- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.621
Ben yanlış anlamışım kusura bakma ben tedbir amaçlı yapılmaması ndan yanayım doktorlar bazen çok takmıyorlar risk bence bilmiyorum sonuçta konunun uzmanı değilim bu benim fikrim ben yaptitmazdimBen hamilelerde sıkıntı oldunu bilmiyodum canim 3 ay once yaptirdim icin bende sorun olmadi anlaminda yazmistim
Yok artik iyice psikolojine islemis canim benim bu kada sıkınti yapmane kadardir istiyosuninşallah canım ya inşallah. kabusum oldu bu hamilelik rüyamda kadının biri sen şu çocuğu olmayan kız mısın diye soruyordu nasıl kalktım yataktan. Rabbim kimseye arattırmasın inşallah
2buçuk yıllık evliyim 1 yıldır istiyorum tatlım 1i kimyasal iki kez düşük yaptımYok artik iyice psikolojine islemis canim benim bu kada sıkınti yapmane kadardir istiyosun
Estafurullah hayatim bende bodoslama yazmisim ne soruldunu anlamadan ama aklimda bulunsun bigun gebis olursam yaptirmamBen yanlış anlamışım kusura bakma ben tedbir amaçlı yapılmaması ndan yanayım doktorlar bazen çok takmıyorlar risk bence bilmiyorum sonuçta konunun uzmanı değilim bu benim fikrim ben yaptitmazdim
Neden süt gelmesini bu kadar çok kafaya takıyorsun ki canımCanim 11 de yuksek degil zatenbenim yakinimda 40 la gebe kaldi ama ondan sut gelmiodu benim derdim sutum ilacla kesildi ama prolaktinim normaldi hep
Bende 4 yildir hic korunmadik canim bi kimyasal bi dusukte bende var2buçuk yıllık evliyim 1 yıldır istiyorum tatlım 1i kimyasal iki kez düşük yaptım
elbette Rabbim en hayırlı zamanda verecektir canım da stres yapmayım diyorum en fazla 1 saat sürüyor üstümde baskı hissediyorum yaza tatile gitcez kayınvalidemlere birsürü laf sokma şu bu. millet sanıyorki evlendik evleneli çocuk yapmaya çalışıyoruz.Bende 4 yildir hic korunmadik canim bi kimyasal bi dusukte bende varAllah buyuk stres yapma Rabbimin vardir bildigi
Cunku benden sut geldigi takdirde adenomum buyume yapicak hamilelikte bundan kacisim zaten yok ama bari ilk aylardan gelmezse biraz daha adenom buyume sorunum gec olucak prolaktin dusukken sut gelio adenom buyume yapiyo gebeliktede prolaktin artisiyla birlikte dahacok sutum olcak dr ilac vericek yine sutu kesmek icin bu seferde cocuma zarari olurcak yada bana cok zarari olucap bebegimi kaybederim korkusu biliyorum belki suan cok sacma gelicek ama az cokbilirsin hipofiz adenomunuNeden süt gelmesini bu kadar çok kafaya takıyorsun ki canım
aynen cnmm aynennn bizde 1 bucuk yillik evliyiz millet evlendigimizden beri istiorz olmuo sanio ben dusunmuoruz yaza insallah diorm ama yazda gelioo olmassa herkes supelencekelbette Rabbim en hayırlı zamanda verecektir canım da stres yapmayım diyorum en fazla 1 saat sürüyor üstümde baskı hissediyorum yaza tatile gitcez kayınvalidemlere birsürü laf sokma şu bu. millet sanıyorki evlendik evleneli çocuk yapmaya çalışıyoruz.
