- 2 Temmuz 2015
- 90
- 41
- 38
- 37
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.181
Bundan önceki istediğiniz yazılra bakabilirsiniz. Hatta ilkine de. Konuya yanlış anlamayın ce kusura bakmayın diye girdin. Benim niyetim inanın kimseyi kırmak değilKatılıyorum ben de aranızda yeni sayılırım.baştaSabirsiz61 olmak üzere hepinizden Allah razı olsun.her ay kendı başıma bınbır stresle gecırdıgım donemi bu ay destegınızle neşe ve güven içinde geçiriyorum.lutfen bırbırımızı kırmayalım kızlar sabırsız cok ilgili bir arkadaş hakkını yemeyin
tatlımmmm hadi amaEvet alindim canim alinmak istedi
Rica ediyorum okuduğun dalga gectigim uslubumu begenmedigin msjlari buraya alinti yapar misin?Çok özür dileyerek bunu yazıyorum. Benim yazdıklarımın dışında bir kac tane daha gönderi okudum. Beni yanlış anlmanızı istemiyorum ama burdaki insanların desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden yazdıklarınıza biraz daha dikkt etseniz. Çünkü yazdıklarınızda dalga geçme hissediyorum
Ben fazla tepkide bulunduğumu düşünmüyorum sadece fikrimi söyledim ve yanlıs anlmış olabileceğimi de. Ve alınmaya hakkı yok derken
canim benim inanki burdaki herkesin ortak noktasi derdi senle ayni heray senin gibi bunalima giren o kadar cok kisi varki bende dahil bizburda konusurken birazdaa geyik yapalim ki strese girmeyelim die birbirimizi pohpohluyoruz eminim sende diger topiclerde bole konusma duymadin icin bi garip gelmis keske sole bi 10 20 sayfa okusaydinda yaptimiz geyikleri gorupTabi ki olabilir. Ben de yaklaşık bir senedir bu forumdayım fakat hiç böyle yazışmalar görmedim o yüzden biraz şaşırdım
suan kimseninSabirsiz61 e burda alınmaya hakkı yok tam bir bat dönemi boyunca şurda herkesle ilgilendi ve herkes gergin oldugu için mantıklı yaklaşıp birilerinin işe espiri katma sı burda herkese iyi geliyo ayrıca daha çok kendinden örnekler verip kendiyle şakalaşıp ortamı yumuşatıyo lütfen anlamak istediginiz yerden anlamayın olayı kız bu tepkiyi haketmiyo
Ben size yazarken zaten yanlış anlamayın dedim. Niyetim birilerine yüklenmek, birilerini kırmak, birilerine diş geçirmek, stresimi onun üzerinden atmak, tanımadığım insanlara alınganlık yapıp onlari germek değil tabi ki niyetim. Ben sadece rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim. Sizin dışında ve bir kaç kişi daha düzgün cevap verdi fakat git kocana alın burda olma. Gerçekten kocaman insanlara yakışmayan şeylerBurada kimse kimseye saygisizlik yapmiyor yanlis anlamaya meyilli olarak bu topige geldiysen lutfen kalma ciddi anlamda bizleri gerersin cunku. Saygisizlik ne oldu bel altimi vurduk sana, dalgami geçtik, kucukmu gorduk insan gibi sana bize en basta 3 gundur koyu ovu testim diyerek ilk attığın mesajda belirtmen gereken seyleri tek bir msjda esprili bir dille bunlarsiz birsey diyemeyiz diye derleyip toparlayip yazmamdanmi rahatsiz oldun ben dr yada politikaci degilimki resmi bir dille ciddi ciddi yazayim buradaki 47 kisiyle nasil konusuyorsam sanada o tavirda yazdim lptfen daha fazla gerilim olmasin bana haksizlik yaptığını dusunuyorum ona ragmen sormak istedigin birsey varsada elimden geldigince cevaplarim.
