Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bime bakmadım eneee dur 100 metre var aramızda 2 soluklanayım gidip bakayım gimsa yok tatlım buralarda ben hiç gormedim aynı cadde uzerıne bim ve 101 atınca cesaret edip gelememiştir
Ah canim asil gimsa gelse oraya eminol bimle a101 etegini toplayip kacarbime bak sen vardir orda

Ne ariyon market market bim de var kiz ben Bitlis'te buldum sen ankara da mı bulamiyon. Becerüksüzzzzzz
taam yaa taaam bim aklıma gelmedi 101 dekilere sordum öküssler tee baska yeri tarif ettiler masuscuktan yaptılar sanırım rakip firma kazanmasın diye siz diyince aklıma geldi gidiyorum azcuk dinlenim..

Hayir canim goremez bebis kandayken goremiyor kese olusmasi lazim onun icin oda 5 yada 6. Haftayi buluyor dollenme durumuna gore yanlisim varsa gebis dogurmus arkadaslar duzeltsin beni benim hic kesem olmadi cunku
dogrudur confirme edilmiştir TEKPRENSES de saglıkcı olarak onaylarsa tmmdır

Canim ayrıca sunuda soyleyeyim ilac verdiyse doktorun kullanma banada mantar demisti hamis cikmistim beyaz akintidan dolayi vajinit dediyse bekle ama kokulu farkli renklerde akintin varsa kullan. Olurda adet olursan muhakkak gidip tedavine basla bu tarz enfeksiyonlar hamile kalmayi engelliyor ihmal etme.

Kizlar bu arada aksamki arkadasi naptiniz korkuttunuz gitti sanirim forumun tum gergin terbiyesiz hatunlari buraya toplanmissiniz cik cik cik yazik size yaaa korkulur sizden ha
Yok bea kimse kirici konusmadi ki hatta ben "ltfn, yanlis anlamisindir , hassassin ondan ole anlamisindir " die cok yapici konustumhic benden beklencek bi konusma degildir nomalde heleki reglim bu kadar yakinken gayet terbiyeli hatun olup inceden grup basimizi savunmaya gectik ama herkes konusunca hatunda kacti tabi gelir belki olsun basimizin ustunde yeri var

oncelikle affınıza sıgınarak belirtmek istiyorum ki çok large ve konuyla alakası olmayan insanlarsınız hiç yardımcı olmuyor aksine yoruma dalga geçerek yaklaşıyorsunuz kimse üzerine alınmasın ama tamam mı @beklenencan kocişinin beynine geçirdiğim çatalı alabilir miyim @sabırsız61 için başka birine saplayasım geldi bak yine

Haha senin o tavan yapan hormonlarini seveyim ne guzel sinirlenirmis ama git kocana tavir al biz seni cekemeyiz

Ben cidden dumur oldum ama tel elimde mal gibi kalakaldim yazamadim bisey

Hormanlar yine tavan biz seni en son sakinlestrmistik sanki ne oldu yine kuzum

Haha senin o tavan yapan hormonlarini seveyim ne guzel sinirlenirmis ama git kocana tavir al biz seni cekemeyiz
terbiyesizlik sizde tavan yapmış gördüğüm üzere sizi ciddiyete davet etmek istiyorum.. alıngan bir donemdeyim ne deseniz yanlış anlamış olabilirim

Bisey yok kiz aksamin kritigini yapiyoruz :)) ya gelsin tabi basimizin ustunde yeri varda direkt onyargili gelmis poka sokup cikartti beni o degil acaba yardimci olabildik mi herseye ragmen aklim orada hala cokta safim yaaaa

Anammm yakinda çakacak kibrit i yakacak bizleride yav
hiii kıyabilir miyim ben sizlereeeee cansınız hepinizzz bitanesinizzz ananas dedim her yerden yol tarıfı geldi elinizden gelse gps takibi bile yollacaksınız bitanesiniz sizzz yardımcı olmuyorsunuz diyen halt etmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…