- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 46
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.301
Doktor bulamicam sanirim ben kendime onun stresini yasiyorum esim gataya gideriz diyo ben iihh nerde cokluk orda .... gatanin devlet hastanesinden farki kalmadi ki .. Ankarada olup doktor onerebilecek varsa yazsin pls bana nolluuurrr
o alışveriş listesini sakıncası yoksa paylaş kuzu seninki kociş te bizim kide can yani iiii :) anladın sennnn
Azicik altindaki sehire gel melek gibi doktrum var vallaaDoktor bulamicam sanirim ben kendime onun stresini yasiyorum esim gataya gideriz diyo ben iihh nerde cokluk orda .... gatanin devlet hastanesinden farki kalmadi ki .. Ankarada olup doktor onerebilecek varsa yazsin pls bana nolluuurrr
He o listeyi ben bir toparlayim hemen paylasirim. Önce google amcayi bir yoklayim, bir araştırayım sizede haber uçururum tatlımkonu bebekse her zaman varım
Yohh gııı bubasi olcah zat hic fevri deeldir aksine dunya yansa amann uzerine bi benzinde ben dokerim sonra simdi isinmamiza bakalim der o derecede sakindir anasina benzerse mahallede dayak atmadigi cocuk kalmaz o baskaanacım siz karı koca biraz fevrisiniz boşverinnn
dip not ( bebiş sen bu annenle babana uyma......forumdan teyzen)
Yohh gııı bubasi olcah zat hic fevri deeldir aksine dunya yansa amann uzerine bi benzinde ben dokerim sonra simdi isinmamiza bakalim der o derecede sakindir anasina benzerse mahallede dayak atmadigi cocuk kalmaz o baska
Nerdesin bacin sen bakimAzicik altindaki sehire gel melek gibi doktrum var vallaa
Cankiri canimNerdesin bacin sen bakim
Hee kocisimi cankiraya öldürürsem sokabilirim adam çankiri cerkes dedin mi gaccc diyo onun sebebine sivil hakimligi birakip askeri hakimlige gecmisCankiri canim
bu ay gelsin artık göbüşüme yoksa fıttırıcammmm ben gelicek te kilo alıcam diye hamilelik öncesi diyete girip pilatese bile başladım ne gelen var ne giden
Hahha onu bilmm tatlim iste ama burda bir mahlle vr elekciler bn bile tirsiyrmHee kocisimi cankiraya öldürürsem sokabilirim adam çankiri cerkes dedin mi gaccc diyo onun sebebine sivil hakimligi birakip askeri hakimlige gecmis
En kotu ihtimal saglik ocagina sorucam vardir herhalde onerdikleri bi doktor simdi cankiriya gelmek icin herifimin umugunu sikmaya gerek yokHahha onu bilmm tatlim iste ama burda bir mahlle vr elekciler bn bile tirsiyrm
Yok canimcim sen buyuk doguma neden dusunmuyn ki ankaradaki arkdslrm hep orayi tercih ediyrEn kotu ihtimal saglik ocagina sorucam vardir herhalde onerdikleri bi doktor simdi cankiriya gelmek icin herifimin umugunu sikmaya gerek yok
Onu bnde dusundm de esim bnden once biliyr bat her ay 3gun atliyr daha reglkn diger ayi soyluyrKızlar Biliyormusunuz, ben bazen hayalini kurarim. Hamile olursam eşime bunu nasıl söylerim diye. Ona çokkkk özel ve süpriz ve de beklenmedik bir şeyle söylemek istiyorum. Hala bulamadım ama hayali bile güzel
Onu bnde dusundm de esim bnden once biliyr bat her ay 3gun atliyr daha reglkn diger ayi soyluyr
Ah bi olsa ben allem eder tavuk keser yine o bombayi patlatcm da isteeee bu ay olur inss amin de cabukSende çaktırma, bu ayda olmadı de , yalanciktan üzül ve ertesı güne bombayı patlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?