Tamam canım neyse olmuş bir yanlış anlaşılma diyelim daha da gerılmeden kapatalım olur muBundan önceki istediğiniz yazılra bakabilirsiniz. Hatta ilkine de. Konuya yanlış anlamayın ce kusura bakmayın diye girdin. Benim niyetim inanın kimseyi kırmak değil
Beni burdakileri burayi dogru anlamak icin 1.sayfadan itibaren okumalisin oyle pat diye 410.sayfada yazdigimiz seylerle degerlendirmen on yargidir hatadir bence ama bana yaptigin haksizliga ragmen kalbimi kirmana ragmen hakkimi helal ediyorum sana sikinti yok hosgeldinBen fazla tepkide bulunduğumu düşünmüyorum sadece fikrimi söyledim ve yanlıs anlmış olabileceğimi de. Ve alınmaya hakkı yok derken
Uzatmasak artik zaten hepimiz gerginiz. Unutulsun gitsinBen size yazarken zaten yanlış anlamayın dedim. Niyetim birilerine yüklenmek, birilerini kırmak, birilerine diş geçirmek, stresimi onun üzerinden atmak, tanımadığım insanlara alınganlık yapıp onlari germek değil tabi ki niyetim. Ben sadece rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim. Sizin dışında ve bir kaç kişi daha düzgün cevap verdi fakat git kocana alın burda olma. Gerçekten kocaman insanlara yakışmayan şeyler
Bence de unutulsunUzatmasak artik zaten hepimiz gerginiz. Unutulsun gitsin
Yok beebeeeem uzgun degilimde soguk dus etkisi yapti bende sanirim anca geldim kendime mala bagladim ekrana bos bos baka kaldimyarensu_ A atanur0927 hanımlar tamam konuyu kapatalım Sabirsiz61 şuan çok üzgündür eminim olanlardan hiç haketmiyor uzatmayalım yakışmaz bu güzel topiğimize
nazarmı değdi yaa ne güzel gidiyordukkk bi nazar boncuğu hemenn
ben de saldirmaya meyilliymisim yaa manyakmiyim neyimYok beebeeeem uzgun degilimde soguk dus etkisi yapti bende sanirim anca geldim kendime mala bagladim ekrana bos bos baka kaldim
İyide guzelim bunda kotu bisey yok onu anlatmaya calisiyr herkzler bnde simdi ismini htrlmiyrm bi arkadasa supurge tava alip kovisini dovmeye gelcz dedim yani onun gibi bisey sakalsyrz egleniyrz ekranlara bakip guluyrz birbirimizi tanimdn birbirimize guvenip ozelimizi anlttik anlat baklaim kapi komsuna tum apartman duyuyrmu duymuyrmu rahat ol hadi sıkma tatli caniniBen size yazarken zaten yanlış anlamayın dedim. Niyetim birilerine yüklenmek, birilerini kırmak, birilerine diş geçirmek, stresimi onun üzerinden atmak, tanımadığım insanlara alınganlık yapıp onlari germek değil tabi ki niyetim. Ben sadece rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim. Sizin dışında ve bir kaç kişi daha düzgün cevap verdi fakat git kocana alın burda olma. Gerçekten kocaman insanlara yakışmayan şeyler
Ben size yazarken zaten yanlış anlamayın dedim. Niyetim birilerine yüklenmek, birilerini kırmak, birilerine diş geçirmek, stresimi onun üzerinden atmak, tanımadığım insanlara alınganlık yapıp onlari germek değil tabi ki niyetim. Ben sadece rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim. Sizin dışında ve bir kaç kişi daha düzgün cevap verdi fakat git kocana alın burda olma. Gerçekten kocaman insanlara yakışmayan şeyler
He ayol sana noluyor bat gercekten geliyomu yoksa seninben de saldirmaya meyilliymisim yaa manyakmiyim neyimbu gelmeyen velet benim balatalari yakti
Ben de çok güzel arkadaşlıklar edindim burdan. Fakat problem üslup meselesiydi. Git kocana anlat falan hoş şeyler değil. Neyse geçti gittiİyide guzelim bunda kotu bisey yok onu anlatmaya calisiyr herkzler bnde simdi ismini htrlmiyrm bi arkadasa supurge tava alip kovisini dovmeye gelcz dedim yani onun gibi bisey sakalsyrz egleniyrz ekranlara bakip guluyrz birbirimizi tanimdn birbirimize guvenip ozelimizi anlttik anlat baklaim kapi komsuna tum apartman duyuyrmu duymuyrmu rahat ol hadi sıkma tatli canini
Kocana alinganlik yap msji sen ortaya pimi cekilmis bombayi attiktan sonra geldi burada bu tarz bir msjlasma hic olmamisti neyse sorun yok onuda tasvip etmiyorum ama kizmada hakettin o msji okuyuncaBen size yazarken zaten yanlış anlamayın dedim. Niyetim birilerine yüklenmek, birilerini kırmak, birilerine diş geçirmek, stresimi onun üzerinden atmak, tanımadığım insanlara alınganlık yapıp onlari germek değil tabi ki niyetim. Ben sadece rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim. Sizin dışında ve bir kaç kişi daha düzgün cevap verdi fakat git kocana alın burda olma. Gerçekten kocaman insanlara yakışmayan şeyler
Valla kimseyi bilmm tatlim ama rabbim senden razi olsn nedeni su birbirimizi tanimdn anne gibi guldrdn eglndrdn sevindrdin ismen olsn tNimiyrm kimsin bilmm ama gercktn acayip benimsedm tabletn icine grip opup kacasm var ehehehehYok beebeeeem uzgun degilimde soguk dus etkisi yapti bende sanirim anca geldim kendime mala bagladim ekrana bos bos baka kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?