Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bundan önceki istediğiniz yazılra bakabilirsiniz. Hatta ilkine de. Konuya yanlış anlamayın ce kusura bakmayın diye girdin. Benim niyetim inanın kimseyi kırmak değil

Rica ediyorum okuduğun dalga gectigim uslubumu begenmedigin msjlari buraya alinti yapar misin?

Ben fazla tepkide bulunduğumu düşünmüyorum sadece fikrimi söyledim ve yanlıs anlmış olabileceğimi de. Ve alınmaya hakkı yok derken

bak canım emin olmadıgın bişi ortaya atıp ozaman grup yöneticiimizi üzmeyelim ama dimi tatlım ben grubun acıldıgı gunden beri burdayım bende senin gibi panik oldugum donemler oldu yok ne zaman birlikte oluyum yok yumurtam ay akıntım diye dolandım buralarda ve sunu unutma sen alıngan tabiki olabilirsin ama burda herkes senin yasadıgın sıtresı yasıyo zaten aaa bız burda kader arkadası olduk hepımız tamam gerekirse sitresini acınıda cıkarıcaksın ama bunu bi kişi uzerinden degil yasadıgımız olaylar uzerinden yapalım ve bu konuda burda kapansın gitsin sende kendini yıpratma kimse seni dışlamıyo sende bizim gibi bu grubun bi üyesisin ama rica ediyorum kendini iyi hissediceksen burda tam 400 küsür sayfa var tek tek okumanı tavsiye ederim sana cunku burda herkesin özel hayatı grupta cicim :)

Tabi ki olabilir. Ben de yaklaşık bir senedir bu forumdayım fakat hiç böyle yazışmalar görmedim o yüzden biraz şaşırdım
canim benim inanki burdaki herkesin ortak noktasi derdi senle ayni heray senin gibi bunalima giren o kadar cok kisi varki bende dahil bizburda konusurken birazdaa geyik yapalim ki strese girmeyelim die birbirimizi pohpohluyoruz eminim sende diger topiclerde bole konusma duymadin icin bi garip gelmis keske sole bi 10 20 sayfa okusaydinda yaptimiz geyikleri gorup Sabirsiz61 icin ole konussaydin on yargida bulununca sen bizlerde onun ole bi durumunu gormedigimiz icin hepimiz ayaklanmak zorundakaldik ltfn yanlis anlama sende

Kesinlikle katılıyorum kuzum burda bizlere Sabirsiz61 kadar kimse destek olmuyor ve şakalaşıyoruz ( diğer arkadaşlarımızdan da destek olan var tabiki). Şakalaşmakta bizlere iyi geliryor stresimizden biran olsun uzaklaşıyoruz. Arkadaşlıktan çok dostluk kurduk burda birimizin sesi çıkmasa hepimiz merak ediyoruz. Gayette Sabirsiz61 içten davranıyor olduğu gibi davranıyor yapmacık değil buda bize de bu samimiyeti yeter diye düşünüyorum. Bana kusura bakmayın cadı dese kötü algılamam, tatlı cadı olduğumu düşünürüm. Sonuçta tavuğuna kişt mi dedim.

Ben size yazarken zaten yanlış anlamayın dedim. Niyetim birilerine yüklenmek, birilerini kırmak, birilerine diş geçirmek, stresimi onun üzerinden atmak, tanımadığım insanlara alınganlık yapıp onlari germek değil tabi ki niyetim. Ben sadece rahatsız olduğum bir konuyu dile getirdim. Sizin dışında ve bir kaç kişi daha düzgün cevap verdi fakat git kocana alın burda olma. Gerçekten kocaman insanlara yakışmayan şeyler

Ben fazla tepkide bulunduğumu düşünmüyorum sadece fikrimi söyledim ve yanlıs anlmış olabileceğimi de. Ve alınmaya hakkı yok derken
Beni burdakileri burayi dogru anlamak icin 1.sayfadan itibaren okumalisin oyle pat diye 410.sayfada yazdigimiz seylerle degerlendirmen on yargidir hatadir bence ama bana yaptigin haksizliga ragmen kalbimi kirmana ragmen hakkimi helal ediyorum sana sikinti yok hosgeldin

Uzatmasak artik zaten hepimiz gerginiz. Unutulsun gitsin

Yok beebeeeem uzgun degilimde soguk dus etkisi yapti bende sanirim anca geldim kendime mala bagladim ekrana bos bos baka kaldim

İyide guzelim bunda kotu bisey yok onu anlatmaya calisiyr herkzler bnde simdi ismini htrlmiyrm bi arkadasa supurge tava alip kovisini dovmeye gelcz dedim yani onun gibi bisey sakalsyrz egleniyrz ekranlara bakip guluyrz birbirimizi tanimdn birbirimize guvenip ozelimizi anlttik anlat baklaim kapi komsuna tum apartman duyuyrmu duymuyrmu rahat ol hadi sıkma tatli canini

hala farklı algılıyosun olayı bak dedigim gibi şu 419 sayfayı tek tek oku bence git kocana alın derken bunda yanlıs bişi yok biz burda diyoruz tarifler veriyos git kocana yap git kocanla şöyle yap falan fişman bunlar bizim burda koca bi aile oldugumuzu gösteriyo ve gruptaki tüm üyeler şimdiye kadar senin actıgın gibi bi konu acmadı sen tek basına bunu cıkardın suan grupta gerildi gecenin bu saatinde sende gerildin

kocaman insanlara yakkısmayan sey git kocana alın kelimesi de olamaz ayrıca burda çoğul konusup butun gruba kocaman insansınız bişi bilmiyosunuz der gibi konusuyosun

bence sen kocaman insanlara ayıp ettin canım...

istersen sen biraz ara ver dinlen...

Ben de çok güzel arkadaşlıklar edindim burdan. Fakat problem üslup meselesiydi. Git kocana anlat falan hoş şeyler değil. Neyse geçti gitti

Kocana alinganlik yap msji sen ortaya pimi cekilmis bombayi attiktan sonra geldi burada bu tarz bir msjlasma hic olmamisti neyse sorun yok onuda tasvip etmiyorum ama kizmada hakettin o msji okuyunca Minesuu yu opesim geldi bal yanaklarindan

Yok beebeeeem uzgun degilimde soguk dus etkisi yapti bende sanirim anca geldim kendime mala bagladim ekrana bos bos baka kaldim
Valla kimseyi bilmm tatlim ama rabbim senden razi olsn nedeni su birbirimizi tanimdn anne gibi guldrdn eglndrdn sevindrdin ismen olsn tNimiyrm kimsin bilmm ama gercktn acayip benimsedm tabletn icine grip opup kacasm var eheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…