- 4 Ekim 2013
- 2.593
- 4.881
- 333
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.241
Ay 1 bölüm dizi izledim geldim sayfa sayfa gerilip senin mesaja kahkaha attım.Kızlar bu gün facebook ta bir soru vardı. soru şu " istediğiniz şeyler olurmu yoksa elinizi attiginizi kuruturmusunuz " teste katılın yazıyordu. Tam teste katılacaktım telefonum kendiliğinden kapandı. Gerisini siz düşünün artık
Testin bolsa hergun 1 de yapmaya basla koyuluk gormeye basladiginda istisare edelim yine :)1inde oldum 3te bitti canım adetin 7. günü işte
Suraya geleli 1 hafta oldu yada olmadi bilmiyorum saymadim cokda onemli degil zaten zamani.. O gune gelene kadar ne saati ne zamani gecirebiliyordum.. Aysecigimle tanisip hamislerin haberlerini aldikca icim kipkip edip heyecan duymaya şakalaştikca icimin yukumun azaldigini hissettim.. hepimizin durumu ayni hepimiz ortak gayede bulusmus insanlariz elbetteki uzuntulerimiz kadar eglenip mutlu olma anlarimizda olacak ama ben ne zaman ovulasyon ile bilgiye ihtiyac duysam Kizzzzzllaaaar diye seslensem mesaji okuyan her bacimdan ses geldi ozellikle @sabirli62dentavsanim aysemden.. kimse oyle pardon yanlis anlasilmasin diyerek mesaja baslayinca hakli olacagini dusunup yardirip yuklenmesin valla bu gebis halimle dalarim.. alinganliksa dibine kadar alinganim hoot deseler zirlarim suan tepemde heyheyler su guzel ortamimizin icine edilmesine zinhar izin vermem.. burda yardim el aman dedinde sirt mi cevrildi sana.. ayip.. Yigidi öldürdüysen bile hakkini yeme.. Buda benden sana abla tavsiyesi..
Testik bolsa hergun 1 de yapmaya basla koyuluk gormeye basladiginda istisare edelim yine :)
Ahaaaa bu sefer anladin yuppiiiiAhahah findik kurdu seni
Napim kiz boğa burcuyum ben adaletsizlik karsisinda susmaz cenem hele bide icimin kaynadigi insanlara yapilirsa hic dayanamam kocisimde hakim zaten hep susar izler hakliysam ses cikarmaz yuru be gocumm derr :)))kız sakin ol yerim seni ben ana bu anaaaaaaaaaaaa :)
çocugu sarsma valla kocişini arar bu hamile karın hiç uslu durmuyo bir dost der kapatırım
Ahaaaa bu sefer anladin yuppiiii
Kizzz kuluckadan once en onemli seyi atladinBende senin gibiyim ama ağlama yok. Yeni den gıt gıt yapacaz, sonra kuluçka zamanı falan ... daha çokkkk işimiz var
Biz bugun basladik bak dikkat et biz diom anla yani neye diye sormaasen ne durumdasın ne zaman baslıcaksın bittimi adetin
Once horozlarinizi besiye cekinKizzz kuluckadan once en onemli seyi atladin
Kizzz kuluckadan once en onemli seyi atladin
Once horozlarinizi besiye cekin
Ne ohooo olayin tek zevkli kismi o zaten bekleme isi stresten baska bisey degil tadini cikartmak lazimHe doğru ya birde o var ohoooo
Ne ohooo olayin tek zevkli kismi o zaten bekleme isi stresten baska bisey degil tadini cikartmak lazimseyy uslupsuz olmadi dimi dalga gecer gibi falan oyle olursa uyarin hee
Karnın aç uyuyamazsin kiAyyyy cok aciktim biraz daha oturursam bi tencere yemek yerim yatayimda unutayim acligi yoksa benim diyet gume gidecek sizin yuzunuzden
Lan.beni herif ayaklarimdan kaldirip silkeliyo resmen bunlar ne kiiiiiValla kizcelerim yum gunlerinizde maclariniza hazirlanin mac sonrasi hemen kalkmayin belinizin altina yastigi hooop sıkıstirin toto hava oyle en az 15 dk bekleyin.. sonra yine kalkmayin sabah alirsiniz dusunuzu abdestinizi.. ben viyanadaydim 3 gun adami otele hapsettim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?