- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.361
Canim enfeksiyon ve mantar belirtisi bu acilen bir doktora gorunmelisin iliskidende kacin esinede bulastirirsan basedemezsiniz ikinizide kapsayan ilac tedavisi vermesi gerekir doktorununkızlar merhaba :) bi sorum olacaktı benden acık yesil akıntı geliyor yasayan var mı boyle bişey
benim adetim düzensiz geç gelir genelde.bugun deKacinci gunun bugun canim ayrica ayni koyulugu gormedigi surece siliklesmesi koyulasmasi kafani bulansirmasin sen takibe devam et :))
Haha kolay gelsin bende adetliyken hallediyorum iste hepsini yumoslar olgunlasinca kuluckaya yatiyorum :)))günaydınnnn kızlaaar yine sayfalar dolmuş işyerinde bakarım inşalalh şuan acil ütüm var bitirmeliyim sonra duş sonra iş :))
Sabirsiz61 tatlımmm ağır işleri bu ay yumurtlama olmadan yapıyoruz beklemeye geçince ağır iş güç yok nolur nolmaz tamammıı yap bitir o zamana :)
bugunde 20 günüm.benim adetim düzensiz geç gelir genelde.bugun de
adet öncesi lekelenmem olmazdı. eğer düzenim değişmediyse evlendim diye adet göstergesi değil bu.adet mi olucaksın acaba?
olmadan önce lekelenme oluyor musun
Bak baskasinin hcg degeriyle kiyaslama kendini simdi en son yaptirdigin sonuc kagidini al orada deger araliklari var misal ayni haftada 5 de normal 500 de e 5 katlaninca 10 olur digeri 1000 ama ikiside sagliklidir bakarsan gorursun bosver baskasini sen degerleri farazi verdim incelersen anlarsin beni onemli olan sayisal degeri degil katlanma orani gerisini salaa gitsinAyyy işte bende kimyasaldan korkuyorum ne bilim yaaa Rabbim sanada inslh trz zamanda versin sen ve bekleyen arkadaşlar duamdasiniz
Cok sivi tuketmis olabilir misin 3.testten once?Sabirsiz61 ama burdaki yorumlara bakıyorum, çift çizgileri 2 gün süren var. beni yalnızca birkaç saat sürdü. bu kadar kısa sürede mi çatladı? normal mi ki acaba?
Testlere gore henuz yumurtlmamissin bence gunde iki kez devam et ovuya su tuketimine dikkat et aksamki testte istisare edelim yine olar miibugunde 20 günüm.
Canım yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun kır şu inadını da git kan ver, hem tedbir de olur. Folik asit veya gerekirse progestan falan verir doktorun. İhmal etme artıkbayanlar acil!
bu sabah tuvalette peçeteye serçe parmağımın tırnağı kadar kahverengi leke geldi. 5-6 gün önce de iki gün birer defa böyle lekeleri görmüştüm ama miktar olarak daha azlardı. o iki kanamaya yerleşme kanaması olabilir demiştiniz. bu ne ozaman? bugünki leke tuhaftı. neden böyle olmuş olabilir ki?kan vermeye gidecektim önce bi size sorayım dedim
Olderseolur0606
@bhr_subendede normalde silikleşir 1-2 de silik çımar. hiçmi yoktu? siz yinede yapın garanti olsun. emin olmak için testleri yapmaya devam etmelisin yine t çizgisi belirleşir ve daha uzun sürerse bu sefer çatlama o zaman olmuşa say bence. buda neydi diye sorarsan bilemicem canım. ama ayda iki kere yumurtlama diye bişey yokmuş burda konuşuluyor ama ben okudum çok nadir bişey ve aslında olmaması gerekiyormuş. bozuk olabilir öğlen yağrığın test?
