- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.521
Himm dr kontrolunde iciyosan bisey diyemem ama sakin kafana gore kullanmaİgnesiz ilkdefa kullanicam diger aylarda iğne yaptirdim
insallah canim dün yaptim testi sabah negatifti , insallah görmem kirmizilariGelmeyecektir belki :) idrara gec geciyro umudunu kaybetme belkide bebisin seninledir canim
Ben klomen 3 ay kullandım 3.ay kızıma hamile kaldım bulunduğum yerde takip yaptiramadim çatlatma ignesine gerek duymadı doktor ama rahim duvarını inceltici etkisi olduğu doğru ben kızımda bu mesele yüzünden 4 aya yakın progestan kullandım kanamamda olmuştu, 2. Gebeliğim doğal yollarla oldu doktor rahim kalınlığı yerleşimi çok güzel demişti kısmeti varsa rahim duvarı ince mince dinlemiyor kısmeti yoksa doktor herşey harika görünüyor diyor 2 hafta sonra çat diye kalbi duruyor doktorun kullan dediyse kullan canım belki vesilesi o olur.İgnesiz ilkdefa kullanicam diger aylarda iğne yaptirdim
bende 2 ay klomen kullandim düzeni mi bozuyor erkenden yumurta çatladı rahim haZir olmadan. 3 yumurta catladi bence 3 tane olduğu için kaliteli değildi regli ki geciktirdi. ondan daha fazla kullanmicam. zaten yumurtlama sorunum yok çok şükür düzenlideKizlar klomen 3. Ayim olcak kullansammi acaba rahim duvarini incettiğini okumusdum bir yerde dr. Gitmek istemiyomda
1,2 den küçüktür diye çıkmış sonuç.cnm belki daha yükselirbeta hgc tam kac bi ogren sen
Adet olmadiysan sonuca takılma bak ben burada canlı örneğim 3 kez benzer durumlar yaşadım1,2 den küçüktür diye çıkmış sonuç.
ben yarim litre kaynar suya 5 tane keci boynuzunu parcalayip atip 5 dk kaynatip 20 dk demlenmeye birakiyorum sonra süzüp yarisini aksam yatarken kalani sabah aç karnina iciriyorum. hergün yeniden hazirliyorumhanimlar keçiboynuzu kürünü daha önce eşine yapan var mi, sabah aksam cay bardagi veya su bardagi farkeder mi acaba
yok daha batım 10 mart. ama ne bileyim ya bi dumur oldum yani. psikolojik mi diye çok düşünüyorum. ama lekelenme gördüm. daha önce hiç öyle lekelenmem olmadı. batmalarım da hala devam ediyo. canım çok sıkıldı. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Adet olmadiysan sonuca takılma bak ben burada canlı örneğim 3 kez benzer durumlar yaşadım
olmazzz cnm.lutfen korkma artik degerin gayet iyi kimsayalda 40 oluo 60 oluo dusuyor. duani et gerisini Allaha birakmerhaba kizlar.doktora gittim.doktor daha cok erken kese yok dedi.ama gebelik var dedi.tabi sagliklimi sagliksizmi bilemem dedi.carsamba bu degerlerin 2 katina cikmasi lazim dedi.yani 600 le 800 arasi olmaliymis..degerimde yuksek.kizlar bisey sorcam 479 dan dusen kimyasal gebelik olurmu
yahuu bende Ankaradayımm kim demişki Ananas yokk heryerde var pazardaki manavlarda bile varrkiiiyok bitanem sagolsun heryer 101 bim doldu altunbilekler diye bi yerde varmış cankaya birlikte oturuyorum ama oraya gidemem kocişe mail çaktım gelirken bulsun baba olmak kolay mı
hııı aldığın kitap bumuyduu ahh gerilim kokuyor bu kitap :)))Ben biraz yoqum
tebrikkk ederimmm tatlımmm güzel bir hamileliğin olsun darısı başımıza.merhaba kizlar.doktora gittim.doktor daha cok erken kese yok dedi.ama gebelik var dedi.tabi sagliklimi sagliksizmi bilemem dedi.carsamba bu degerlerin 2 katina cikmasi lazim dedi.yani 600 le 800 arasi olmaliymis..degerimde yuksek.kizlar bisey sorcam 479 dan dusen kimyasal gebelik olurmu
Evet canim 3 tane daha var bunun disinda 72.sayfadayim bugun basladim suanlik iyi gidiyor en azindan kafami dagitiyorum. Bakabildinmi soyledigim dizilere sen ?hııı aldığın kitap bumuyduu ahh gerilim kokuyor bu kitap :)))
yok tatlım ya daha başlıyamadım dün akşam yemekten survivor izledik sonrada yattık :) bu hafta çok işim var haftasonu izin aldım ( çok zor oldu) kayseriye gideceğiz eşimin ailesini görmeye. 3 ay oldu evleneli daha hiç gidemedik. cumaya kadar evi tip top yapmam lazım korkuyorum belki Kv döner bizle diye :))Evet canim 3 tane daha var bunun disinda 72.sayfadayim bugun basladim suanlik iyi gidiyor en azindan kafami dagitiyorum. Bakabildinmi soyledigim dizilere sen ?
2 ay once kimyasal gebelik nedir bilmezdim canim.simdi duyunca korkuyorum.degerim dusermi diye.bide normalden yüksek acaba diyorum proklatin hormonumu yuksek bende.tebrikkk ederimmm tatlımmm güzel bir hamileliğin olsun darısı başımıza.
yaa neden herkes kimyasal dan korkuyorum diyor S selin_78 de aynı korkuyla yaşıyor şuaan güzel haberi aldınız bunun keyfini sürünn işte şeytanın sizi dürtmesine izin vermeyin yapmayın etmeyinSabirsiz61 bişe dermisin sende. biz hamile olalımda siz görün bakalım biz böyle yapcaz mı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?