Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar merhaba :) bi sorum olacaktı benden acık yesil akıntı geliyor yasayan var mı boyle bişey
Canim enfeksiyon ve mantar belirtisi bu acilen bir doktora gorunmelisin iliskidende kacin esinede bulastirirsan basedemezsiniz ikinizide kapsayan ilac tedavisi vermesi gerekir doktorunun

Son düzenleme:
Haha kolay gelsin bende adetliyken hallediyorum iste hepsini yumoslar olgunlasinca kuluckaya yatiyorum :)))

Ayyy işte bende kimyasaldan korkuyorum ne bilim yaaa Rabbim sanada inslh trz zamanda versin sen ve bekleyen arkadaşlar duamdasiniz
Bak baskasinin hcg degeriyle kiyaslama kendini simdi en son yaptirdigin sonuc kagidini al orada deger araliklari var misal ayni haftada 5 de normal 500 de e 5 katlaninca 10 olur digeri 1000 ama ikiside sagliklidir bakarsan gorursun bosver baskasini sen degerleri farazi verdim incelersen anlarsin beni onemli olan sayisal degeri degil katlanma orani gerisini salaa gitsin

Canım yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun kır şu inadını da git kan ver, hem tedbir de olur. Folik asit veya gerekirse progestan falan verir doktorun. İhmal etme artık

@bhr_su

Ayyy inslh ilk bebeb olunca tedirgin oluyorum

Canimmmm yarın gece vericem kan malum gece öğrendim totem yaptım artık carsbmada Dr gidicem hayirlisi

Ayyy işte bende kimyasaldan korkuyorum ne bilim yaaa Rabbim sanada inslh trz zamanda versin sen ve bekleyen arkadaşlar duamdasiniz
Selin cigim kimyasal neymiş ya ben bile acaba kimyasal mi diye düşünmüyorum sen bu kadar yüksek bir değer ve bu kadar iyi yükselmeye rağmen bunu düşünme lütfen evrene mesajımızı olumlu gönderirsek o da bize olumlu döner dilimizi kalbimizi bozmuyoruz o bebekler bize gelecek kucağımıza alacağız bitti. Ayrıca tekrar kan vermene hiç gerek yok senin bak ben perşembe günü 3 günde 2 ye katlamış olduğu halde kan vermiyorum bir şey gelecekse başımıza ay bu olur mu şu olur mu demeden de geliyor neden birde onun stresini yaşayalım daha önceki gebeliklerimde hiç 2-3 gün arayla kan vermedim ben ilk de hep 1 hafta arayla verdim ikincide ilk verdim 5 gün sonra bir daha kan verdim sonrada genel tetkikler için kan vermiştim bhcg dalgalanmali bir hormon bazen düşüp bazen yukselebiliyor ayrıca en yakınımda 8 haftalık olana kadar kan ve idrar testi negatif çıkıp direk ultrason da kalp atışı görünen bebekler var dünyada imkansız diye birsey yok lütfen kafana takma, bu arada bahsettiğim bebek yegenim olur şuanda 3,5 yaşında

Testlere gore henuz yumurtlmamissin bence gunde iki kez devam et ovuya su tuketimine dikkat et aksamki testte istisare edelim yine olar mii
ilgilendiğini icon çok teşekkür ederim.ilk defa yaptuggim icin pek anlamıyorum bide adet düzensiz olunca daha da zor oluyor.trabzonlumusun sen cnaim.en zamandır soracam soramadim.ben Vakfıkebir liyim.ama Trabzonda yasamiyorum.yazlari gidiyorum anca.

Aa nedem ek elimden ne geliyorsa yaparim tabi. Ihmal erme bugunden itibaren 2 ye cikart kacirmamak icin sabah 11 aksam 6~7 ideal saatler. Evveeeet trabzonluyum araklidanim bende :) orada dogdum ilkokula kadar yasadim ama sonrasi istanbul bende artık yazlari gidebiliyorum birde 2 sene once babami kaybettik yeni evi orada ucuz bilet kaptirincada kis ortasında da gidiyorum cok akrabamiz var hala oralarda :))

Haklisin canım benim nebilim brnimkide evham işte koguyu düşünmemek lazım hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız inslh

oooo hemserim aynı ben ilk okuldan sinra bend eorda yasamadim.ama çok seviorum yine de.Allah rahmet eylesin canim.baban için uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…