- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.261
Bune terbiyesizlik bune uslupsuzluk hanfendi dikkatli konusun sizi men ederim bu konusmadan sizi uyariyorum kapatirim muhurlerim topiginiNe ohooo olayin tek zevkli kismi o zaten bekleme isi stresten baska bisey degil tadini cikartmak lazimseyy uslupsuz olmadi dimi dalga gecer gibi falan oyle olursa uyarin hee
Lan.beni herif ayaklarimdan kaldirip silkeliyo resmen bunlar ne kiiiii
Yalanci pislik bi kere oldu bi kere oldu daha neler duycaz kimbilir bi kere olmusmus bi kere ama 3 gun 3 gece surmus olay anlasildiValla kizcelerim yum gunlerinizde maclariniza hazirlanin mac sonrasi hemen kalkmayin belinizin altina yastigi hooop sıkıstirin toto hava oyle en az 15 dk bekleyin.. sonra yine kalkmayin sabah alirsiniz dusunuzu abdestinizi.. ben viyanadaydim 3 gun adami otele hapsettim resmen
Uyurum uyurum mideyi kucultmem lazim camasir legeni kadar oldu yahuuuKarnın aç uyuyamazsin ki
Lan.beni herif ayaklarimdan kaldirip silkeliyo resmen bunlar ne kiiiii
Hee siz gureş de silkme deniyorsunuz biz artistik jimlastik yaptik bacim yaslilik iste bizimki napcan idare etLan.beni herif ayaklarimdan kaldirip silkeliyo resmen bunlar ne kiiiii
Dur gitmedn sorayim aklima gelmiskn kuzum ates dusuk olunca mi supeli yuksek olunca soyle bana google anneUyurum uyurum mideyi kucultmem lazim camasir legeni kadar oldu yahuuu
Oyle canim biz otel odalarina gidemedigimiz icin artistlik hareketler yapamıyoruz bünye alisik degil ata sporumuz güreşe devam naparsinnnHee siz gureş de silkme deniyorsunuz biz artistik jimlastik yaptik bacim yaslilik iste bizimki napcan idare et
Uyurum uyurum mideyi kucultmem lazim camasir legeni kadar oldu yahuuu
Hanimefendi msjiniz aciklayici degil lutfen rica etsem ne icin atesi sordugunuzu detayli yazarsaniz yardimci olmaya calisayim size hurmetlerrrrDur gitmedn sorayim aklima gelmiskn kuzum ates dusuk olunca mi supeli yuksek olunca soyle bana google anne
Okumamissin pis seyyYalanci pislik bi kere oldu bi kere oldu daha neler duycaz kimbilir bi kere olmusmus bi kere ama 3 gun 3 gece surmus olay anlasildi
Gun icinde spor yap en azindan yedigini yakmaya yardimci olur o herifin alacak sanki hamis kalinca kilolari benimkide seni her halinle seviyorum diyor he yaw he anlat anlat kulahima diyorum bendeYa benim adam benim diyet yapmama çok gıcık oluyor. İstemiyorum diyor ya. Anlatıyorum anlatıyorum yok diyor. Masaya oturunca çocuk besler gibi o yediriyor. Yemekten sonra bile sürekli soruyor , bir şey istermisin getireyimmi diye. Ben napıcam bu adamla
Acaba havale gecirecekmiyim diye gicik anam tatlim cidden hani diyrlr yumurtlamdn beri atesim dusmedi inmedi hamile olanlarda dusuk mu devam ediyr yoksa yumurtlamdn itibaren yuksek miHanimefendi msjiniz aciklayici degil lurfen rica etsem ne icin atesi sordugunuzu detayli yazarsaniz yardimci olmaya calisayim size hurmetlerrrr
Allahtan belani mi ariyon bacim sen daha ne istiyon Allasen soylede bilelimYa benim adam benim diyet yapmama çok gıcık oluyor. İstemiyorum diyor ya. Anlatıyorum anlatıyorum yok diyor. Masaya oturunca çocuk besler gibi o yediriyor. Yemekten sonra bile sürekli soruyor , bir şey istermisin getireyimmi diye. Ben napıcam bu adamla
Boy 1.64 kilo net 57 darasizBoy 1.64 kilo 65
Yarın insallahOlsun sen zaten yükünü almissin yuklusun bence bosver 400 u kan verde nazarligini takalim hissediyorum biseyler :))
Allahtan belani mi ariyon bacim sen daha ne istiyon Allasen soylede bilelim
Bak simdi yumurtlamadan bir gun once ates dusuyor yani catladigi gun. Ertesi gun bunyeden bunyeye farkediyor ama 0.5 dereceye kadar ates yukseliyor. Misal benim yumurtaya kadar 36.2 lerde oluyor atesim sonra yum gunu 36 ertesi gun 36.4 den basliyor 36.7~36,6 arasi gidip geliyor adete kadar adet olmadan bir gun once 36.7 idi sabah 36.3 e dustu ogleninde adet oldum ama hamile kaldigim ay atesim hic dusmedi 36,7 36,8 37 arasinda gitti geldi dusuge kadar. Anlatabildim dimi :))Acaba havale gecirecekmiyim diye gicik anam tatlim cidden hani diyrlr yumurtlamdn beri atesim dusmedi inmedi hamile olanlarda dusuk mu devam ediyr yoksa yumurtlamdn itibaren yuksek mi
30 mart kuzum@sunflower naptin canim yoksa kirmizilar geldide ben mi gormedim bat tarihi guncellememisiz
Pembepanterr canim senin yeni bat ne ayoll habire sordurmayin kirmizilar geldi diyen batinida yazsin pesinize kosturmayin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?