- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.561
Canım eskiye takılmak yok benim kalbi duran bebeğim 8 aylık kollarımda olacaktı şimdi onları düşünmenin bize hiç bir faydası yok lütfen pozitif olalımahhhh ahhhh çok istersim sen gibi mucizem olsun ama o ay malesef kimysal olduyoksa şimdi 4 aylik filan hamileydim
tabiiki canım gelsinler herzaman aynı fikirdeyiz. çok görüşemiyoruz bizde. kesin değil zaten ben işte stres yaptım evi derlip doğlicam diye:)Bosver kiz topla sen evini oglunun gelinin evi sonucta gelmek isterse gelsin oda ogluda ister gelsin anasi babasi sen olsan istemezmisin ben empati yapmaya bayiliyorum boyle de pis huyum var karsindakine nasil olursan aynisini gorursun
nan manyah kariKiz topigin dilencisi oldun mubarek herkesin karnindakine goz diktin ver bana ver bana cok biliyosun aylaklik edeceğine aksam fazla mesai yap seninde olsun millet ne emeklerle cabalarla calismis didinmis koymus oraya hemen ver baga ver bagaa olduuuuu suan goremiosun ama gozunu kapat ve canladir bas parmagimi isaret ve orta parmagimin arasina sikistirdima alnina vurdum saak die oh sana
duzenli yapmiyordum.ama bugünFarkli zaman dilimlerinde mi yapiyorsun?
cnm adetin 2. gununden baslisun toplamda 10 gun yiyorsun sabah aksam 1 tatli kasigi. netten bi bak olculerine cnm 3 aydir yiorm benNekadar kullanicam kaç gün canim
Sende pantolonuyla dene belki ceketi ise yaramiyodur naaannan manyah karitepemin tasini artirma ne ugrasmasi millet kocisinin ceketiyle hamile kalio yaa bennn 9 aydir icmedim ot cop herife yedirmedigim bal keciboynuzu vitamin kalmadi banada yazik goz dikerimmm bananee
Canim sen saglikciydi dimi bisey sormak istiyorum sana gecen benden cok fazla sut akiyordu goguslerimden dr prolaktine bakti 8 di sasirdi mr cekti hipofiz adenomu cikti ona ragmen dostinex verdi haftada bi iciyorum ama suan ya gebeysem dostinex bi zarar verir mi hamilikte zaten birakicam ama onemli olan bu haftada iceyim mi die sorcaktimSen bütün bunları nerden çıkarıyor sun bir rahat ol prolaktin yüksek olsada gebelikte sıkıntı degil gebe kalmayı zorlastirir derler oda yalan ben 3 gebeligimde aman aman uğraşmadan oldu ve şuanda da süt geliyor göğsüm den hep yüksek yıllardır bende hicde bir sorun olmadı hatta kızımda da böyle yüksek ti 20 haftalıkken sutyenim ıslanır di kendiliğinden akardı düşün o kadar süt geliyordu çıkar aklından böyle kötü şeyleri
Ben yemek kasigiyla yemistuim yine oyle yiyorum ama sadece ac karina sabahlari :))cnm adetin 2. gununden baslisun toplamda 10 gun yiyorsun sabah aksam 1 tatli kasigi. netten bi bak olculerine cnm 3 aydir yiorm ben
Anamm bizden neden gelmiyor mi süt senden nasıl erken gelirSen bütün bunları nerden çıkarıyor sun bir rahat ol prolaktin yüksek olsada gebelikte sıkıntı degil gebe kalmayı zorlastirir derler oda yalan ben 3 gebeligimde aman aman uğraşmadan oldu ve şuanda da süt geliyor göğsüm den hep yüksek yıllardır bende hicde bir sorun olmadı hatta kızımda da böyle yüksek ti 20 haftalıkken sutyenim ıslanır di kendiliğinden akardı düşün o kadar süt geliyordu çıkar aklından böyle kötü şeyleri
Degil henuz dun iliski olmusmuydu olduysa bu geceyi bos gecin yarinki ovuye gore yarini degerlendirin canim hem sperm kalitesi acisindanda iyi olur ama dun bos gectiyse bu gece iliski mantikli :)Kızlar yeterince koyu mu sizce?
haklisin cnm :) o yüzden calismalara devam:) dua et bana daCanım eskiye takılmak yok benim kalbi duran bebeğim 8 aylık kollarımda olacaktı şimdi onları düşünmenin bize hiç bir faydası yok lütfen pozitif olalım
Onlari alt alta derle oyle at birde canim tek tek sonuc okumak zordurduzenli yapmiyordum.ama bugün
Sabah yaptım bide simdi.
dün oldu canım.bugun catlasada patlasada yapamam artk.resmen ordek gibi oldum sudan cıkmıyoz ha yuurtladım ha yumurtlayacam diye diye.millet doguracak nerdeyse ben daha yumurta bekliyomDegil henuz dun iliski olmusmuydu olduysa bu geceyi bos gecin yarinki ovuye gore yarini degerlendirin canim hem sperm kalitesi acisindanda iyi olur ama dun bos gectiyse bu gece iliski mantikli :)
sabah atmıstım hepsini.benimkisi biraz karısık bi rengi boyle koyulasıyor bi acılıyor sonra tekrar koyulasıyor.adetimde düzensiz zaten.anlamadım gitti ya.dur tekra atayım senin icin.Onlari alt alta derle oyle at birde canim tek tek sonuc okumak zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?