- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.541
Cnm Sen erken oluyormussun benim daha 20 Mart bende kkorunmuyorum ama yumurtalama günümde kasikta ve belde agrım odu kısmet cnm bu ay fazla düşmedim üstüne yumurtalama mu takip ettim değişen birşey olmamış aynı zamanlar da hemen hemen inşallah bi daha ki ay canımCnm dün ikinci reglimi oldum
20 günde bir oluyordum iki reglimide 17 günde bir oldum
15 martta zaten korunma sürecimiz bitiyor.
Ki korunmuyorduk.
Sen?
bende geçen ay yaşadım canım anlıyorum seni tabiiki ama yinede olumlu düşünelim olumlu olsun. prolaktin neydi ve neden düşüğe sebeb oluyormuş? bazen diyorum çok fazla araştırmakda kötü oluyor çok fazla bilgi sahibi oluncada herşeyden şüphe ediyorsun. sen bu sorumu cevaplama cevabını bilmeyim daha iyi sonra bende takarım :)))2 ay once kimyasal gebelik nedir bilmezdim canim.simdi duyunca korkuyorum.degerim dusermi diye.bide normalden yüksek acaba diyorum proklatin hormonumu yuksek bende.
yaa bu kimyasal gebelik fikrini at aklindan. kız benim beta hcg 10 çıkmıştı kimyasal olacağı bariz belliydi ona ragmen ben hep olumlu düşündüm. senin değerin gayet güzel 2 güne artar yakinda kese görünürmerhaba kizlar.doktora gittim.doktor daha cok erken kese yok dedi.ama gebelik var dedi.tabi sagliklimi sagliksizmi bilemem dedi.carsamba bu degerlerin 2 katina cikmasi lazim dedi.yani 600 le 800 arasi olmaliymis..degerimde yuksek.kizlar bisey sorcam 479 dan dusen kimyasal gebelik olurmu
Bende bunu anlamiyorum en korkmamamiz gereken kimyasal sonucta sadece adeti gec oluyoruz vucut kendisi atiyor olacaksada olsun ben Rabbimden gelen herseye raziyim. Sonradan dusecegine sakatlik olacağına ne guzel bir olay bu Rabbimin bize bahşettiği rahim bile kabul etmiyor vucut kendisi sonlandiriyor hamileligi. kimyasalda dusuk olmasının bizimle hicbir alakasi yada hatamiz yok. Bence bunlara takilmayin hamileligide kendinize zehir etmeyin yahu bunlari yazmaktan dilimde tuy bitti hamileligini ogrenen ya kimyasalsa ? Yahu kimyasalsa duseeer sonraki ay yine denersin ölüm yokki sonunda bazen ortada hic neden yokken biz kendimize gunumuzu saatlerimizi zehir ediyoruz ...tebrikkk ederimmm tatlımmm güzel bir hamileliğin olsun darısı başımıza.
yaa neden herkes kimyasal dan korkuyorum diyor @selin_78 de aynı korkuyla yaşıyor şuaan güzel haberi aldınız bunun keyfini sürünn işte şeytanın sizi dürtmesine izin vermeyin yapmayın etmeyinSabirsiz61 bişe dermisin sende. biz hamile olalımda siz görün bakalım biz böyle yapcaz mı size
agzindan bal damliyo canim.rabbim en kisa zamanda hepimizin evlerini bebislwrimizlw doldursun.ne kadar pozitif bi topik burasiyaa bu kimyasal gebelik fikrini at aklindan. kız benim beta hcg 10 çıkmıştı kimyasal olacağı bariz belliydi ona ragmen ben hep olumlu düşündüm. senin değerin gayet güzel 2 güne artar yakinda kese görünürpozitif ol bebişi üzme
nolur üzülme ağlama daha ilk ay olmamasi cok normal. çoğu insan ilk aylarda hamile kalamaz ama yakinda olur insallah. bak benim 22 ay oldu. 4 sene olan arkadaslar var bizim durum daha vahimyok daha batım 10 mart. ama ne bileyim ya bi dumur oldum yani. psikolojik mi diye çok düşünüyorum. ama lekelenme gördüm. daha önce hiç öyle lekelenmem olmadı. batmalarım da hala devam ediyo. canım çok sıkıldı. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
aslında bu ilk ayımızdı bebek çalışmaları için. ama belirtiler de olunca umutlanmıştım baya baya.
gecen ay ben de cift cizgileri gormustum tabi test beni yaniltti okadar kendimi adapte ettim ki emindim hamis oldugimdan basladim simdi acaba kimsayalmi bilmem ne mi diyee cift cizgiden bir sonraki asama kafadaki kutuntularr dogurana kadar bitmez yok niye kimildami dicek bunseferdetebrikkk ederimmm tatlımmm güzel bir hamileliğin olsun darısı başımıza.
