- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
- 63
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.601
Gunde bir kezmi yapiyorsun testi ? Koyulasmis ama yeterli koyuluk degil belkide bir kez yapiyorsan catladi ve siliklesiyordur akintin varsa bugunu muhakkak degerlendirmelisin akinti olan gunler nimet gibi kacirmamak lazimMerhaba arkadaşlar. Bana yardım eder misiniz . bende oovülasyon testi kullaniorum. Hep silik çıkıyor bir ara koy ulaştı sonra tekrar siliklesti. Bugün de yumurta akıgibi akintim oldu. Pkoluyum acaba ondan mi silik cçıkıyor. Tesekkur ederim simdidenn
cnm senin pcodan dolayi sanırım genelde koyu çıkmış ikinci çizgi ama 13. gün sanki daha koyu olmuş gibi. istersen ates takibi yap. pcolu bi arkadaşım da ates ölçümü sayesinde anliyor yumurtanin catladigini tabi düzenli ilişki şartMerhaba arkadaşlar. Bana yardım eder misiniz . bende oovülasyon testi kullaniorum. Hep silik çıkıyor bir ara koy ulaştı sonra tekrar siliklesti. Bugün de yumurta akıgibi akintim oldu. Pkoluyum acaba ondan mi silik cçıkıyor. Tesekkur ederim simdidenn
Ilaca dair birsey bilmiyorum maalesef çok yardımım olabilecek bir konu değil çünkü daha önce hiç karşılaşmadım istersen bir kaç doktora daha sorCanim sen saglikciydi dimi bisey sormak istiyorum sana gecen benden cok fazla sut akiyordu goguslerimden dr prolaktine bakti 8 di sasirdi mr cekti hipofiz adenomu cikti ona ragmen dostinex verdi haftada bi iciyorum ama suan ya gebeysem dostinex bi zarar verir mi hamilikte zaten birakicam ama onemli olan bu haftada iceyim mi die sorcaktim
Canım oldu olası bekarkende vardı bende doğal bir durum değil ama ailemde yatlkinlik var benim prolaktjn yüksek hepAnamm bizden neden gelmiyor mi süt senden nasıl erken gelir
Bende 10 gündür bıraksalar hiç çamaşır kullanmayacağım ama mecburiyetCanişkolar ne ara 458. Sayfaya geldiniz ayolbenim de dun göğüs uclarim ara ara sizlamaya başladı. O aciyi doya doya yasayayim diye salkim saçak geziyorum ortada
Adetin kaç gün sürüyor birde adetinin ilk gününden diğer adetinin ilk gününe 17 gün doğrumu tekrar bir doktora gitmelisin ve yumurta takibini ultrasonda yaptirmalisin bence döngun çok kısaKızlaaar yardım edin
17 günde bir regl oluyorum ovu testi kullanacağım ilk defa yardımcı olurmusunuz nezaman başlamam lazım kaç günde bir test yapmam lazım 7 tane ovu testi
Benim adet belirtiletiyle hemen hemen aynı belirtilerim oluyor ve hala heryerimde sivilceler çıkıyorVeeee her ay çıkan adete kadar da kocaman olan 1 adet sivilcem de çıkmış durumda pehhh
Canım hormonlarinda hiç bir sorunu olmayanların illa 14 gün önce oluyor benim gibiler 7 gün önce ovulasyonu yasayabilir belli olmaz hormonlari kontrol şartBence dr. Degistirsen mi canim tabi onlardaha ii bilir ben sadece 4 yillik tecrube dayanarak yanilma payiyla konusabilirim tabi normalde yumurladiktan 14.gun sonra adet gorursun bu regl kuarali yani 28 gunde oluyorsan 14 gun yumurtan catlar 30 gunde goruyosan 16.gun yumurtan catlar 26 gunde bi regl oluyorsan 12 gun yumurtlarsin 25 gunden az 35 gunden fazla olursa dr hormonlarini takibe alir canim yumurtalarini anca usgyele takip ettirmen senin icin cok daha ii olcani dusundum
Sen izin vermezsen doktor alttan muayene yapamaz smear zorunlu değil zaten spekulum hamileler için çok kullanılabilir bir alet değil bence düşük riskini ayırabilirSlm kızlar naber nasılsınız ya bir daha önce çocuğu olan arkadaşlar var onlara bir sorun olcak malum daha önce illaki kontrole gitmişlerdir biz nasip olursa carsmba günü gudicez ama Dr smear testi yapiyomusun bu dogrumu ben alttan elletmek istemiyorum cunku
Pko varsa çok fazla güvenme testlere ve sık sık ilişki gün kaçırmamaya çalışMerhaba arkadaşlar. Bana yardım eder misiniz . bende oovülasyon testi kullaniorum. Hep silik çıkıyor bir ara koy ulaştı sonra tekrar siliklesti. Bugün de yumurta akıgibi akintim oldu. Pkoluyum acaba ondan mi silik cçıkıyor. Tesekkur ederim simdidenn
Bu belirtilere takilma canim bi hafta once gazman gibiydim suan karin sisligim indi
Dr bisey olmaz dedi biliyomusun die sordum peki sendende bu gelen sut gebelikte sorun cikarmaz mi dedi doktorunIlaca dair birsey bilmiyorum maalesef çok yardımım olabilecek bir konu değil çünkü daha önce hiç karşılaşmadım istersen bir kaç doktora daha sor
Slm kızlar naber nasılsınız ya bir daha önce çocuğu olan arkadaşlar var onlara bir sorun olcak malum daha önce illaki kontrole gitmişlerdir biz nasip olursa carsmba günü gudicez ama Dr smear testi yapiyomusun bu dogrumu ben alttan elletmek istemiyorum cunku
