- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.381
Hosgeldin canim dun aklimdan gecti dedim dusmedi hala buralara :)) inşallah bu ay faydasini gorursun soganin.deger zahmetinekızlar ben soğana başladm ben tadı kötü değil valla ben sevdm :) devam
Amin canim sagolasinoooo hemserimaynı ben ilk okuldan sinra bend eorda yasamadim.ama çok seviorum yine de.Allah rahmet eylesin canim.baban için uzuldum.
Hosgeldin canim dun aklimdan gecti dedim dusmedi hala buralara :)) inşallah bu ay faydasini gorursun soganin.deger zahmetine
bebegim hosgeldinnn
Dün eve geldim işten sırtım belim karnım ağrıyor eşim ise gidecek dedim ki bu sefer kaybettiğim bebeğe yapılan haksızlığı yapmalarına izin vermicem gidip rapor alacağım gerekirse, bana eşim öyle bir kızdı ki bir daha duymayacağım bu bebek kim ne yaparsa yapsın bizimle kalacak kötü düşünmeyi yasaklıyorum sana dedi öyle kızdım ki ağzına vurasım geldi dedi hakikaten hemen karamsarlığa kapılıyoruz doğru değil eşim de garibim bebeğin kalbi durdugunda yanımda bile değildi çok destekte olamadı şimdi aynı stresi yaşamam dan çok korkuyor güya bana hissettirmiyor ben bazen nasıl bu kadar iyi bir adamla evlendim hayret ediyorum Allah iki dünyada da ayırmasın iyi huzurlu etsin canım benim... hepimizin yuvası huzur dolsun hep öyle kalsın inşallah içlerinden çocuk sesleri mutluluk eksik olmasınHaklisin canım benim nebilim brnimkide evham işte koguyu düşünmemek lazım hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde kucagimiza alırız inslh
Amin canimmm aminnn. Diyorumya onlar bizden daha hassaslar bu konularda kadin olarak biz daha gucluyuz aslinda o yuzden herseyide onlara yansitmamak lazimDün eve geldim işten sırtım belim karnım ağrıyor eşim ise gidecek dedim ki bu sefer kaybettiğim bebeğe yapılan haksızlığı yapmalarına izin vermicem gidip rapor alacağım gerekirse, bana eşim öyle bir kızdı ki bir daha duymayacağım bu bebek kim ne yaparsa yapsın bizimle kalacak kötü düşünmeyi yasaklıyorum sana dedi öyle kızdım ki ağzına vurasım geldi dedi hakikaten hemen karamsarlığa kapılıyoruz doğru değil eşim de garibim bebeğin kalbi durdugunda yanımda bile değildi çok destekte olamadı şimdi aynı stresi yaşamam dan çok korkuyor güya bana hissettirmiyor ben bazen nasıl bu kadar iyi bir adamla evlendim hayret ediyorum Allah iki dünyada da ayırmasın iyi huzurlu etsin canım benim... hepimizin yuvası huzur dolsun hep öyle kalsın inşallah içlerinden çocuk sesleri mutluluk eksik olmasın
bebegim hosgeldinnnve sogan suyu banada kotu gelmio adet olursam ben de icecegim :)))
Yavrum burada misafirlik yok hepimiz ev sahibiyiz keyfinize bakinevet ahretlik artık başka bi arkadaşın evnde misafiriz misafirin ettiği dua kabul olur :) başlayalm
evet ahretlik artık başka bi arkadaşın evnde misafiriz misafirin ettiği dua kabul olur :) başlayalm
valla iş yerine getrdim kaynattırdım heryerler soğan kotu :)
Aminnnnn canim aminn :)Kizlarrr napionuz bakalim yumurtasi olusanlar kuluckaya yatanlar bati bekleyenler hamislerrr gununuz guzel olsun insallah
O zaman herkes trt1 kossun reyting patlamasi olcakKızlar TRT1 birazdan hamilelik ocesi neler yapılmalı falan onu anlatacak.ilgilenenler bakabilir :)
her şey olabilir baska bır rhatsızlıgın belirtisi bile olabilir belki de önemsizdir ama sen yine de ihmal etmeevet canım acık yesil bende ilk defa görüyorum iç çamasırım da fark rttim
belki eczacı dalgındır. kötu bır gun geçirmiştir ya da yanına yeni eleman almıstır o olabılır. yoksa bilmez olur mu tatlımDaha once gebelik diye eczaneci ovu vermisti hatirliyormusun birine umarim yazdigim seyide hatiriliyorsundur hani diplomasini alip durup bu tarafina sokmasiyla ilgili hic kusura bakma degerin cok cok cok cokkkk iyi ne munasebet ya sen 360 ile ogrendin biz 1.5 kata bile gore degil 2 ye katlamasina gore hesap ettik degerin olmasi gerektigi gibi sen takilma hiiiic de stres verme cok takildiysa kafana sali aksam uzerine yine ver kan canim
Daha yeni yemek yedim akşam yapayım senin için ama bu kadar belirti dusunmesiniz daha iyi olur sankiSayin hamis arkadaslarim sizden bisey rica edicem yatar pozisyonda dizlerinizi bukup ellerinizi kasiklariniza koyarmisiniz orda pit pit damar atip atmadini merak ediyorum hamilelerde yumurtaliklar calismadigi icin atmiyomus ama ac karnina belli oluyormus benim sag kasigim atmiyo solum atiyor belirtimi diye seyettim
Kizlarrr napionuz bakalim yumurtasi olusanlar kuluckaya yatanlar bati bekleyenler hamislerrr gununuz guzel olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?