yaa neden herkes kimyasal dan korkuyorum diyor @selin_78 de aynı korkuyla yaşıyor şuaan güzel haberi aldınız bunun keyfini sürünn işte şeytanın sizi dürtmesine izin vermeyin yapmayın etmeyinSabirsiz61 bişe dermisin sende. biz hamile olalımda siz görün bakalım biz böyle yapcaz mı size
Bosver kiz topla sen evini oglunun gelinin evi sonucta gelmek isterse gelsin oda ogluda ister gelsin anasi babasi sen olsan istemezmisin ben empati yapmaya bayiliyorum boyle de pis huyum var karsindakine nasil olursan aynisini gorursunyok tatlım ya daha başlıyamadım dün akşam yemekten survivor izledik sonrada yattık :) bu hafta çok işim var haftasonu izin aldım ( çok zor oldu) kayseriye gideceğiz eşimin ailesini görmeye. 3 ay oldu evleneli daha hiç gidemedik. cumaya kadar evi tip top yapmam lazım korkuyorum belki Kv döner bizle diye :))
kırmızılar gelmediyse umut varkizlar benim bat dündü ve tam adet öncesinde olan belirtilerim oldu, kesin olacak dedim ama bugun kalktim sadece gögüslerimde sizi gibi agri var sizce umutlanmali miyim, dün test yapmistim negatifti.. ama bugun adetin hicbi belirtisi yok
Aksami bekle canim testin varsa adette gelmezse sabah yap yine ilk idrarla belkide cift cizgi sana goz kirparkizlar benim bat dündü ve tam adet öncesinde olan belirtilerim oldu, kesin olacak dedim ama bugun kalktim sadece gögüslerimde sizi gibi agri var sizce umutlanmali miyim, dün test yapmistim negatifti.. ama bugun adetin hicbi belirtisi yok
Sen bütün bunları nerden çıkarıyor sun bir rahat ol prolaktin yüksek olsada gebelikte sıkıntı degil gebe kalmayı zorlastirir derler oda yalan ben 3 gebeligimde aman aman uğraşmadan oldu ve şuanda da süt geliyor göğsüm den hep yüksek yıllardır bende hicde bir sorun olmadı hatta kızımda da böyle yüksek ti 20 haftalıkken sutyenim ıslanır di kendiliğinden akardı düşün o kadar süt geliyordu çıkar aklından böyle kötü şeyleri2 ay once kimyasal gebelik nedir bilmezdim canim.simdi duyunca korkuyorum.degerim dusermi diye.bide normalden yüksek acaba diyorum proklatin hormonumu yuksek bende.
kizz prolaktinlee ne alakasi var belkideee ikizzzzz dertt etmeee bak istersen bana ver minnakini2 ay once kimyasal gebelik nedir bilmezdim canim.simdi duyunca korkuyorum.degerim dusermi diye.bide normalden yüksek acaba diyorum proklatin hormonumu yuksek bende.
Al iste bu yuzden cok bilmislikte iyi degil kafandaki herseyi sil karnindekine sahip cik sen strese girdikce oda giriyor huzurla yerlessin iyice bi musade et be kadin2 ay once kimyasal gebelik nedir bilmezdim canim.simdi duyunca korkuyorum.degerim dusermi diye.bide normalden yüksek acaba diyorum proklatin hormonumu yuksek bende.
Değer 10 da olsa kimyasal olacak diye birsey yok canım kızımı 4 gün gecikmiş adetle 13 le öğrendik bizyaa bu kimyasal gebelik fikrini at aklindan. kız benim beta hcg 10 çıkmıştı kimyasal olacağı bariz belliydi ona ragmen ben hep olumlu düşündüm. senin değerin gayet güzel 2 güne artar yakinda kese görünürpozitif ol bebişi üzme
inşallah. öyle tabi. bi daha ovulasyon testi gebelik testi falan almıycam eve. hep onların yüzünden beklentim büyüdü.nolur üzülme ağlama daha ilk ay olmamasi cok normal. çoğu insan ilk aylarda hamile kalamaz ama yakinda olur insallah. bak benim 22 ay oldu. 4 sene olan arkadaslar var bizim durum daha vahimbu ay daha güzel çalışırız olur insallah pes etmek yok yola devam
Çok bilmislikte değil bu bence yarım yamalak bildiği için böyle biraz rahat olun diyoruz anlamıyorlar bir deAl iste bu yuzden cok bilmislikte iyi degil kafandaki herseyi sil karnindekine sahip cik sen strese girdikce oda giriyor huzurla yerlessin iyice bi musade et be kadin
Kiz topigin dilencisi oldun mubarek herkesin karnindakine goz diktin ver bana ver bana cok biliyosun aylaklik edeceğine aksam fazla mesai yap seninde olsun millet ne emeklerle cabalarla calismis didinmis koymus oraya hemen ver baga ver bagaa olduuuuu suan goremiosun ama gozunu kapat ve canladir bas parmagimi isaret ve orta parmagimin arasina sikistirdima alnina vurdum saak die oh sanakizz prolaktinlee ne alakasi var belkideee ikizzzzz dertt etmeee bak istersen bana ver minnakini
ahhhh ahhhh çok istersim sen gibi mucizem olsun ama o ay malesef kimysal olduDeğer 10 da olsa kimyasal olacak diye birsey yok canım kızımı 4 gün gecikmiş adetle 13 le öğrendik biz
ne güzel anlatmışsıın canım aynen öyleBende bunu anlamiyorum en korkmamamiz gereken kimyasal sonucta sadece adeti gec oluyoruz vucut kendisi atiyor olacaksada olsun ben Rabbimden gelen herseye raziyim. Sonradan dusecegine sakatlik olacağına ne guzel bir olay bu Rabbimin bize bahşettiği rahim bile kabul etmiyor vucut kendisi sonlandiriyor hamileligi. kimyasalda dusuk olmasının bizimle hicbir alakasi yada hatamiz yok. Bence bunlara takilmayin hamileligide kendinize zehir etmeyin yahu bunlari yazmaktan dilimde tuy bitti hamileligini ogrenen ya kimyasalsa ? Yahu kimyasalsa duseeer sonraki ay yine denersin ölüm yokki sonunda bazen ortada hic neden yokken biz kendimize gunumuzu saatlerimizi zehir ediyoruz ...
Evet dogru kelime o olmaliydi haklisin :)) ama korkuyorum yazarken beni yine biri poka sokup cikartacak diye ondan seeetmedimÇok bilmislikte değil bu bence yarım yamalak bildiği için böyle biraz rahat olun diyoruz anlamıyorlar bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?