Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ne ohooo olayin tek zevkli kismi o zaten bekleme isi stresten baska bisey degil tadini cikartmak lazim seyy uslupsuz olmadi dimi dalga gecer gibi falan oyle olursa uyarin hee
Bune terbiyesizlik bune uslupsuzluk hanfendi dikkatli konusun sizi men ederim bu konusmadan sizi uyariyorum kapatirim muhurlerim topigini

Yalanci pislik bi kere oldu bi kere oldu daha neler duycaz kimbilir bi kere olmusmus bi kere ama 3 gun 3 gece surmus olay anlasildi

Uyurum uyurum mideyi kucultmem lazim camasir legeni kadar oldu yahuuu

Ya benim adam benim diyet yapmama çok gıcık oluyor. İstemiyorum diyor ya. Anlatıyorum anlatıyorum yok diyor. Masaya oturunca çocuk besler gibi o yediriyor. Yemekten sonra bile sürekli soruyor , bir şey istermisin getireyimmi diye. Ben napıcam bu adamla

Yalanci pislik bi kere oldu bi kere oldu daha neler duycaz kimbilir bi kere olmusmus bi kere ama 3 gun 3 gece surmus olay anlasildi
Okumamissin pis seyy hep dedim yum oncesi yum gunu ve ertesi diye lutfen edebinizi takinin sizi benimle boyle konusmaktan ben ediyorum ananiz yasinda kadinim ben hih

Gun icinde spor yap en azindan yedigini yakmaya yardimci olur o herifin alacak sanki hamis kalinca kilolari benimkide seni her halinle seviyorum diyor he yaw he anlat anlat kulahima diyorum bende

Hanimefendi msjiniz aciklayici degil lurfen rica etsem ne icin atesi sordugunuzu detayli yazarsaniz yardimci olmaya calisayim size hurmetlerrrr
Acaba havale gecirecekmiyim diye gicik anam tatlim cidden hani diyrlr yumurtlamdn beri atesim dusmedi inmedi hamile olanlarda dusuk mu devam ediyr yoksa yumurtlamdn itibaren yuksek mi

Allahtan belani mi ariyon bacim sen daha ne istiyon Allasen soylede bilelim

Allahtan belani mi ariyon bacim sen daha ne istiyon Allasen soylede bilelim

Yok canım ya valla abartiyor. Dün kızdım tamam ya bidaha sana bişe vermiycem tamam yeme dedi. 5 dk sonra catalla uzatıyor. Hani yapmiycaktin dedim . Ha onu elimle vermiycem diye dedim ama bunu catalla veriyorum diyor gıcık şey

Acaba havale gecirecekmiyim diye gicik anam tatlim cidden hani diyrlr yumurtlamdn beri atesim dusmedi inmedi hamile olanlarda dusuk mu devam ediyr yoksa yumurtlamdn itibaren yuksek mi
Bak simdi yumurtlamadan bir gun once ates dusuyor yani catladigi gun. Ertesi gun bunyeden bunyeye farkediyor ama 0.5 dereceye kadar ates yukseliyor. Misal benim yumurtaya kadar 36.2 lerde oluyor atesim sonra yum gunu 36 ertesi gun 36.4 den basliyor 36.7~36,6 arasi gidip geliyor adete kadar adet olmadan bir gun once 36.7 idi sabah 36.3 e dustu ogleninde adet oldum ama hamile kaldigim ay atesim hic dusmedi 36,7 36,8 37 arasinda gitti geldi dusuge kadar. Anlatabildim dimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…