- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.441
Yok güzelim yok böle süşünme. Bak ben geçen hafta ağlamaklı moddaydım çünkü arkadaşımın hamile haberini aldım benim neden olmuyo diye yıkıldım. Sabırsız61 arkadaşımız bir şeyler yazdı isyan ediyosn diyo. Düşündüm doğru. Bizim daha bata var en az 3 günümüz var. Bu neyin ümitsizliği. Sende kafaya çok takmışın ben gibi o yaptığın çamaşır suyu testlerini falan ben geçen ay hep okudum hatta elle yapışan hamişlik testini dahi denemişliğim var. Ama kendime zarar verdim. Hep çöktüm. Bekleyelim arkadaşım 4 gün falan sonra testini yap idrarda anca varsa çıkar zaten.moralim bozulmadı desem yalan olur. psikolojik mi diye çok düşündüm ama lekelenme oldu ve kasığım bariz bi şekilde kasılıyordu. lh testlerim de koyu çıkıyordu. anlamadımmmm....
Ben doktor milletini anlamıyorum bak çalıştığım doktorların bazıları istisna geri kalanlar hep düz mantık tıp baba ne diyorsa odur diyorlar ama kainatin işleyişi onların tıp yasalarindaki gibi değil kulakları çınlasın bir ebe abla vardı ilk staja çıktığım asm de abla retrovert si yani rahim konunlanmasi ters si bize göre kan değeri tavan 7,5-8 haftalık değere göre doktor karından bakıyor rahim görünmüyor o doktor karısının zoruyla amerekida ki işini bırakıp gelmiş son derece burnu havada bir adamdi neyse diyorki sen asla hamile değilsin rahmin anneliğe uygun değil sen doğum yapamazsin ablanın 9 yaşında oğlu vardı bu arada neyse doktoru inandiramadi hamile olduğuna retrovertlerde rahim 12 haftalık olana kadar net görüntü vermeye biliyor ebe abla doğuma yakın o doktorun yanına gidip doktor bey bu bebek değilmiş gerçekten de gazmis gördünüz mu demiştibacım biz ölek o zaman 28 beta hcg ile :))) kafana takmaaaa doktorların her dediği olaydı ohohohoo
her ikisinide an itibariyle denedim atmıyor ama tepem atık ananas bulamadım belirtilere onu da ekle bacımSayin hamis arkadaslarim sizden bisey rica edicem yatar pozisyonda dizlerinizi bukup ellerinizi kasiklariniza koyarmisiniz orda pit pit damar atip atmadini merak ediyorum hamilelerde yumurtaliklar calismadigi icin atmiyomus ama ac karnina belli oluyormus benim sag kasigim atmiyo solum atiyor belirtimi diye seyettim
Anaaa ben kesani opup basima koyayim pazarinda bile ananas var hahahCaniniz cikmaya hanimlarrr ananas dediniz market market ananas aradim yok manavci amca:- Bacim sen nerelisin angaralinin isi pek olmaz ananasla neyimle diyince girdim bi markete ananas meyve suyu aldim o bildigin bebe aspirini tadinda ayy kusujaaammm
Lekelenme yerlesme ise zaten hemen kana gecmesi beklenmez bekle biraz daha moralini bozma hem degilse bile dünyanın sonu degil ya sen boyle yaparsan biz ölek yani bizde hamis degiliz ama olacagizzzzzmoralim bozulmadı desem yalan olur. psikolojik mi diye çok düşündüm ama lekelenme oldu ve kasığım bariz bi şekilde kasılıyordu. lh testlerim de koyu çıkıyordu. anlamadımmmm....
