Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ben okuyup gelene kadar olay kapandı , İyiki de kapandı şu an tam patlamaya hazır bir bomba gibiyim zaten. Anadolu kan ağlıyor, aşkımda gitti ,çocuklarda uyudu ben tam depresyon modu . Sıradaki parça bana gelsin
Al buni dinle benden sana gelsin siradaki parça bu kizlar oynamayanin yumurtlama gunu kaynanasi yatiya gelsin kaynanam yok diyenin gorumcesi gelsin

Suraya geleli 1 hafta oldu yada olmadi bilmiyorum saymadim cokda onemli degil zaten zamani.. O gune gelene kadar ne saati ne zamani gecirebiliyordum.. Aysecigimle tanisip hamislerin haberlerini aldikca icim kipkip edip heyecan duymaya şakalaştikca icimin yukumun azaldigini hissettim.. hepimizin durumu ayni hepimiz ortak gayede bulusmus insanlariz elbetteki uzuntulerimiz kadar eglenip mutlu olma anlarimizda olacak ama ben ne zaman ovulasyon ile bilgiye ihtiyac duysam Kizzzzzllaaaar diye seslensem mesaji okuyan her bacimdan ses geldi ozellikle @sabirli62dentavsanim aysemden.. kimse oyle pardon yanlis anlasilmasin diyerek mesaja baslayinca hakli olacagini dusunup yardirip yuklenmesin valla bu gebis halimle dalarim.. alinganliksa dibine kadar alinganim hoot deseler zirlarim suan tepemde heyheyler su guzel ortamimizin icine edilmesine zinhar izin vermem.. burda yardim el aman dedinde sirt mi cevrildi sana.. ayip.. Yigidi öldürdüysen bile hakkini yeme.. Buda benden sana abla tavsiyesi..

Neyse usenmemis yazmissin onca sey o yüzden dun aksamki essekligini affediyorum bu aksam cok affedici moddayim zaten

Cunup cunup gezme diom senee o kaaa

Saftirik kari kocam soruyo neye guluyon diye uyarin onceden en azindan teli yuzume kapatayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…