- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.481
Napalim bizde hamile kalamioz hele senin gibi kocasina slm verse hamile kalan bayanlari hic cekemiyoz bizseni degil sen bizi cek kizim aliskinsin bu duruma senterbiyesizlik sizde tavan yapmış gördüğüm üzere sizi ciddiyete davet etmek istiyorum.. alıngan bir donemdeyim ne deseniz yanlış anlamış olabilirim
Giderim baaaaahyaw ben buSabirsiz61 kadınını görünce tutamıyorum hormonların dizginini atın bu terbiyesiz kadını forumdan
hahaha uğraşma benle kadın kadınnn git öteee yada gel kız sana kocaman sarılayımmmSen alinacagina alinmissin gobusune lutfen baska bisey alma birazda bize kalsin ajjjj gözlü
Napalim bizde hamile kalamioz hele senin gibi kocasina slm verse hamile kalan bayanlari hic cekemiyoz bizseni degil sen bizi cek kizim aliskinsin bu duruma senutanmadan gelmis bide burda bi ayda bi kerede hamile kalmis hava atiyor bizlere havani yeriz senin bole
Ooo el eleydik, döt döte olduk simdi git öte modundamiyiz iliskimizi cok cabuk yiprattin lenhahaha uğraşma benle kadın kadınnn git öteee yada gel kız sana kocaman sarılayımmm
algıda secici olma sıpaaa gel öpceemmmmOoo el eleydik, döt döte olduk simdi git öte modundamiyiz iliskimizi cok cabuk yiprattin len
Rabbim bu havani hicbozmasin canim saglikla kucaginada al insallah dogunca bizler icinde kocaman kokla onudur bide su gozlugumu takayım daha havalı oluyor
ahahahaha bu bana tanidik geldiiiHaha senin o tavan yapan hormonlarini seveyim ne guzel sinirlenirmis ama git kocana tavir al biz seni cekemeyiz
yaaa zaten kendimi kavgaya tutusmus mahalle karilari gibi hissettim yaklasmayin yakarimmm
Var canim birden fazla yumos yapiyor yumoslarin buyuncede dr gerek gorurse catlama ignesi vuruyorkızlar sizce bu klomenin faydası varmı ya benm bu ay 3. kullanışım resmen 12 mart yumurta takibim var
Aaa nerden acaba taklit mi etmisim ki birini acabaahahahaha bu bana tanidik geldiii
Farkettim zaten hemen ben mudale ettim amaMinesuu aldi sazi eline hatun haksizken hakli duruma dustu
hirhizzzAaa nerden acaba taklit mi etmisim ki birini acaba
hirhizzz
pissss o.ifadeyi gondermesen ne olurdu sanki kaptun 450 yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?