eşim hala düşünmüyoruz diyor aslında ama geçen yıl düşük yaptığımda hastanede yattım ve anladılar artık bebek düşündüğümüzü şimdi de kilo falan aldım sorarlarsaynen cnmm aynennn bizde 1 bucuk yillik evliyiz millet evlendigimizden beri istiorz olmuo sanio ben dusunmuoruz yaza insallah diorm ama yazda gelioo olmassa herkes supelencekcunku 9 aydir istiorz seneye seneye diodum hep of. keske yaz gelmeden kalsamda kacak gocek.oldu istmeioduk demek istiorm
Ya su milleti bu konuda kafana takma biri bisey derse istemiyorum biz gezicez biraz de zaten cok olmamis evleneli bide yeni korunmayi birakmisin olur insallah esinide bi dr goturup muayne ettir ikinizdede problem yoksa olur Allahin izniyle ben 4 yildir nelerle ugrastim bosveerrrelbette Rabbim en hayırlı zamanda verecektir canım da stres yapmayım diyorum en fazla 1 saat sürüyor üstümde baskı hissediyorum yaza tatile gitcez kayınvalidemlere birsürü laf sokma şu bu. millet sanıyorki evlendik evleneli çocuk yapmaya çalışıyoruz.
hahahahaeşim hala düşünmüyoruz diyor aslında ama geçen yıl düşük yaptığımda hastanede yattım ve anladılar artık bebek düşündüğümüzü şimdi de kilo falan aldım sorarlarsa doğum kontrol hapından dicem :)
cnm sizin 4 yildir mi olmuyor yeni okudum esine baktirdin mi peki benim esimde varikosel varmis 1 bucuk ay once ameliyat oldu duzelmesini bekliyoruz spermlerin 3- 6 ayda duzeliyormusYa su milleti bu konuda kafana takma biri bisey derse istemiyorum biz gezicez biraz de zaten cok olmamis evleneli bide yeni korunmayi birakmisin olur insallah esinide bi dr goturup muayne ettir ikinizdede problem yoksa olur Allahin izniyle ben 4 yildir nelerle ugrastim bosveerrr
Neden saçma gelsin insan korku hepimizin dönem dönem yaşadığı şeyler senin durumun çok başka umarım sorun yaşamadan hamile kalırsın ve seninde bebeğin de sağlıklı olarak güzel bir hamilelik geçirsin çok kolay ve güzel bir doğumla yavrunu kucağına alırsın seni dualarımın başına ekliyorum bundan sonra inşallah Rabbim hiç bir korktuğuna ugratmasinCunku benden sut geldigi takdirde adenomum buyume yapicak hamilelikte bundan kacisim zaten yok ama bari ilk aylardan gelmezse biraz daha adenom buyume sorunum gec olucak prolaktin dusukken sut gelio adenom buyume yapiyo gebeliktede prolaktin artisiyla birlikte dahacok sutum olcak dr ilac vericek yine sutu kesmek icin bu seferde cocuma zarari olurcak yada bana cok zarari olucap bebegimi kaybederim korkusu biliyorum belki suan cok sacma gelicek ama az cokbilirsin hipofiz adenomunu
ikimizde de sıkıntı yok şükür canım iki aydır zavallım hasta nazlanıp duruyor doğru dürüst bi araya gelemedik ki zaten bi 4 ay da düşükten sonra bekledik bu ay bile hamile kalmam mucize ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ilişki oldu sadece ertesi gün silikleşmişti. nasip belki tutar :)Ya su milleti bu konuda kafana takma biri bisey derse istemiyorum biz gezicez biraz de zaten cok olmamis evleneli bide yeni korunmayi birakmisin olur insallah esinide bi dr goturup muayne ettir ikinizdede problem yoksa olur Allahin izniyle ben 4 yildir nelerle ugrastim bosveerrr
anlayış yok kuzum anlayış :) şu internette dolaşan çaydanlık şakası varya onun gerçeğini yapmak istiyorum o tip insanlaraahh şu millet yok muuu.ne zaman kadınlar bi araya gelse bunu sorarlar bana.içimdeki fırtınaları bilmezler.ben ilerde kimseye sormayacam.
Oldu canim ameliyat 2.ay hamileydim ameliyat sonra 9 aydirda bida kalamadim meger bendede beyin tumoru varmis ondanmiscnm sizin 4 yildir mi olmuyor yeni okudum esine baktirdin mi peki benim esimde varikosel varmis 1 bucuk ay once ameliyat oldu duzelmesini bekliyoruz spermlerin 3- 6 ayda duzeliyormus. sorun ne sizde tam olarak ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?