Canim smear testinde kotu bisey yok kulak cubugu gibi biseyle akinti alio o kadarSlm kızlar naber nasılsınız ya bir daha önce çocuğu olan arkadaşlar var onlara bir sorun olcak malum daha önce illaki kontrole gitmişlerdir biz nasip olursa carsmba günü gudicez ama Dr smear testi yapiyomusun bu dogrumu ben alttan elletmek istemiyorum cunku
Benimde yorulunca olan bel ağrım ve karın ağrım dışında belirti yok şuanda zaten hormonlar artıkça belirtiler artacakAynen kuzum bende de karın şişliği indi normalin hiçbir şeyim yok ne belirti nede başka bişey. Senin akıntın var mı? Benim çok az var günde bir iki defa geliyor oda
Ben daha önce de bu şekilde kızımı doğurdum sorun olmuyor zaten prolaktin gebe kalmayı zorlaştırıyor deniyor ama ben çok mantıklı bulmuyorum anneminde genç kızken den göğsünden süt gelir mis 10 gebelik 9 doğum sence süt sorun oluyor muDr bisey olmaz dedi biliyomusun die sordum peki sendende bu gelen sut gebelikte sorun cikarmaz mi dedi doktorun
Kiz bende seni hamis saniodum hatta 3 hafta yaziyo ya altta cok mu erken ogrendin dicektim bendeTEKPRENSES ben hamiş değilim yalnız canım. zorla hamilelik belirtisi çıkarmaya çalışıyorum sürekli göğüslerimi yoklamaktan 85 bedenden 90 a çıktı
yok be kuzum fakirin umudu işteKiz bende seni hamis saniodum hatta 3 hafta yaziyo ya altta cok mu erken ogrendin dicektim bende
Himm saol canim bende cocugu emzirirken acaba cocuga vitamin yada tat acisindan bisey olur mu die dusundum peki hic benim gibi prolaktin 8 olup sutu gelen duydun mu etrafta ay cok soru sordum kusura bakma
Ben daha önce de bu şekilde kızımı doğurdum sorun olmuyor zaten prolaktin gebe kalmayı zorlaştırıyor deniyor ama ben çok mantıklı bulmuyorum anneminde genç kızken den göğsünden süt gelir mis 10 gebelik 9 doğum sence süt sorun oluyor mubir de söyle düşün emzirirken hamile kalıyor insanlar ve 9 ay boyunca emzirerek doğum yapanlar var benimki sadece kontrol ettiğimde yani ucunu sıktığım da bir damlacık geliyor oda zaten hiç bir şeye engel olmaz
Canım smear da sorun yokta orayı açmak için kullanılan speklum sıkıntı çünkü vajeni açıp hiç bir yere değdirmeden rahim ağzından suruntu alıyor yani bu ultrason gibi birey değil bildiğin zorluyor o vajinayi gebe olmayanlar takibi kesinlikle yaptırmali ama şuanda spekulum bence riskli ben izin vermezdim daha 9 ay önce yaptırdım evlendiğimden beri her yıl düzenli yaptırıyordum kızım doğduktan sonra iki yıl ara verdim zaten 3 yıl üst üste temiz çıkınca süreyi genisletiyorlar bence çok basit bir test ama zamanı değil diye düşünüyorumCanim smear testinde kotu bisey yok kulak cubugu gibi biseyle akinti alio o kadar
Ay Allah iyiligini versin insllh silmek zorunda kalmazsin devam eder bu takviminyok be kuzum fakirin umudu işteama dünden beri göğüs uçlarım acıyor ara ara sanki ya da ben zorla acıtıyorum he he he
Bilemiyorum 11 le evlendiği ay hamile kalan ablam var amaHimm saol canim bende cocugu emzirirken acaba cocuga vitamin yada tat acisindan bisey olur mu die dusundum peki hic benim gibi prolaktin 8 olup sutu gelen duydun mu etrafta ay cok soru sordum kusura bakma
Ben hamilelerde sıkıntı oldunu bilmiyodum canim 3 ay once yaptirdim icin bende sorun olmadi anlaminda yazmistimCanım smear da sorun yokta orayı açmak için kullanılan speklum sıkıntı çünkü vajeni açıp hiç bir yere değdirmeden rahim ağzından suruntu alıyor yani bu ultrason gibi birey değil bildiğin zorluyor o vajinayi gebe olmayanlar takibi kesinlikle yaptırmali ama şuanda spekulum bence riskli ben izin vermezdim daha 9 ay önce yaptırdım evlendiğimden beri her yıl düzenli yaptırıyordum kızım doğduktan sonra iki yıl ara verdim zaten 3 yıl üst üste temiz çıkınca süreyi genisletiyorlar bence çok basit bir test ama zamanı değil diye düşünüyorum
inşallah canım ya inşallah. kabusum oldu bu hamilelik rüyamda kadının biri sen şu çocuğu olmayan kız mısın diye soruyordu nasıl kalktım yataktan. Rabbim kimseye arattırmasın inşallahAy Allah iyiligini versin insllh silmek zorunda kalmazsin devam eder bu takvimin
Canim 11 de yuksek degil zatenbenim yakinimda 40 la gebe kaldi ama ondan sut gelmiodu benim derdim sutum ilacla kesildi ama prolaktinim normaldi hepBilemiyorum 11 le evlendiği ay hamile kalan ablam var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?