Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

ahhhh ahhhh çok istersim sen gibi mucizem olsun ama o ay malesef kimysal oldu yoksa şimdi 4 aylik filan hamileydim
Canım eskiye takılmak yok benim kalbi duran bebeğim 8 aylık kollarımda olacaktı şimdi onları düşünmenin bize hiç bir faydası yok lütfen pozitif olalım

Bosver kiz topla sen evini oglunun gelinin evi sonucta gelmek isterse gelsin oda ogluda ister gelsin anasi babasi sen olsan istemezmisin ben empati yapmaya bayiliyorum boyle de pis huyum var karsindakine nasil olursan aynisini gorursun
tabiiki canım gelsinler herzaman aynı fikirdeyiz. çok görüşemiyoruz bizde. kesin değil zaten ben işte stres yaptım evi derlip doğlicam diye:)

nan manyah kari tepemin tasini artirma ne ugrasmasi millet kocisinin ceketiyle hamile kalio yaa bennn 9 aydir icmedim ot cop herife yedirmedigim bal keciboynuzu vitamin kalmadi banada yazik goz dikerimmm bananee

Canim sen saglikciydi dimi bisey sormak istiyorum sana gecen benden cok fazla sut akiyordu goguslerimden dr prolaktine bakti 8 di sasirdi mr cekti hipofiz adenomu cikti ona ragmen dostinex verdi haftada bi iciyorum ama suan ya gebeysem dostinex bi zarar verir mi hamilikte zaten birakicam ama onemli olan bu haftada iceyim mi die sorcaktim

Anamm bizden neden gelmiyor mi süt senden nasıl erken gelir

Bir derdim var de topik acicam kuzenime susmayan cene yapmislar diye.. kadina alti ustu kac tane altin gunun var dedim.. abowww senin kocan mi veriyor benim gun parami niye soruyon bla bla bla.. hay lanet girsin gez toz eglen banane kadinn.. sirf buyugum diye sustum ama laflari agirima gitti mizikliyorum simdi..

Degil henuz dun iliski olmusmuydu olduysa bu geceyi bos gecin yarinki ovuye gore yarini degerlendirin canim hem sperm kalitesi acisindanda iyi olur ama dun bos gectiyse bu gece iliski mantikli :)
dün oldu canım.bugun catlasada patlasada yapamam artk.resmen ordek gibi oldum sudan cıkmıyoz ha yuurtladım ha yumurtlayacam diye diye.millet doguracak nerdeyse ben daha yumurta bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…