- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.581
denemedigim bi yeri kalmadi yok yokSende pantolonuyla dene belki ceketi ise yaramiyodur naaan
cnm eger sabah aksam yeniceksen zaten 1 yemek kasigi yenecek ac karninaBen yemek kasigiyla yemistuim yine oyle yiyorum ama sadece ac karina sabahlari :))
aynen yaa birlikte ayni anda bekledigimiz arkadaslarimizin karni burnunda bende anca kuluckaya yatip duruyorm yumurtlaya yumurtlaya bi hal oldum kendimle hic bu kadar ilgilenmemistim yok idraridir yok yumurta akidir yok yumurtasidir. bi sucuklu yumurta yapamadik ortayadün oldu canım.bugun catlasada patlasada yapamam artk.resmen ordek gibi oldum sudan cıkmıyoz ha yuurtladım ha yumurtlayacam diye diye.millet doguracak nerdeyse ben daha yumurta bekliyom
kac gün regl oluyorsun?normal adetten tam 14 gun once yumurta catlar.senin o zaman 5.gunu oluyor.4.gunu basla derimKızlaaar yardım edin
17 günde bir regl oluyorum ovu testi kullanacağım ilk defa yardımcı olurmusunuz nezaman başlamam lazım kaç günde bir test yapmam lazım 7 tane ovu testi
canim oncelikle doktora gidip 17 gunde bir dongun oldugunu soylemelisin cunku 21. gunden az 35 gunden fazla dongusu olanlarin yumurtlamasi olmuyormus bilgilendirmek istedimKızlaaar yardım edin
17 günde bir regl oluyorum ovu testi kullanacağım ilk defa yardımcı olurmusunuz nezaman başlamam lazım kaç günde bir test yapmam lazım 7 tane ovu testi
Canim sen oncelikle bi dr.gorun bu 17 gunluk donem cok kisabelki yumurtlama bile olmuyodur adetinin ucuncu gunu gidip hormonlarina ve yumurta rezervine bakilmasi gerekir die dusunuyorumKızlaaar yardım edin
Veeee her ay çıkan adete kadar da kocaman olan 1 adet sivilcem de çıkmış durumda pehhhKızlar ben yıne adet olacagım sanırım bu ay.15i bat gunum.adete 1 hafta kala abur cubur canım cok ıster ve yerım ve karnım hafıf şişer ki bugun aynen bu durumdayım
Canim sen oncelikle bi dr.gorun bu 17 gunluk donem cok kisabelki yumurtlama bile olmuyodur adetinin ucuncu gunu gidip hormonlarina ve yumurta rezervine bakilmasi gerekir die dusunuyorum
Al bendende okadar canim alnimda ve yanindada uj bej yavrusunu cikarmis bu seferben dogurcama sivilcem doguruyorVeeee her ay çıkan adete kadar da kocaman olan 1 adet sivilcem de çıkmış durumda pehhh
kac gün regl oluyorsun?normal adetten tam 14 gun once yumurta catlar.senin o zaman 5.gunu oluyor.4.gunu basla derim
Bence dr. Degistirsen mi canim tabi onlardaha ii bilir ben sadece 4 yillik tecrube dayanarak yanilma payiyla konusabilirim tabi normalde yumurladiktan 14.gun sonra adet gorursun bu regl kuarali yani 28 gunde oluyorsan 14 gun yumurtan catlar 30 gunde goruyosan 16.gun yumurtan catlar 26 gunde bi regl oluyorsan 12 gun yumurtlarsin 25 gunden az 35 gunden fazla olursa dr hormonlarini takibe alir canim yumurtalarini anca usgyele takip ettirmen senin icin cok daha ii olcani dusundumCnm gittim 20 gün oluyorken dediki doktorum adetin bitiyor 6. gün sonra ikigünde bir başla dedi sıkıntı yok dedi.
Kürajdan sonra 3 gün geriye geldi
Adetin biter bitmez baslamalisin saat 1 gibi yap gunduz cok kisa dongun yapinca at konusalim uzerine hatta adetin biter bitmez iliskiyede basla gun asiriKızlaaar yardım edin
Bu belirtilere takilma canim bi hafta once gazman gibiydim suan karin sisligim indiKızlar ben yıne adet olacagım sanırım bu ay.15i bat gunum.adete 1 hafta kala abur cubur canım cok ıster ve yerım ve karnım hafıf şişer ki bugun aynen bu durumdayım
cnm sen adetin son günü yumurtluyor olabilirsin6 gün oluyordum bilemedin 8 cnm
17 gun ne demek yaw cok kisa bir dongu araligin var.. doktora yine git canim..Cnm gittim 20 gün oluyorken dediki doktorum adetin bitiyor 6. gün sonra ikigünde bir başla dedi sıkıntı yok dedi.
Kürajdan sonra 3 gün geriye geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?