- 16 Ocak 2016
- 330
- 654
- 103
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.421
yok pko. hala da batmalarım var. ben de anlayamadım. değerini bilmiyorum negatif demişler.aaa kaç acaba? hani 3 veya 4 filansa belki yükselir. o lekelenme niye olduki o zaman. lh neden koyu çıktı? istersen doktora git cnm bi. sende pko var miydi?
Hadi hayirli olsun o zamanBastırdım canım tık yok
yaa selincim bak hala devam ediyorsun korkunca başına gelir derler lütfen artık yapma böyle ...ağrın sızın olmadığı sürece bişey olmaz. benim kasık ağrılarım çok fenaydı ve kanama başlayınca zaten anladım tutunmayacağını. lütfen iyi düşün iyi olsunAyyy işte bende kimyasaldan korkuyorum ne bilim yaaa Rabbim sanada inslh trz zamanda versin sen ve bekleyen arkadaşlar duamdasiniz
Ay eğer hamileysem dile benden ne dilersen seviyorum sizi kızlar yaaaHadi hayirli olsun o zamanMinesuu nunda atmio hamile arkadasina yaptirmis onunda atmiyomus ay kafayi siyirdik iyicek
Ay insallah canim dilegimi simdiden soluyorum sadece dua istiyorum kendim ve herkes icinAy eğer hamileysem dile benden ne dilersen seviyorum sizi kızlar yaaa
Hadi hayirli olsun o zamanMinesuu nunda atmio hamile arkadasina yaptirmis onunda atmiyomus ay kafayi siyirdik iyicek
Canım dur bi bekle bakalım 10 martı ne kaldı ki bende sabırsızlıkla bekliyorm ama her ay bi belirti bulduğum için kendinde bu ay inat ettim test yaptırmıcam diye üstelik lab benim 2 alt katımda. Değerin yükselebilir daha 3-4 gün varyok pko. hala da batmalarım var. ben de anlayamadım. değerini bilmiyorum negatif demişler.
Adet olmadığın sürece umut vardır ben kızım da adetim 2 gün geçti 1,49 çıktı negatif gelecek aya artık dedi asm de ki doktor sonraki gün yani tam 24 saat sonra 13,89 çıktı bu işler hiç belli olmaz hayırlısı diyip bekleyeceğiz inşallahyok pko. hala da batmalarım var. ben de anlayamadım. değerini bilmiyorum negatif demişler.
Farkli zaman dilimlerinde mi yapiyorsun?Kızlar ya kafayı yiyecem bu ovu test benimle dalga mi geciyor.bi hafif bi koyu :)
moralim bozulmadı desem yalan olur. psikolojik mi diye çok düşündüm ama lekelenme oldu ve kasığım bariz bi şekilde kasılıyordu. lh testlerim de koyu çıkıyordu. anlamadımmmm....Canım dur bi bekle bakalım 10 martı ne kaldı ki bende sabırsızlıkla bekliyorm ama her ay bi belirti bulduğum için kendinde bu ay inat ettim test yaptırmıcam diye üstelik lab benim 2 alt katımda. Değerin yükselebilir daha 3-4 gün var
bacım biz ölek o zaman 28 beta hcg ile :))) kafana takmaaaa doktorların her dediği olaydı ohohohooSabirsiz61 moralim bozuk yaaa carsmba günü kese için randevu verdi Dr ama değerin düşük gibi geldi 1442.41 cuma gece yaptırdım yine milletim 3000 kusur 4000 kusur acaba benimkindin de bir sorun mu var acaba ditye düşündüm saki günü yine gece gidip vericem bakalım kaç cikicak beta acayip ateş basıyor benide
Sonuc kagidinim resmini atabilir misin canim ?kizlar herkese meraba dun atmistim fotolari.dwgerim 479.000 sizce kimyasal olabilirmi bata 5 veya 7 gun var
Degerin gayet guzel buyuk ihtimalle erken yumurtlamissin carsamba yine.kan ver artisi gor ona gorede dr randevusu alip keseyi gormeye gidersin hayirlisi olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahnasil bu deger sizce bu arada hep midem yaniyo stresten mi acaba.ne zormus bu isler
O zaman duzenin degismis canim lekelenmen ya adet geliyor yada gec dollenme oldu belkide yerlesmedir hala kana gecmedi bilemiyorum ki simdi senide umitlendirmek istemiyorumkan verdim... negatifmiş sonuç.. kaç olduğunu bilmiyorum ama....
Yap canim bizede sole sonucuCanım bende eve gidince yapayım bimerak ettim
mutlulugun daim olsun arkadasım Allah kimsenin kurulu düzenini bozmasın hoşş gerçi onu bozanda bizleriz neden Allah bozmasın diyorsak :)Dün eve geldim işten sırtım belim karnım ağrıyor eşim ise gidecek dedim ki bu sefer kaybettiğim bebeğe yapılan haksızlığı yapmalarına izin vermicem gidip rapor alacağım gerekirse, bana eşim öyle bir kızdı ki bir daha duymayacağım bu bebek kim ne yaparsa yapsın bizimle kalacak kötü düşünmeyi yasaklıyorum sana dedi öyle kızdım ki ağzına vurasım geldi dedi hakikaten hemen karamsarlığa kapılıyoruz doğru değil eşim de garibim bebeğin kalbi durdugunda yanımda bile değildi çok destekte olamadı şimdi aynı stresi yaşamam dan çok korkuyor güya bana hissettirmiyor ben bazen nasıl bu kadar iyi bir adamla evlendim hayret ediyorum Allah iki dünyada da ayırmasın iyi huzurlu etsin canım benim... hepimizin yuvası huzur dolsun hep öyle kalsın inşallah içlerinden çocuk sesleri mutluluk eksik olmasın
Canim migrosta var yada gimsadanda bulabilirsinCaniniz cikmaya hanimlarrr ananas dediniz market market ananas aradim yok manavci amca:- Bacim sen nerelisin angaralinin isi pek olmaz ananasla neyimle diyince girdim bi markete ananas meyve suyu aldim o bildigin bebe aspirini tadinda ayy kusujaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?