- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.281
Yok canım ya valla abartiyor. Dün kızdım tamam ya bidaha sana bişe vermiycem tamam yeme dedi. 5 dk sonra catalla uzatıyor. Hani yapmiycaktin dedim . Ha onu elimle vermiycem diye dedim ama bunu catalla veriyorum diyor gıcık şey
Boy 1.64 kilo net 57 darasizeccuk ver sen kiz esine bakma
KeşkeeeMissagor bunu beğenmedi git gelecek ay çift çizgiyle gel.
Cokk net kocammmmm tesekkr ediyorum anldm kuzum hepde tek seferde ehehehheBak simdi yumurtlamadan bir gun once ates dusuyor yani catladigi gun. Ertesi gun bunyeden bunyeye farkediyor ama 0.5 dereceye kadar ates yukseliyor. Misal benim yumurtaya kadar 36.2 lerde oluyor atesim sonra yum gunu 36 ertesi gun 36.4 den basliyor 36.7~36,6 arasi gidip geliyor adete kadar adet olmadan bir gun once 36.7 idi sabah 36.3 e dustu ogleninde adet oldum ama hamile kaldigim ay atesim hic dusmedi 36,7 36,8 37 arasinda gitti geldi dusuge kadar. Anlatabildim dimi :))
Ayy oylesine sinir olurum bende haklisin hadi ac agzini ucak geliyor demedigi kalmis biYok canım ya valla abartiyor. Dün kızdım tamam ya bidaha sana bişe vermiycem tamam yeme dedi. 5 dk sonra catalla uzatıyor. Hani yapmiycaktin dedim . Ha onu elimle vermiycem diye dedim ama bunu catalla veriyorum diyor gıcık şey
Ne kocasi kizCokk net kocammmmm tesekkr ediyorum anldm kuzum hepde tek seferde ehehehhe
Kocamann yaahu kocaman n harfi unutmsm azicikNe kocasi kiz
Ayy oylesine sinir olurum bende haklisin hadi ac agzini ucak geliyor demedigi kalmis bi
Kizlarrrrr ben yatiyorum saat kac oldu ya iyi laklak yaptik hadi sizde cok oyalanmayin yarina enerji toplayin sabah gorurusuz
Al eline o uzattigi catali beynine çıtooonnnkk diye geçir bak bidaha veriyor muAynennnnn
KorktmmmAl eline o uzattigi catali beynine çıtooonnnkk diye geçir bak bidaha veriyor mubugun ben cok siddet icerikli oldum neden ki yaa
Hahah cok iyiyim sanirim bu da gebelik yan etkileri bat gunum bugun olacakti hala alisamadi sanirim vucut yeni hormonlarina :))) birde gercekten sinir olurum zorla yemek yedirmelere cocuklarda bileKorktmmmkuzum iyimisn sen ne bu siddet bu celâl
Hamislerin kizginliklari bile bi garip oluyrms anacigim bunlara kizamzsnda simdiHahah cok iyiyim sanirim bu da gebelik yan etkileri bat gunum bugun olacakti hala alisamadi sanirim vucut yeni hormonlarina :))) birde gercekten sinir olurum zorla yemek yedirmelere cocuklarda bile
Biz bugun basladik bak dikkat et biz diom anla yani neye diye sormaa
o alışveriş listesini sakıncası yoksa paylaş kuzu seninki kociş te bizim kide can yani iiii :) anladın sennnnMadem ben her elimi attigimi kurutuyorum o zaman kocama dikkat etmem lazım adam kurumasin anam daha işim bitmedi onunla. Yarın ilk iş onun için enerji alışverişne çıkmak olucak
Al eline o uzattigi catali beynine çıtooonnnkk diye geçir bak bidaha veriyor mubugun ben cok siddet icerikli oldum neden ki yaa
Napim kiz boğa burcuyum ben adaletsizlik karsisinda susmaz cenem hele bide icimin kaynadigi insanlara yapilirsa hic dayanamam kocisimde hakim zaten hep susar izler hakliysam ses cikarmaz yuru be gocumm derr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?