde bir doktora gitti. Küçük bir operasyon geçirmiş ve şu an hamile. Doktorun adı da Metin ACU. Umarım Rabbim en kısa sürede kucağını doldursunSabret canim Rabbim insallah en haayirli zamanda en saglikli en hayirli evladi vericek bizlere bende 4 yildir bekliyorum umitsiz olma
Noldu kuzular size yarım saat yoktumKim ben mi suan bence dalgayi benimle sen geciyorsun resmen burada bunu soyleyebilecegim en son kisiyim canim bence sen beni yanlis anladin suan ciddi anlamda soktayim
Diyorsunuz ki saygısızlık diz boyu. Ben yanlış anlmış olabilirim diyorum. Ama siz olayı daha çok germeye çalışıyorsunuz. Hani insanlar burda birbirine destek oluyordu. Benim triplerim manasız olabilir. Alınganlığımı da sen çekmek zorunda değilsin. Sana zorla beni çek diyen mi oldu da bu kadar üstüne alındınalinganligin kocana yap sekerim kimse senin manasiz triplerini ve alinganligini cekmez zorunda degil. hepimiz alingam olalim ozmaan hepimiz sorunu ortak. tesekkurler sana daa merciiiiiii))
buranın enerjisi farklı kızlarında buna ihtiyacı var deşarj oluyorlar kimse kimsenin kalbini kasten kırmaz lütfen bundan emin ol. Allah tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin.Tabi ki olabilir. Ben de yaklaşık bir senedir bu forumdayım fakat hiç böyle yazışmalar görmedim o yüzden biraz şaşırdım
Ben fazla tepkide bulunduğumu düşünmüyorum sadece fikrimi söyledim ve yanlıs anlmış olabileceğimi de. Ve alınmaya hakkı yok derkensuan kimseninSabirsiz61 e burda alınmaya hakkı yok tam bir bat dönemi boyunca şurda herkesle ilgilendi ve herkes gergin oldugu için mantıklı yaklaşıp birilerinin işe espiri katma sı burda herkese iyi geliyo ayrıca daha çok kendinden örnekler verip kendiyle şakalaşıp ortamı yumuşatıyo lütfen anlamak istediginiz yerden anlamayın olayı kız bu tepkiyi haketmiyo
Evet alindim canim alinmak istediDiyorsunuz ki saygısızlık diz boyu. Ben yanlış anlmış olabilirim diyorum. Ama siz olayı daha çok germeye çalışıyorsunuz. Hani insanlar burda birbirine destek oluyordu. Benim triplerim manasız olabilir. Alınganlığımı da sen çekmek zorunda değilsin. Sana zorla beni çek diyen mi oldu da bu kadar üstüne alındın
buranın enerjisi farklı kızlarında buna ihtiyacı var deşarj oluyorlar kimse kimsenin kalbini kasten kırmaz lütfen bundan emin ol. Allah tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Katılıyorum ben de aranızda yeni sayılırım.baştasuan kimseninSabirsiz61 e burda alınmaya hakkı yok tam bir bat dönemi boyunca şurda herkesle ilgilendi ve herkes gergin oldugu için mantıklı yaklaşıp birilerinin işe espiri katma sı burda herkese iyi geliyo ayrıca daha çok kendinden örnekler verip kendiyle şakalaşıp ortamı yumuşatıyo lütfen anlamak istediginiz yerden anlamayın olayı kız bu tepkiyi haketmiyo
Burada kimse kimseye saygisizlik yapmiyor yanlis anlamaya meyilli olarak bu topige geldiysen lutfen kalma ciddi anlamda bizleri gerersin cunku. Saygisizlik ne oldu bel altimi vurduk sana, dalgami geçtik, kucukmu gorduk insan gibi sana bize en basta 3 gundur koyu ovu testim diyerek ilk attığın mesajda belirtmen gereken seyleri tek bir msjda esprili bir dille bunlarsiz birsey diyemeyiz diye derleyip toparlayip yazmamdanmi rahatsiz oldun ben dr yada politikaci degilimki resmi bir dille ciddi ciddi yazayim buradaki 47 kisiyle nasil konusuyorsam sanada o tavirda yazdim lptfen daha fazla gerilim olmasin bana haksizlik yaptığını dusunuyorum ona ragmen sormak istedigin birsey varsada elimden geldigince cevaplarim.Diyorsunuz ki saygısızlık diz boyu. Ben yanlış anlmış olabilirim diyorum. Ama siz olayı daha çok germeye çalışıyorsunuz. Hani insanlar burda birbirine destek oluyordu. Benim triplerim manasız olabilir. Alınganlığımı da sen çekmek zorunda değilsin. Sana zorla beni çek diyen mi oldu da bu kadar üstüne alındın
Yok birsey canimNoldu kuzular size yarım saat yoktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?