Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

dün oldu canım.bugun catlasada patlasada yapamam artk.resmen ordek gibi oldum sudan cıkmıyoz ha yuurtladım ha yumurtlayacam diye diye.millet doguracak nerdeyse ben daha yumurta bekliyom
aynen yaa birlikte ayni anda bekledigimiz arkadaslarimizin karni burnunda bende anca kuluckaya yatip duruyorm yumurtlaya yumurtlaya bi hal oldum kendimle hic bu kadar ilgilenmemistim yok idraridir yok yumurta akidir yok yumurtasidir. bi sucuklu yumurta yapamadik ortaya

Kızlaaar yardım edin

17 günde bir regl oluyorum ovu testi kullanacağım ilk defa yardımcı olurmusunuz nezaman başlamam lazım kaç günde bir test yapmam lazım 7 tane ovu testi

Kızlaaar yardım edin

17 günde bir regl oluyorum ovu testi kullanacağım ilk defa yardımcı olurmusunuz nezaman başlamam lazım kaç günde bir test yapmam lazım 7 tane ovu testi
canim oncelikle doktora gidip 17 gunde bir dongun oldugunu soylemelisin cunku 21. gunden az 35 gunden fazla dongusu olanlarin yumurtlamasi olmuyormus bilgilendirmek istedim

Kızlaaar yardım edin

Canim sen oncelikle bi dr.gorun bu 17 gunluk donem cok kisabelki yumurtlama bile olmuyodur adetinin ucuncu gunu gidip hormonlarina ve yumurta rezervine bakilmasi gerekir die dusunuyorum

Kızlar ben yıne adet olacagım sanırım bu ay.15i bat gunum.adete 1 hafta kala abur cubur canım cok ıster ve yerım ve karnım hafıf şişer ki bugun aynen bu durumdayım
Veeee her ay çıkan adete kadar da kocaman olan 1 adet sivilcem de çıkmış durumda pehhh

Canim sen oncelikle bi dr.gorun bu 17 gunluk donem cok kisabelki yumurtlama bile olmuyodur adetinin ucuncu gunu gidip hormonlarina ve yumurta rezervine bakilmasi gerekir die dusunuyorum

Cnm gittim 20 gün oluyorken dediki doktorum adetin bitiyor 6. gün sonra ikigünde bir başla dedi sıkıntı yok dedi.

Kürajdan sonra 3 gün geriye geldi

Cnm gittim 20 gün oluyorken dediki doktorum adetin bitiyor 6. gün sonra ikigünde bir başla dedi sıkıntı yok dedi.

Bence dr. Degistirsen mi canim tabi onlardaha ii bilir ben sadece 4 yillik tecrube dayanarak yanilma payiyla konusabilirim tabi normalde yumurladiktan 14.gun sonra adet gorursun bu regl kuarali yani 28 gunde oluyorsan 14 gun yumurtan catlar 30 gunde goruyosan 16.gun yumurtan catlar 26 gunde bi regl oluyorsan 12 gun yumurtlarsin 25 gunden az 35 gunden fazla olursa dr hormonlarini takibe alir canim yumurtalarini anca usgyele takip ettirmen senin icin cok daha ii olcani dusundum

Kızlaaar yardım edin

Adetin biter bitmez baslamalisin saat 1 gibi yap gunduz cok kisa dongun yapinca at konusalim uzerine hatta adetin biter bitmez iliskiyede basla gun asiri

Kızlar ben yıne adet olacagım sanırım bu ay.15i bat gunum.adete 1 hafta kala abur cubur canım cok ıster ve yerım ve karnım hafıf şişer ki bugun aynen bu durumdayım
Bu belirtilere takilma canim bi hafta once gazman gibiydim suan karin sisligim indi

17 gun ne demek yaw cok kisa bir dongu araligin var.. doktora yine git canim..

Slm kızlar naber nasılsınız ya bir daha önce çocuğu olan arkadaşlar var onlara bir sorun olcak malum daha önce illaki kontrole gitmişlerdir biz nasip olursa carsmba günü gudicez ama Dr smear testi yapiyomusun bu dogrumu ben alttan elletmek istemiyorum cunku

Merhaba arkadaşlar. Bana yardım eder misiniz . bende oovülasyon testi kullaniorum. Hep silik çıkıyor bir ara koy ulaştı sonra tekrar siliklesti. Bugün de yumurta akıgibi akintim oldu. Pkoluyum acaba ondan mi silik cçıkıyor. Tesekkur ederim simdidenn

Eklentiler

• 1457366408558.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…