tamam canım öyle yapayım korktum yaCanim enfeksiyon ve mantar belirtisi bu acilen bir doktora gorunmelisin iliskidende kacin esinede bulastirirsan basedemezsiniz ikinizide kapsayan ilac tedavisi vermesi gerekir doktorunun
Sabirsiz61 moralim bozuk yaaa carsmba günü kese için randevu verdi Dr ama değerin düşük gibi geldi 1442.41 cuma gece yaptırdım yine milletim 3000 kusur 4000 kusur acaba benimkindin de bir sorun mu var acaba ditye düşündüm saki günü yine gece gidip vericem bakalım kaç cikicak beta acayip ateş basıyor benide
Ayyy inslh ilk bebeb olunca tedirgin oluyorum
Daha once gebelik diye eczaneci ovu vermisti hatirliyormusun birine umarim yazdigim seyide hatiriliyorsundur hani diplomasini alip durup bu tarafina sokmasiyla ilgili hic kusura bakma degerin cok cok cok cokkkk iyi ne munasebet ya sen 360 ile ogrendin biz 1.5 kata bile gore degil 2 ye katlamasina gore hesap ettik degerin olmasi gerektigi gibi sen takilma hiiiic de stres verme cok takildiysa kafana sali aksam uzerine yine ver kan canim
Canimmmm yarın gece vericem kan malum gece öğrendim totem yaptım artık carsbmada Dr gidicem hayirlisi
Selin cigim kimyasal neymiş ya ben bile acaba kimyasal mi diye düşünmüyorum sen bu kadar yüksek bir değer ve bu kadar iyi yükselmeye rağmen bunu düşünme lütfen evrene mesajımızı olumlu gönderirsek o da bize olumlu döner dilimizi kalbimizi bozmuyoruz o bebekler bize gelecek kucağımıza alacağız bitti. Ayrıca tekrar kan vermene hiç gerek yok senin bak ben perşembe günü 3 günde 2 ye katlamış olduğu halde kan vermiyorum bir şey gelecekse başımıza ay bu olur mu şu olur mu demeden de geliyor neden birde onun stresini yaşayalım daha önceki gebeliklerimde hiç 2-3 gün arayla kan vermedim ben ilk de hep 1 hafta arayla verdim ikincide ilk verdim 5 gün sonra bir daha kan verdim sonrada genel tetkikler için kan vermiştim bhcg dalgalanmali bir hormon bazen düşüp bazen yukselebiliyor ayrıca en yakınımda 8 haftalık olana kadar kan ve idrar testi negatif çıkıp direk ultrason da kalp atışı görünen bebekler var dünyada imkansız diye birsey yok lütfen kafana takma, bu arada bahsettiğim bebek yegenim olur şuanda 3,5 yaşındaAyyy işte bende kimyasaldan korkuyorum ne bilim yaaa Rabbim sanada inslh trz zamanda versin sen ve bekleyen arkadaşlar duamdasiniz
ilgilendiğini icon çok teşekkür ederim.ilk defa yaptuggim icin pek anlamıyorum bide adet düzensiz olunca daha da zor oluyor.trabzonlumusun sen cnaim.en zamandır soracam soramadim.ben Vakfıkebir liyim.ama Trabzonda yasamiyorum.yazlari gidiyorum anca.Testlere gore henuz yumurtlmamissin bence gunde iki kez devam et ovuya su tuketimine dikkat et aksamki testte istisare edelim yine olar mii
Aa nedem ek elimden ne geliyorsa yaparim tabi. Ihmal erme bugunden itibaren 2 ye cikart kacirmamak icin sabah 11 aksam 6~7 ideal saatler. Evveeeet trabzonluyum araklidanim bende :) orada dogdum ilkokula kadar yasadim ama sonrasi istanbul bende artık yazlari gidebiliyorum birde 2 sene once babami kaybettik yeni evi orada ucuz bilet kaptirincada kis ortasında da gidiyorum cok akrabamiz var hala oralarda :))ilgilendiğini icon çok teşekkür ederim.ilk defa yaptuggim icin pek anlamıyorum bide adet düzensiz olunca daha da zor oluyor.trabzonlumusun sen cnaim.en zamandır soracam soramadim.ben Vakfıkebir liyim.ama Trabzonda yasamiyorum.yazlari gidiyorum anca.
Haklisin canım benim nebilim brnimkide evham işte koguyu düşünmemek lazım hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız inslhSelin cigim kimyasal neymiş ya ben bile acaba kimyasal mi diye düşünmüyorum sen bu kadar yüksek bir değer ve bu kadar iyi yükselmeye rağmen bunu düşünme lütfen evrene mesajımızı olumlu gönderirsek o da bize olumlu döner dilimizi kalbimizi bozmuyoruz o bebekler bize gelecek kucağımıza alacağız bitti. Ayrıca tekrar kan vermene hiç gerek yok senin bak ben perşembe günü 3 günde 2 ye katlamış olduğu halde kan vermiyorum bir şey gelecekse başımıza ay bu olur mu şu olur mu demeden de geliyor neden birde onun stresini yaşayalım daha önceki gebeliklerimde hiç 2-3 gün arayla kan vermedim ben ilk de hep 1 hafta arayla verdim ikincide ilk verdim 5 gün sonra bir daha kan verdim sonrada genel tetkikler için kan vermiştim bhcg dalgalanmali bir hormon bazen düşüp bazen yukselebiliyor ayrıca en yakınımda 8 haftalık olana kadar kan ve idrar testi negatif çıkıp direk ultrason da kalp atışı görünen bebekler var dünyada imkansız diye birsey yok lütfen kafana takma, bu arada bahsettiğim bebek yegenim olur şuanda 3,5 yaşında
oooo hemserimAa nedem ek elimden ne geliyorsa yaparim tabi. Ihmal erme bugunden itibaren 2 ye cikart kacirmamak icin sabah 11 aksam 6~7 ideal saatler. Evveeeet trabzonluyum araklidanim bende :) orada dogdum ilkokula kadar yasadim ama sonrasi istanbul bende artık yazlari gidebiliyorum birde 2 sene once babami kaybettik yeni evi orada ucuz bilet kaptirincada kis ortasında da gidiyorum cok akrabamiz var hala oralarda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?