- 5 Kasım 2015
- 492
- 868
- 23
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.321
İi gecelr gecen gzelll olsnnnKızlar bende yavaş yavaş kaçıyorum. Sabah erken kalkican. Kocaman öpüyorum sizi. İyi geceler. Hadi yumoşunuz bol olsun
GunaydiiiinnnGunaydiiiiiiiiin
Al buni dinle benden sana gelsin siradaki parça bu kizlar oynamayanin yumurtlama gunu kaynanasi yatiya gelsin kaynanam yok diyenin gorumcesi gelsin
sunflower naptin canim yoksa kirmizilar geldide ben mi gormedim bat tarihi guncellememisiz
@Pembepanterr canim senin yeni bat ne ayoll habire sordurmayin kirmizilar geldi diyen batinida yazsin pesinize kosturmayin beni
Canım yerleşme kanaması olabilir ben kan ver senbayanlar acil!
bu sabah tuvalette peçeteye serçe parmağımın tırnağı kadar kahverengi leke geldi. 5-6 gün önce de iki gün birer defa böyle lekeleri görmüştüm ama miktar olarak daha azlardı. o iki kanamaya yerleşme kanaması olabilir demiştiniz. bu ne ozaman? bugünki leke tuhaftı. neden böyle olmuş olabilir ki?kan vermeye gidecektim önce bi size sorayım dedim
@Olderseolur4406
yerleşme kanaması böyle parça parça olur mu?Canım yerleşme kanaması olabilir ben kan ver sen
Kiz senin icinde siddet egilimli bir hannibal mi var bu ne uleynnnAl eline o uzattigi catali beynine çıtooonnnkk diye geçir bak bidaha veriyor mubugun ben cok siddet icerikli oldum neden ki yaa
Ne yani yumurtlamiyoz suan diye samimiyetsizmi olalim hicc tarzimiz deeelpeki erken değilmi anladım canım anladımda daha yumurtlamaya bi hafta var
yerleşme kanaması böyle parça parça olur mu?
bu arada sabah hcg testi yaptım yine negatif... bat 10 mart..
kan verebilirsen kan ver daha saglam sonuc alırsın.yerlesme olabilir bence.ne dendi kırmızıları gorene kadar ümitsizlik yooook :) herkeze Günaydınnnn bu arada :)yerleşme kanaması böyle parça parça olur mu?
bu arada sabah hcg testi yaptım yine negatif... bat 10 mart..
kan verirsen ne olduğunu daha iyi anlarsin cnmbayanlar acil!
bu sabah tuvalette peçeteye serçe parmağımın tırnağı kadar kahverengi leke geldi. 5-6 gün önce de iki gün birer defa böyle lekeleri görmüştüm ama miktar olarak daha azlardı. o iki kanamaya yerleşme kanaması olabilir demiştiniz. bu ne ozaman? bugünki leke tuhaftı. neden böyle olmuş olabilir ki?kan vermeye gidecektim önce bi size sorayım dedim
@Olderseolur4406
Gunaydinnnnn kizlar.bayanlar acil!
@Olderseolur4406
hahahhaahMinesuu bak demedi deme bu ay biseyler var sende.sen sertlik var diyince kendi krnıma baktım.mübarek puding gibi
Bende aynisini dusundun bendede 2 aydir adetten once lekelenme basliyor cunku kan verirsen ogreniriz anca ne oldugunu yada sabretmeye devan edeceksinadet mi olucaksın acaba?
olmadan önce lekelenme oluyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?