Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Haklisin canım benim nebilim brnimkide evham işte koguyu düşünmemek lazım hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız inslh
Dün eve geldim işten sırtım belim karnım ağrıyor eşim ise gidecek dedim ki bu sefer kaybettiğim bebeğe yapılan haksızlığı yapmalarına izin vermicem gidip rapor alacağım gerekirse, bana eşim öyle bir kızdı ki bir daha duymayacağım bu bebek kim ne yaparsa yapsın bizimle kalacak kötü düşünmeyi yasaklıyorum sana dedi öyle kızdım ki ağzına vurasım geldi dedi hakikaten hemen karamsarlığa kapılıyoruz doğru değil eşim de garibim bebeğin kalbi durdugunda yanımda bile değildi çok destekte olamadı şimdi aynı stresi yaşamam dan çok korkuyor güya bana hissettirmiyor ben bazen nasıl bu kadar iyi bir adamla evlendim hayret ediyorum Allah iki dünyada da ayırmasın iyi huzurlu etsin canım benim... hepimizin yuvası huzur dolsun hep öyle kalsın inşallah içlerinden çocuk sesleri mutluluk eksik olmasın

Amin canimmm aminnn. Diyorumya onlar bizden daha hassaslar bu konularda kadin olarak biz daha gucluyuz aslinda o yuzden herseyide onlara yansitmamak lazim

Aynen kuzu bura ugurlu gelck inanniorm ben insallah
evet ahretlik artık başka bi arkadaşın evnde misafiriz misafirin ettiği dua kabul olur :) başlayalm

valla iş yerine getrdim kaynattırdım heryerler soğan kotu :)

is yerinde ne isi var kizz sabah kagvaltidan sonra.iceydin. aksamda eve gidince yapip icerdin

Sayin hamis arkadaslarim sizden bisey rica edicem yatar pozisyonda dizlerinizi bukup ellerinizi kasiklariniza koyarmisiniz orda pit pit damar atip atmadini merak ediyorum hamilelerde yumurtaliklar calismadigi icin atmiyomus ama ac karnina belli oluyormus benim sag kasigim atmiyo solum atiyor belirtimi diye seyettim

belki eczacı dalgındır. kötu bır gun geçirmiştir ya da yanına yeni eleman almıstır o olabılır. yoksa bilmez olur mu tatlım

Daha yeni yemek yedim akşam yapayım senin için ama bu kadar belirti dusunmesiniz daha iyi olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…