- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.341
Yumurtan catlamis demek oluyor canim normal hesaba girede yumurtlama donemindeysen tamamdir suphe kalmasin bu gecede iliski olursa dinlenmeye alabilirsin kendini :)kızlar günaydın. bir şey soracağım, dün 3 adet ovülasyon testi yaptım. sabah negatif, öğleyin çok net bir şekilde pozitif, akşam ise tekrar negatif çıktı. bana bunu yorumlar mısınız?
Yumurtan catlamis demek oluyor canim normal hesaba girede yumurtlama donemindeysen tamamdir suphe kalmasin bu gecede iliski olursa dinlenmeye alabilirsin kendini :)
bendede normalde silikleşir 1-2 de silik çımar. hiçmi yoktu? siz yinede yapın garanti olsun. emin olmak için testleri yapmaya devam etmelisin yine t çizgisi belirleşir ve daha uzun sürerse bu sefer çatlama o zaman olmuşa say bence. buda neydi diye sorarsan bilemicem canım. ama ayda iki kere yumurtlama diye bişey yokmuş burda konuşuluyor ama ben okudum çok nadir bişey ve aslında olmaması gerekiyormuş. bozuk olabilir öğlen yağrığın test?Sabirsiz61 ama burdaki yorumlara bakıyorum, çift çizgileri 2 gün süren var. beni yalnızca birkaç saat sürdü. bu kadar kısa sürede mi çatladı? normal mi ki acaba?
aaa tatlımm sen yinemii başladınn kafanı salmayaa yapmaa canım ne dedik güzelce artıyorda tamamdır. o 1000-3000 lerde olanlar senden ileridedir ondan senin yumurcağın bir kaç gün geriden takip ediyor onları ama peşlerini bırakmaz sen merak etmem tamamSabirsiz61 moralim bozuk yaaa carsmba günü kese için randevu verdi Dr ama değerin düşük gibi geldi 1442.41 cuma gece yaptırdım yine milletim 3000 kusur 4000 kusur acaba benimkindin de bir sorun mu var acaba ditye düşündüm saki günü yine gece gidip vericem bakalım kaç cikicak beta acayip ateş basıyor benide
ben de totem yapsam mı bu ayAslında o totemi @ada_aras arkadaşımız yapmıştı sankim ben başka bir totemle karıştırmışım kuzum asıl 300. Sayfa konusunda totem yapan arkadaşımız o yanlışlık olmasın
günaydınnn ohh misss kokusu geldiii canım sağol
açık yeşil mi ! biraz önce doktora git bencekızlar merhaba :) bi sorum olacaktı benden acık yesil akıntı geliyor yasayan var mı boyle bişey
evet canım acık yesil bende ilk defa görüyorum iç çamasırım da fark rttimaçık yeşil mi ! biraz önce doktora git bence
Kacinci gunun bugun canim ayrica ayni koyulugu gormedigi surece siliklesmesi koyulasmasi kafani bulansirmasin sen takibe devam et :))Kızlar ya kafayı yiyecem bu ovu test benimle dalga mi geciyor.bi hafif bi koyu :)
Canim en guzel ornegi benim ben sabah yapiyorum silik aksam yapiyorum wuuu pik yapmis sabah kalkiyorum silinmis herkeste lh hormonu yuksek salinip yumurtayi hemen catlatmiyor derlerki genelde hani t c den koyu oldugunda yani pik yaptigind yumurta 6 ile 24 saat arasinda catliyor biz demekki 6 saatluk kisimdayiz sonrakinda silk cikmasinin sebebi o. Iste ben bu yuzden diyorumki riskli gunlerde iki kere test yapin sen eger aksam test yapmasaydin koyuyu gormeyecek ve yumurtladigini anlamayacaktin anlatabildim mi ? Her bunye bir degil baskasina takilma kendi bedenini tani :)Sabirsiz61 ama burdaki yorumlara bakıyorum, çift çizgileri 2 gün süren var. beni yalnızca birkaç saat sürdü. bu kadar kısa sürede mi çatladı? normal mi ki acaba?
Daha once gebelik diye eczaneci ovu vermisti hatirliyormusun birine umarim yazdigim seyide hatiriliyorsundur hani diplomasini alip durup bu tarafina sokmasiyla ilgili hic kusura bakma degerin cok cok cok cokkkk iyi ne munasebet ya sen 360 ile ogrendin biz 1.5 kata bile gore degil 2 ye katlamasina gore hesap ettik degerin olmasi gerektigi gibi sen takilma hiiiic de stres verme cok takildiysa kafana sali aksam uzerine yine ver kan canimSabirsiz61 moralim bozuk yaaa carsmba günü kese için randevu verdi Dr ama değerin düşük gibi geldi 1442.41 cuma gece yaptırdım yine milletim 3000 kusur 4000 kusur acaba benimkindin de bir sorun mu var acaba ditye düşündüm saki günü yine gece gidip vericem bakalım kaç cikicak beta acayip ateş basıyor benide
Canimmmm yarın gece vericem kan malum gece öğrendim totem yaptım artık carsbmada Dr gidicem hayirlisiDaha once gebelik diye eczaneci ovu vermisti hatirliyormusun birine umarim yazdigim seyide hatiriliyorsundur hani diplomaini alip durup bu tarafina sokmasiyla ilgili hic kusura bakma degerin cok cok cok cokkkk iyi ne munasebet ya sen 360 ile ogrendin biz 1.5 kata bile gore degil 2 ye katlamasina gore hesap ettik degerin olmasi gerektigi gibi sen takilma hiiiic de stres verme cok takildiysa kafana sali aksam uzerine yine ver kan canim
Ayrica ates basmasi cok normal kan akisin hizlandi daha cok kan pompalaniyor damarlarinda bebis icin hormonlarinda altina odun atilmis soba gibi costukca cosuyor costukca cosuyor kalp carpintilarinda baslayacak belkide vardir cayir cayir yanarsin geceleri gun icinde bi bakmissin ayaklarin buz kesmis yemek yerken sac diplerinden bilmem nerelerine kadar ter basar bunlar hamilelik surecinde alisman gereken seyler ben 6 haftacik suren kimyasalimda bile neredeyse burnumdan yemegime ter damliyordu atesten sakin ol tadini cikar bu gunlerinSabirsiz61 moralim bozuk yaaa carsmba günü kese için randevu verdi Dr ama değerin düşük gibi geldi 1442.41 cuma gece yaptırdım yine milletim 3000 kusur 4000 kusur acaba benimkindin de bir sorun mu var acaba ditye düşündüm saki günü yine gece gidip vericem bakalım kaç cikicak beta acayip ateş basıyor benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?