Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Doktor bulamicam sanirim ben kendime onun stresini yasiyorum esim gataya gideriz diyo ben iihh nerde cokluk orda .... gatanin devlet hastanesinden farki kalmadi ki .. Ankarada olup doktor onerebilecek varsa yazsin pls bana nolluuurrr

Doktor bulamicam sanirim ben kendime onun stresini yasiyorum esim gataya gideriz diyo ben iihh nerde cokluk orda .... gatanin devlet hastanesinden farki kalmadi ki .. Ankarada olup doktor onerebilecek varsa yazsin pls bana nolluuurrr

büyük doğumun doktorları çok iyi canım ben orda kist tedavisi görmüştüm suda doğum bile yapıyosun odada :)

He o listeyi ben bir toparlayim hemen paylasirim. Önce google amcayi bir yoklayim, bir araştırayım sizede haber uçururum tatlım konu bebekse her zaman varım

bu ay gelsin artık göbüşüme yoksa fıttırıcammmm ben gelicek te kilo alıcam diye hamilelik öncesi diyete girip pilatese bile başladım ne gelen var ne giden

anacım siz karı koca biraz fevrisiniz boşverinnn

dip not ( bebiş sen bu annenle babana uyma......forumdan teyzen )
Yohh gııı bubasi olcah zat hic fevri deeldir aksine dunya yansa amann uzerine bi benzinde ben dokerim sonra simdi isinmamiza bakalim der o derecede sakindir anasina benzerse mahallede dayak atmadigi cocuk kalmaz o baska

bu ay gelsin artık göbüşüme yoksa fıttırıcammmm ben gelicek te kilo alıcam diye hamilelik öncesi diyete girip pilatese bile başladım ne gelen var ne giden

Seni çok iyi anlıyorum. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bu ay o kadar ümitliydimki sanırım bundan olsa gerek yaşamadığım belirti kalmadı. Ama bu ay gerçekten takmiycam zaten 15 inde randevum var doktorda sırada çatlatma iğnesi var bakalım nolucak :)

Kızlar Biliyormusunuz, ben bazen hayalini kurarim. Hamile olursam eşime bunu nasıl söylerim diye. Ona çokkkk özel ve süpriz ve de beklenmedik bir şeyle söylemek istiyorum. Hala bulamadım ama hayali bile güzel

Kızlar Biliyormusunuz, ben bazen hayalini kurarim. Hamile olursam eşime bunu nasıl söylerim diye. Ona çokkkk özel ve süpriz ve de beklenmedik bir şeyle söylemek istiyorum. Hala bulamadım ama hayali bile güzel
Onu bnde dusundm de esim bnden once biliyr bat her ay 3gun atliyr daha reglkn diger ayi soyluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…