- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.201
alinganligin kocana yap sekerim kimse senin manasiz triplerini ve alinganligini cekmez zorunda degil. hepimiz alingam olalim ozmaan hepimiz sorunu ortak. tesekkurler sana daa merciiiiiii))
Oynasma kiz ole seyler yazma herifim kiskaniyorValla kimseyi bilmm tatlim ama rabbim senden razi olsn nedeni su birbirimizi tanimdn anne gibi guldrdn eglndrdn sevindrdin ismen olsn tNimiyrm kimsin bilmm ama gercktn acayip benimsedm tabletn icine grip opup kacasm var eheheheh
geliyo kuzum gelmezmi kor olasiHe ayol sana noluyor bat gercekten geliyomu yoksa senin
AskisiiiKocana alinganlik yap msji sen ortaya pimi cekilmis bombayi attiktan sonra geldi burada bu tarz bir msjlasma hic olmamisti neyse sorun yok onuda tasvip etmiyorum ama kizmada hakettin o msji okuyuncaMinesuu yu opesim geldi bal yanaklarindan
Hayir kuku ustu degil ama dis dudak denilen bolgeleri sanki biri icten cimbizla cekio gibi oluor saniselik birimdehamislere bi sorum olck adetten once kuku ustu gobus altinda bisiyler hissettinzmi sanci desem sanci degil sizi desem oda degil adini koyamiorm bisiyler var gibi ara ara yoklayan neki bu cevap istiormmm
Ah kuzum bende oleyimdir de klavyede pek becremem karsimda haksizlik yapulirsa o zaman deyme zaten bana ortamda yuzune yastigi kapatip kacar millet yavrumda beni hissedip gelmio herhaldebu anam deli iyilesince giderim die sabir cekiyor herhalde minnosum seninkide ole herhalde napsak bu veletlere cikolataylami kandirsakgeliyo kuzum gelmezmi kor olasiben haksizliga gelemem hic cnm patlarim hemen. napim cazgirlik ruhuma islemis anasinin kuzusuda korkuo gelmio iste
cikolata kesmezz kuzumm yaaa zaten gelmiolar geldiklarinde istekleri hic bitek bir cop bile almicm isteeeAh kuzum bende oleyimdir de klavyede pek becremem karsimda haksizlik yapulirsa o zaman deyme zaten bana ortamda yuzune yastigi kapatip kacar millet yavrumda beni hissedip gelmio herhaldebu anam deli iyilesince giderim die sabir cekiyor herhalde minnosum seninkide ole herhalde napsak bu veletlere cikolataylami kandirsak
Ben de çok güzel arkadaşlıklar edindim burdan. Fakat problem üslup meselesiydi. Git kocana anlat falan hoş şeyler değil. Neyse geçti gitti
Oynasma kiz ole seyler yazma herifim kiskaniyor
Aman hih bikerecik dedim ne olck sanki hihOynasma kiz ole seyler yazma herifim kiskaniyor
Seni allah için tanimadan sevdim ben senden 2 yas ufakta olsam ayni yastaymis gibi rahat oluyorum ablam kardesim gibi sevdim fikirlerin çok değerli bizler icin sikinti yapma uzülme ayşecikYok beebeeeem uzgun degilimde soguk dus etkisi yapti bende sanirim anca geldim kendime mala bagladim ekrana bos bos baka kaldim
Ondan sonrakide bana gelsinBen okuyup gelene kadar olay kapandı , İyiki de kapandı şu an tam patlamaya hazır bir bomba gibiyim zaten. Anadolu kan ağlıyor, aşkımda gitti ,çocuklarda uyudu ben tam depresyon modu . Sıradaki parça bana gelsin
Bence erken olur adetim kacinci gunu bugun ?sevgili tavuk arkadaşlarım bir yumurtlama dönemine daha hoşgeldiniz :)
gecenin sorusu ise şu benim yumurtlama günüm 15 mart ama acaba bu hafta da bi yerlerde gizlice yumrtlama olabilirmi aceba ovulasyon testlerine yarın başlayım diyorum ne dersiniz :)
Ondan sonrakide bana gelsin
Sagol canim Allah razi olsun bilmukabele karsilikli hersey.Seni allah için tanimadan sevdim ben senden 2 yas ufakta olsam ayni yastaymis gibi rahat oluyorum ablam kardesim gibi sevdim fikirlerin çok değerli bizler icin sikinti yapma uzülme ayşecikkizlar iyi davranin sabirsiza bizim kahrimizi o çekiyor kocalar bile bukadar pofpoflamiyodur anlamazlar halimizden
Gelsin tatlım sıradaki parça " yumurta koydum tavaya "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?