- 23 Ocak 2016
- 164
- 245
- 18
- 41
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.501
zaten aslinda bizde sorun yok bunlari kullana kullana taamen duzenimizi bozuckz ya. cnmm dogal.klomin oneririm sana ben cok faydasini goruyorm kaliteli yumurtlatio. muhtesem uclu bal tarcin corek otuKizlar klomen 3. Ayim olcak kullansammi acaba rahim duvarini incettiğini okumusdum bir yerde dr. Gitmek istemiyomda
Canım değerini öğren, hakkında hayırlısı olsun. Doktora mutlaka git sor durduk yere kanama olmaz. Bir de bebek varsa değer de artabiliryok pko. hala da batmalarım var. ben de anlayamadım. değerini bilmiyorum negatif demişler.
Hehe olsun cnm sana cvp vermisim ayniyiz yine digerlerinde oldugu gibipissss o.ifadeyi gondermesen ne olurdu sanki kaptun 450 yiben.kapcktim pes pese veririz haberi batlar calisilan gunler ayni ne de olsa
Canim ustste surekli ignesiz kullnirsan kist yapma olanagi cok yuksek dikkat etKizlar klomen 3. Ayim olcak kullansammi acaba rahim duvarini incettiğini okumusdum bir yerde dr. Gitmek istemiyomda
Su bardagi daha ii canim ama ac karnina olsunhanimlar keçiboynuzu kürünü daha önce eşine yapan var mi, sabah aksam cay bardagi veya su bardagi farkeder mi acaba
tamam canim sagolasinSu bardagi daha ii canim ama ac karnina olsun
senin lh inda bi düzensizlik var cnm bence bi doktora git baktir hormonlara. daha önce adetin 3. günü hormon bakildimi?yok pko. hala da batmalarım var. ben de anlayamadım. değerini bilmiyorum negatif demişler.
Ben hic kullanmadım yorum yapamayacagim canimkızlar sizce bu klomenin faydası varmı ya benm bu ay 3. kullanışım resmen 12 mart yumurta takibim var
cnm belki daha yükselirmoralim bozulmadı desem yalan olur. psikolojik mi diye çok düşündüm ama lekelenme oldu ve kasığım bariz bi şekilde kasılıyordu. lh testlerim de koyu çıkıyordu. anlamadımmmm....
Canim ben su bardagiyla verdim sabah bir aksam bir olmak uzerehanimlar keçiboynuzu kürünü daha önce eşine yapan var mi, sabah aksam cay bardagi veya su bardagi farkeder mi acaba
bakıldı. normaldi. lh yüksek olması pko kriteri zatensenin lh inda bi düzensizlik var cnm bence bi doktora git baktir hormonlara. daha önce adetin 3. günü hormon bakildimi?
Gelmeyecektir belki :) idrara gec geciyro umudunu kaybetme belkide bebisin seninledir canimkizlar batim dündu ama hala ne kirmizilar var ne bi se sabah gebelik testi yaptim negatif
Çalışıyorum canım akşama coşçamNolduuu bocukler sesiniz cikmiyo dun cok yoruldunuz sanirim aksam olsun yine baslarsiniz bidi bidi cosmaya hazir ortam durgunken eccuk kitap okuyayim acil bisey olursa evrene mesaj gonderin ben hissedip bakarim
İgnesiz ilkdefa kullanicam diger aylarda iğne yaptirdimCanim ustste surekli ignesiz kullnirsan kist yapma olanagi cok yuksek dikkat et
Canim ben yazmistim ama gormedin sanirimbi ben kullanıyorum galiba bu meleti
Nekadar kullanicam kaç gün canimzaten aslinda bizde sorun yok bunlari kullana kullana taamen duzenimizi bozuckz ya. cnmm dogal.klomin oneririm sana ben cok faydasini goruyorm kaliteli yumurtlatio. muhtesem uclu bal tarcin corek otu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?