tatlım ben ilk bebegimin kordonu boyna dolanması yüzünden sectio oldum ebe bana yalvarmıstı gel normal doguma alalım diye yoookk zinhar doktorum sectio dedi bebegim ölürmüş dedim ebe bana gülümseyerek bu doktorlar nasıl boyle zengin oluyor anla demişti ahh şimdiki kafam olaydı normal doguma girerdim 9 cm acılmayla sıfır sancımla..Ben doktor milletini anlamıyorum bak çalıştığım doktorların bazıları istisna geri kalanlar hep düz mantık tıp baba ne diyorsa odur diyorlar ama kainatin işleyişi onların tıp yasalarindaki gibi değil kulakları çınlasın bir ebe abla vardı ilk staja çıktığım asm de abla retrovert si yani rahim konunlanmasi ters si bize göre kan değeri tavan 7,5-8 haftalık değere göre doktor karından bakıyor rahim görünmüyor o doktor karısının zoruyla amerekida ki işini bırakıp gelmiş son derece burnu havada bir adamdi neyse diyorki sen asla hamile değilsin rahmin anneliğe uygun değil sen doğum yapamazsin ablanın 9 yaşında oğlu vardı bu arada neyse doktoru inandiramadi hamile olduğuna retrovertlerde rahim 12 haftalık olana kadar net görüntü vermeye biliyor ebe abla doğuma yakın o doktorun yanına gidip doktor bey bu bebek değilmiş gerçekten de gazmis gördünüz mu demişti
Ahaha simdi bende ölek dedim sende yazmissin pis gebesbacım biz ölek o zaman 28 beta hcg ile :))) kafana takmaaaa doktorların her dediği olaydı ohohohoo
Canım yakınında gimsa yok mu ben ankaradayken en çok yeni mahalle tarafında ki gimsadan alışveriş yapıyordum hala ordan aldığım hamile pantolon lari gecelikleri falan duruyor kızımda az kullanmıştım inşallah bu bebek de kullanırım oda her açıdan çok çeşit varher ikisinide an itibariyle denedim atmıyor ama tepem atık ananas bulamadım belirtilere onu da ekle bacım
he yavv izmirimin heryerinde var burda nanayAnaaa ben kesani opup basima koyayim pazarinda bile ananas var hahah
3 kere boyna dolanmış kordonla normal doğan bebek var hayırlısı öyleymiş geçmişe takilmamali artıktatlım ben ilk bebegimin kordonu boyna dolanması yüzünden sectio oldum ebe bana yalvarmıstı gel normal doguma alalım diye yoookk zinhar doktorum sectio dedi bebegim ölürmüş dedim ebe bana gülümseyerek bu doktorlar nasıl boyle zengin oluyor anla demişti ahh şimdiki kafam olaydı normal doguma girerdim 9 cm acılmayla sıfır sancımla..
yok bitanem sagolsun heryer 101 bim doldu altunbilekler diye bi yerde varmış cankaya birlikte oturuyorum ama oraya gidemem kocişe mail çaktım gelirken bulsun baba olmak kolay mıCanım yakınında gimsa yok mu ben ankaradayken en çok yeni mahalle tarafında ki gimsadan alışveriş yapıyordum hala ordan aldığım hamile pantolon lari gecelikleri falan duruyor kızımda az kullanmıştım inşallah bu bebek de kullanırım oda her açıdan çok çeşit var
kopya cekmesene beeAhaha simdi bende ölek dedim sende yazmissin pis gebes
Insallah dogru bi tezdirbenimde atmiyoher ikisinide an itibariyle denedim atmıyor ama tepem atık ananas bulamadım belirtilere onu da ekle bacım
bime bakmadım eneee dur 100 metre var aramızda 2 soluklanayım gidip bakayım gimsa yok tatlım buralarda ben hiç gormedim aynı cadde uzerıne bim ve 101 atınca cesaret edip gelememiştirInsallah dogru bi tezdirbenimde atmiyoyakinda gimsayokmu canim yenimahallede adim basi gimsa var orda bazen bimdede oluyor
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun. Hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin. AmiiiinnnnAy insallah canim dilegimi simdiden soluyorum sadece dua istiyorum kendim ve herkes icin
cnm bi arkadasiminda senin gibi ovulasyon testi koyuydu megerse 2 kez yumurtlamis cok endermis bu durum kasigin belki ondan agriyordur ya da gec dollenme oldu yeni yerlesiyor empriyo bati beklemekten baska care yok sen degerlendir bu gunudemoralim bozulmadı desem yalan olur. psikolojik mi diye çok düşündüm ama lekelenme oldu ve kasığım bariz bi şekilde kasılıyordu. lh testlerim de koyu çıkıyordu. anlamadımmmm....
Hayir canim kucukse usgde gozukmezSize bir soru soracağım dün gebelik testi yaptın negatif çıktı. Bugün doktora gittim alttan ultrasonla muayene etti vajinit var dedi adet olunca gene gel dedi.hamilelik olsaydı alttan muayene edeince ultrasonla görürdü değilmi? Bana bir şey demedi sinir oldum
Ne ariyon market market bim de var kiz ben Bitlis'te buldum sen ankara da mı bulamiyon. BecerüksüzzzzzzCaniniz cikmaya hanimlarrr ananas dediniz market market ananas aradim yok manavci amca:- Bacim sen nerelisin angaralinin isi pek olmaz ananasla neyimle diyince girdim bi markete ananas meyve suyu aldim o bildigin bebe aspirini tadinda ayy kusujaaammm
Hayir canim goremez bebis kandayken goremiyor kese olusmasi lazim onun icin oda 5 yada 6. Haftayi buluyor dollenme durumuna gore yanlisim varsa gebis dogurmus arkadaslar duzeltsin beni benim hic kesem olmadi cunkuSize bir soru soracağım dün gebelik testi yaptın negatif çıktı. Bugün doktora gittim alttan ultrasonla muayene etti vajinit var dedi adet olunca gene gel dedi.hamilelik olsaydı alttan muayene edeince ultrasonla görürdü değilmi? Bana bir şey demedi sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?