Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Resmen saskinim kendisiyle dalga gectigimi hisseden baska kimse var mi burada varsa soylesin topikte yaklasik 5000 msjlasma olmus var mi bu surecte baska bu şekilde hisseden ona gore davranayim ?

Canimcim Sabirsiz61 yanlis anlamisolabilirmisin yada sanirim biraz hassasin emin ol bepimiz sen gibiyiz biz burda o kadar guzel arkadaslik edindikki bizimle bi yarim saat konussan nasil rahat hatta birbirini hic gormeyen ama kalpten birbirine bagli ve birbirini cok ii anlayan kisiler olduk herkes birbirine gayet saygili biraz geyik yapsakta bu dalga gecildi anlamina gelmiyor sende bize takil ltfn

atanur canım bende kaç gündür burdayım öyle bişey hissetmedim yani herkes sınırını biliyor aslında şakalar espriler yapılıyor doğrudur ama ortak nokta aynı kimsenin kalbinin kırıldığını görmedim şu ana kadar. hassasiyetinden öyle gelmiş olabilirmi?
Sabirsiz61 her mesaj atanı ciddiye alıp cvp atıyor bizler yapmasak bile o yapıyor forum sahibi olarak bunu farkettim hemen. yeni gelen arkadaş oluncada ilgileniyor

Resmen saskinim kendisiyle dalga gectigimi hisseden baska kimse var mi burada varsa soylesin topikte yaklasik 5000 msjlasma olmus var mi bu surecte baska bu şekilde hisseden ona gore davranayim ?
Ben size yanlış bir şey yazdığımı düşünmeyin. Sadece yazdıklarınızda dalga geçme algıladım. Problem bende olabilir bu aralar alınganım evet ama biraz daha dikkat. Lütfen mersiiii

Tabi ki olabilir. Ben de yaklaşık bir senedir bu forumdayım fakat hiç böyle yazışmalar görmedim o yüzden biraz şaşırdım

suan kimsenin Sabirsiz61 e burda alınmaya hakkı yok tam bir bat dönemi boyunca şurda herkesle ilgilendi ve herkes gergin oldugu için mantıklı yaklaşıp birilerinin işe espiri katma sı burda herkese iyi geliyo ayrıca daha çok kendinden örnekler verip kendiyle şakalaşıp ortamı yumuşatıyo lütfen anlamak istediginiz yerden anlamayın olayı kız bu tepkiyi haketmiyo

Ben size yanlış bir şey yazdığımı düşünmeyin. Sadece yazdıklarınızda dalga geçme algıladım. Problem bende olabilir bu aralar alınganım evet ama biraz daha dikkat. Lütfen mersiiii
alinganligin kocana yap sekerim kimse senin manasiz triplerini ve alinganligini cekmez zorunda degil. hepimiz alingam olalim ozmaan hepimiz sorunu ortak. tesekkurler sana daa merciiiiiii ))

Sabret canim Rabbim insallah en haayirli zamanda en saglikli en hayirli evladi vericek bizlere bende 4 yildir bekliyorum umitsiz olma
Eabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada bir arkadaşımın da 9 yıl bebeği olmadi. Eskişehirde bir doktora gitti. Küçük bir operasyon geçirmiş ve şu an hamile. Doktorun adı da Metin ACU. Umarım Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun

alinganligin kocana yap sekerim kimse senin manasiz triplerini ve alinganligini cekmez zorunda degil. hepimiz alingam olalim ozmaan hepimiz sorunu ortak. tesekkurler sana daa merciiiiiii ))
Diyorsunuz ki saygısızlık diz boyu. Ben yanlış anlmış olabilirim diyorum. Ama siz olayı daha çok germeye çalışıyorsunuz. Hani insanlar burda birbirine destek oluyordu. Benim triplerim manasız olabilir. Alınganlığımı da sen çekmek zorunda değilsin. Sana zorla beni çek diyen mi oldu da bu kadar üstüne alındın

Tabi ki olabilir. Ben de yaklaşık bir senedir bu forumdayım fakat hiç böyle yazışmalar görmedim o yüzden biraz şaşırdım
buranın enerjisi farklı kızlarında buna ihtiyacı var deşarj oluyorlar kimse kimsenin kalbini kasten kırmaz lütfen bundan emin ol. Allah tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Ben fazla tepkide bulunduğumu düşünmüyorum sadece fikrimi söyledim ve yanlıs anlmış olabileceğimi de. Ve alınmaya hakkı yok derken

Evet alindim canim alinmak istedi

buranın enerjisi farklı kızlarında buna ihtiyacı var deşarj oluyorlar kimse kimsenin kalbini kasten kırmaz lütfen bundan emin ol. Allah tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Sunrise82 bunun farkındayım gerçekten. Ben de kimsenin kalbini kırma niyetinde değilim inanın. Sadece fikrimi paylaştım. Hepimiz alıngan olabiliriz hepimiz yanlış anlayabiliriz. Bunda garipsenecek ve kinayelerde bulunacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın. Ben de 1 senedir bu forumdayım yaklaşık olarak. Benim onları yazmam kötü niyetten değildi inanın

Katılıyorum ben de aranızda yeni sayılırım.başta Sabirsiz61 olmak üzere hepinizden Allah razı olsun.her ay kendı başıma bınbır stresle gecırdıgım donemi bu ay destegınızle neşe ve güven içinde geçiriyorum.lutfen bırbırımızı kırmayalım kızlar sabırsız cok ilgili bir arkadaş hakkını yemeyin

Burada kimse kimseye saygisizlik yapmiyor yanlis anlamaya meyilli olarak bu topige geldiysen lutfen kalma ciddi anlamda bizleri gerersin cunku. Saygisizlik ne oldu bel altimi vurduk sana, dalgami geçtik, kucukmu gorduk insan gibi sana bize en basta 3 gundur koyu ovu testim diyerek ilk attığın mesajda belirtmen gereken seyleri tek bir msjda esprili bir dille bunlarsiz birsey diyemeyiz diye derleyip toparlayip yazmamdanmi rahatsiz oldun ben dr yada politikaci degilimki resmi bir dille ciddi ciddi yazayim buradaki 47 kisiyle nasil konusuyorsam sanada o tavirda yazdim lptfen daha fazla gerilim olmasin bana haksizlik yaptığını dusunuyorum ona ragmen sormak istedigin birsey varsada elimden geldigince cevaplarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…