- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.401
cnm enfeksiyon olabilirkızlar merhaba :) bi sorum olacaktı benden acık yesil akıntı geliyor yasayan var mı boyle bişey
Saol canim ben belirtilere inanki takilmiyorum cunku benim regl belirtilerim hamilelik belirtilerinle ayni oluyor hamile kaldim ay hic bi belirtim olmamisti gunumude unutmustum belirti olmayinca bi test yaptim cift cizgi sok olmustum bunlar isin eglencesi bide her kadin her hamileligindede ayni belirtiler olmuyormus belki bi umut diyorum isteDaha yeni yemek yedim akşam yapayım senin için ama bu kadar belirti dusunmesiniz daha iyi olur sanki
İkisi de atmıyor canım kurt gibi açım ,hadi yorumla bakalım. Hatta sanki kan akışı bile yok. Noliyki bağaaaSayin hamis arkadaslarim sizden bisey rica edicem yatar pozisyonda dizlerinizi bukup ellerinizi kasiklariniza koyarmisiniz orda pit pit damar atip atmadini merak ediyorum hamilelerde yumurtaliklar calismadigi icin atmiyomus ama ac karnina belli oluyormus benim sag kasigim atmiyo solum atiyor belirtimi diye seyettim
Biraz bastirip hissetmeye calistin mi bende ole ikiside atmiyo demistim arkadasa bastir demisti onu solemeyi unutmusumİkisi de atmıyor canım kurt gibi açım ,hadi yorumla bakalım. Hatta sanki kan akışı bile yok. Noliyki bağaaa
erken mi öğrendin gebeliğini canımkizlar herkese meraba dun atmistim fotolari.dwgerim 479.000 sizce kimyasal olabilirmi bata 5 veya 7 gun var
Kiz Allah seni ne etmesin aha simdide bunu taktim iste kafama sag atio sol atmio ne demek simdi buSayin hamis arkadaslarim sizden bisey rica edicem yatar pozisyonda dizlerinizi bukup ellerinizi kasiklariniza koyarmisiniz orda pit pit damar atip atmadini merak ediyorum hamilelerde yumurtaliklar calismadigi icin atmiyomus ama ac karnina belli oluyormus benim sag kasigim atmiyo solum atiyor belirtimi diye seyettim
oooo bayaga yüksek çıkmış 479 bin dimi? sen acil doktora git 2 aylik hamile olabilirsinkizlar herkese meraba dun atmistim fotolari.dwgerim 479.000 sizce kimyasal olabilirmi bata 5 veya 7 gun var
evet hemde cok erkenerken mi öğrendin gebeliğini canım
ayy canim 479.7 misoooo bayaga yüksek çıkmış 479 bin dimi? sen acil doktora git 2 aylik hamile olabilirsin
kan verdim... negatifmiş sonuç.. kaç olduğunu bilmiyorum ama....Canım yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun kır şu inadını da git kan ver, hem tedbir de olur. Folik asit veya gerekirse progestan falan verir doktorun. İhmal etme artık
Hehe benimde ole canim hamileler bi solese anlicaz iste ne demek oldunuKiz Allah seni ne etmesin aha simdide bunu taktim iste kafama sag atio sol atmio ne demek simdi bu
sen diyince bastirdim yumurtam kirilana kadarHehe benimde ole canim hamileler bi solese anlicaz iste ne demek oldunu
o zaman muhtemelen erken döllenme olmuş cnm ya da ikiz filanayy canim 479.7 mis
Demek dogruymus o zaman ii bi belirti daha bulduk artik bi hafta daha idare etsin bu bizisen diyince bastirdim yumurtam kirilana kadarsimdi de atmio hamis arkadasima yaptirdim atmio diyo kuzum :) deneme tahtam oldu kiyamam D
aaa kaç acaba? hani 3 veya 4 filansa belki yükselir. o lekelenme niye olduki o zaman. lh neden koyu çıktı? istersen doktora git cnm bi. sende pko var miydi?kan verdim... negatifmiş sonuç.. kaç olduğunu bilmiyorum ama....
aynem hadi kasik ellemece oynayalimDemek dogruymus o zaman ii bi belirti daha bulduk artik bi hafta daha idare etsin bu bizi
Bastırdım canım tık yokBiraz bastirip hissetmeye calistin mi bende ole ikiside atmiyo demistim arkadasa bastir demisti onu solemeyi unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?