Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ayyy işte bende kimyasaldan korkuyorum ne bilim yaaa Rabbim sanada inslh trz zamanda versin sen ve bekleyen arkadaşlar duamdasiniz
yaa selincim bak hala devam ediyorsun korkunca başına gelir derler lütfen artık yapma böyle ...ağrın sızın olmadığı sürece bişey olmaz. benim kasık ağrılarım çok fenaydı ve kanama başlayınca zaten anladım tutunmayacağını. lütfen iyi düşün iyi olsun

yok pko. hala da batmalarım var. ben de anlayamadım. değerini bilmiyorum negatif demişler.
Canım dur bi bekle bakalım 10 martı ne kaldı ki bende sabırsızlıkla bekliyorm ama her ay bi belirti bulduğum için kendinde bu ay inat ettim test yaptırmıcam diye üstelik lab benim 2 alt katımda. Değerin yükselebilir daha 3-4 gün var

yok pko. hala da batmalarım var. ben de anlayamadım. değerini bilmiyorum negatif demişler.
Adet olmadığın sürece umut vardır ben kızım da adetim 2 gün geçti 1,49 çıktı negatif gelecek aya artık dedi asm de ki doktor sonraki gün yani tam 24 saat sonra 13,89 çıktı bu işler hiç belli olmaz hayırlısı diyip bekleyeceğiz inşallah

Bu arada sadece mide yanması var demiş biri ama kimdi bilmiyorum mide yanması bazı kişilerin erken belirtisi olabiliyor mide ağrısı ile gebeligini öğrenen bir kaç hastam olmuştu daha önce

Caniniz cikmaya hanimlarrr ananas dediniz market market ananas aradim yok manavci amca:- Bacim sen nerelisin angaralinin isi pek olmaz ananasla neyimle diyince girdim bi markete ananas meyve suyu aldim o bildigin bebe aspirini tadinda ayy kusujaaammm

moralim bozulmadı desem yalan olur. psikolojik mi diye çok düşündüm ama lekelenme oldu ve kasığım bariz bi şekilde kasılıyordu. lh testlerim de koyu çıkıyordu. anlamadımmmm....

bacım biz ölek o zaman 28 beta hcg ile :))) kafana takmaaaa doktorların her dediği olaydı ohohohoo

nasil bu deger sizce bu arada hep midem yaniyo stresten mi acaba.ne zormus bu isler
Degerin gayet guzel buyuk ihtimalle erken yumurtlamissin carsamba yine.kan ver artisi gor ona gorede dr randevusu alip keseyi gormeye gidersin hayirlisi olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

mutlulugun daim olsun arkadasım Allah kimsenin kurulu düzenini bozmasın hoşş gerçi onu bozanda bizleriz neden Allah bozmasın diyorsak :)

Caniniz cikmaya hanimlarrr ananas dediniz market market ananas aradim yok manavci amca:- Bacim sen nerelisin angaralinin isi pek olmaz ananasla neyimle diyince girdim bi markete ananas meyve suyu aldim o bildigin bebe aspirini tadinda ayy kusujaaammm
Canim migrosta var yada gimsadanda bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…