Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

İgnesiz ilkdefa kullanicam diger aylarda iğne yaptirdim
Ben klomen 3 ay kullandım 3.ay kızıma hamile kaldım bulunduğum yerde takip yaptiramadim çatlatma ignesine gerek duymadı doktor ama rahim duvarını inceltici etkisi olduğu doğru ben kızımda bu mesele yüzünden 4 aya yakın progestan kullandım kanamamda olmuştu, 2. Gebeliğim doğal yollarla oldu doktor rahim kalınlığı yerleşimi çok güzel demişti kısmeti varsa rahim duvarı ince mince dinlemiyor kısmeti yoksa doktor herşey harika görünüyor diyor 2 hafta sonra çat diye kalbi duruyor doktorun kullan dediyse kullan canım belki vesilesi o olur.

Kizlar klomen 3. Ayim olcak kullansammi acaba rahim duvarini incettiğini okumusdum bir yerde dr. Gitmek istemiyomda
bende 2 ay klomen kullandim düzeni mi bozuyor erkenden yumurta çatladı rahim haZir olmadan. 3 yumurta catladi bence 3 tane olduğu için kaliteli değildi regli ki geciktirdi. ondan daha fazla kullanmicam. zaten yumurtlama sorunum yok çok şükür düzenlide

Bu arada kese ile ilgili bir yerde beni etiketlemis siniz genel itibariyle 4,5-5-6. Haftalarda görünür bazen erken oluşan yumurta da vajinal ultrason la 3. Hafta da görünüyor geç oluşan yumurtada şekil a ben 7. Haftada görünüyor tamamen hamilelik ten hamilelige değişen bir durum ama kanda çıkmayan bir durum varken doktor az çok söyle yorum yapabilir rahim duvarı kalinlasmis veya yumurta çatlamış gebelik oluşmuş olabilir eğer ilişki olduysa falan gibi bir bilgi verebilirdi

hanimlar keçiboynuzu kürünü daha önce eşine yapan var mi, sabah aksam cay bardagi veya su bardagi farkeder mi acaba
ben yarim litre kaynar suya 5 tane keci boynuzunu parcalayip atip 5 dk kaynatip 20 dk demlenmeye birakiyorum sonra süzüp yarisini aksam yatarken kalani sabah aç karnina iciriyorum. hergün yeniden hazirliyorum

merhaba kizlar.doktora gittim.doktor daha cok erken kese yok dedi.ama gebelik var dedi.tabi sagliklimi sagliksizmi bilemem dedi.carsamba bu degerlerin 2 katina cikmasi lazim dedi.yani 600 le 800 arasi olmaliymis..degerimde yuksek.kizlar bisey sorcam 479 dan dusen kimyasal gebelik olurmu

Adet olmadiysan sonuca takılma bak ben burada canlı örneğim 3 kez benzer durumlar yaşadım
yok daha batım 10 mart. ama ne bileyim ya bi dumur oldum yani. psikolojik mi diye çok düşünüyorum. ama lekelenme gördüm. daha önce hiç öyle lekelenmem olmadı. batmalarım da hala devam ediyo. canım çok sıkıldı. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
aslında bu ilk ayımızdı bebek çalışmaları için. ama belirtiler de olunca umutlanmıştım baya baya.

olmazzz cnm.lutfen korkma artik degerin gayet iyi kimsayalda 40 oluo 60 oluo dusuyor. duani et gerisini Allaha birak

Cnm dün ikinci reglimi oldum
20 günde bir oluyordum iki reglimide 17 günde bir oldum

15 martta zaten korunma sürecimiz bitiyor.

Ki korunmuyorduk.

Sen?

tebrikkk ederimmm tatlımmm güzel bir hamileliğin olsun darısı başımıza.
yaa neden herkes kimyasal dan korkuyorum diyor S selin_78 de aynı korkuyla yaşıyor şuaan güzel haberi aldınız bunun keyfini sürünn işte şeytanın sizi dürtmesine izin vermeyin yapmayın etmeyin Sabirsiz61 bişe dermisin sende. biz hamile olalımda siz görün bakalım biz böyle yapcaz mı size

Evet canim 3 tane daha var bunun disinda 72.sayfadayim bugun basladim suanlik iyi gidiyor en azindan kafami dagitiyorum. Bakabildinmi soyledigim dizilere sen ?
yok tatlım ya daha başlıyamadım dün akşam yemekten survivor izledik sonrada yattık :) bu hafta çok işim var haftasonu izin aldım ( çok zor oldu) kayseriye gideceğiz eşimin ailesini görmeye. 3 ay oldu evleneli daha hiç gidemedik. cumaya kadar evi tip top yapmam lazım korkuyorum belki Kv döner bizle diye :))

kizlar benim bat dündü ve tam adet öncesinde olan belirtilerim oldu, kesin olacak dedim ama bugun kalktim sadece gögüslerimde sizi gibi agri var sizce umutlanmali miyim, dün test yapmistim negatifti.. ama bugun adetin hicbi belirtisi yok

2 ay once kimyasal gebelik nedir bilmezdim canim.simdi duyunca korkuyorum.degerim dusermi diye.bide normalden yüksek acaba diyorum proklatin hormonumu yuksek bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…