Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Valla kimseyi bilmm tatlim ama rabbim senden razi olsn nedeni su birbirimizi tanimdn anne gibi guldrdn eglndrdn sevindrdin ismen olsn tNimiyrm kimsin bilmm ama gercktn acayip benimsedm tabletn icine grip opup kacasm var eheheheh
Oynasma kiz ole seyler yazma herifim kiskaniyor

hamislere bi sorum olck adetten once kuku ustu gobus altinda bisiyler hissettinzmi sanci desem sanci degil sizi desem oda degil adini koyamiorm bisiyler var gibi ara ara yoklayan neki bu cevap istiormmm
Hayir kuku ustu degil ama dis dudak denilen bolgeleri sanki biri icten cimbizla cekio gibi oluor saniselik birimde

geliyo kuzum gelmezmi kor olasi ben haksizliga gelemem hic cnm patlarim hemen. napim cazgirlik ruhuma islemis anasinin kuzusuda korkuo gelmio iste
Ah kuzum bende oleyimdir de klavyede pek becremem karsimda haksizlik yapulirsa o zaman deyme zaten bana ortamda yuzune yastigi kapatip kacar millet yavrumda beni hissedip gelmio herhaldebu anam deli iyilesince giderim die sabir cekiyor herhalde minnosum seninkide ole herhalde napsak bu veletlere cikolataylami kandirsak

cikolata kesmezz kuzumm yaaa zaten gelmiolar geldiklarinde istekleri hic bitek bir cop bile almicm isteee nasil olsa o.kedi bu gobuse girecek

Yok beebeeeem uzgun degilimde soguk dus etkisi yapti bende sanirim anca geldim kendime mala bagladim ekrana bos bos baka kaldim
Seni allah için tanimadan sevdim ben senden 2 yas ufakta olsam ayni yastaymis gibi rahat oluyorum ablam kardesim gibi sevdim fikirlerin çok değerli bizler icin sikinti yapma uzülme ayşecik kizlar iyi davranin sabirsiza bizim kahrimizi o çekiyor kocalar bile bukadar pofpoflamiyodur anlamazlar halimizden

Bence erken olur adetim kacinci gunu bugun ?

Sagol canim Allah razi olsun bilmukabele karsilikli hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…