- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.641
8 gün adetin sürüyor da size doğru düzgün temiz zaman bile kalmıyor o zaman öyle mi bu nasıl bir döngü anlamadım bir adetin basindan diğer adetin ilk gününe en az döngü 21 gün denir ya hep, hatta dini yönü de 15 gün en az temiz günün kalırsa o regl sayılır yoksa özür diye biliyorum anlamadım o 17 günün içindeyse adetli günlerin sana doktor kontrolü şart ultrasonla takip yapabilirsin gibi
Aminnnn Allah razi olsun canim sen bana dua ettin Rabbimde sana ailenle bebeginle saglikli mutlu bi hayat gecirmeni nasip etsin insallahNeden saçma gelsin insan korku hepimizin dönem dönem yaşadığı şeyler senin durumun çok başka umarım sorun yaşamadan hamile kalırsın ve seninde bebeğin de sağlıklı olarak güzel bir hamilelik geçirsin çok kolay ve güzel bir doğumla yavrunu kucağına alırsın seni dualarımın başına ekliyorum bundan sonra inşallah Rabbim hiç bir korktuğuna ugratmasin
Ee sen daha nie steres yapion hayatim calismayana bebis yokikimizde de sıkıntı yok şükür canım iki aydır zavallım hasta nazlanıp duruyor doğru dürüst bi araya gelemedik ki zaten bi 4 ay da düşükten sonra bekledik bu ay bile hamile kalmam mucize ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğüm gün ilişki oldu sadece ertesi gün silikleşmişti. nasip belki tutar :)
beyin tumoruyle alakasi yok tatlimm onun vakti var Rabbimiz bize daha guzelini sunmak icin bekletiyorOldu canim ameliyat 2.ay hamileydim ameliyat sonra 9 aydirda bida kalamadim meger bendede beyin tumoru varmis ondanmis
Insallah canim Rabbim buyukbeyin tumoruyle alakasi yok tatlimm onun vakti var Rabbimiz bize daha guzelini sunmak icin bekletiyor
kuzum iyi iste icin temizleniyirr ohh yarasinn yigenimeeeKızlarrr ben fena uşuttum galiba yada bişiy dokuntu alttan ıstten gidiyo valla inş etkliemez soğan suyuda içiyorm bu soğanı içip hamile kalmayn yok gibi bişymş baklm nolcak
Tamam işte o zaman tamam doktorun sana söylemedi mi hiç adet döngüsü adet kanamasinin ilk başladığı günden diğer adetin başladığı ilk güne kadar sayılır zaten yani 8gün adetkli günün+17 gün temiz gün süper bir 25 günlük regl döngüsü 10-11-12. Günler önemli adetin biter. Bitmez ovulasyon testleine başka bence sabah10akşam6 gibi
Aminnn hepimize yaşatsın Rabbim inşallahAminnnn Allah razi olsun canim sen bana dua ettin Rabbimde sana ailenle bebeginle saglikli mutlu bi hayat gecirmeni nasip etsin insallah
Tamam işte o zaman tamam doktorun sana söylemedi mi hiç adet döngüsü adet kanamasinin ilk başladığı günden diğer adetin başladığı ilk güne kadar sayılır zaten yani 8gün adetkli günün+17 gün temiz gün süper bir 25 günlük regl döngüsü 10-11-12. Günler önemli adetin biter. Bitmez ovulasyon testleine başka bence sabah10akşam6 gibi
Yani ben de bu dongunun kisaligi karsisinda sasirdim temizlendim ohh sukur diyene kadar hobba yeni regl geliyor :/8 gün adetin sürüyor da size doğru düzgün temiz zaman bile kalmıyor o zaman öyle mi bu nasıl bir döngü anlamadım bir adetin basindan diğer adetin ilk gününe en az döngü 21 gün denir ya hep, hatta dini yönü de 15 gün en az temiz günün kalırsa o regl sayılır yoksa özür diye biliyorum anlamadım o 17 günün içindeyse adetli günlerin sana doktor kontrolü şart ultrasonla takip yapabilirsin gibi
Gebis birinde neden smear testi yapilsin ki?Slm kızlar naber nasılsınız ya bir daha önce çocuğu olan arkadaşlar var onlara bir sorun olcak malum daha önce illaki kontrole gitmişlerdir biz nasip olursa carsmba günü gudicez ama Dr smear testi yapiyomusun bu dogrumu ben alttan elletmek istemiyorum cunku
Hemn hemn takiple evet canim bak bi bize ne salliyon sopann ucundaBu topikteki hamileler hep ovu testiylemi hamile kaldılar
TakkeleriniHemn hemn takiple evet canim bak bi bize ne salliyon sopann ucunda
Evet genelimiz oyle hamile kaldik sutyenini sallamasana oyle bee yuzume yuzumeeBu topikteki hamileler hep ovu testiylemi hamile kaldılar
Cok seksipati ay bn cok kotuym bir anda grip oldum heryerciklrm agriyrTakkelerini
Dikkat etmeyin kendinize tabi olursunuz aferinnnCok seksipati ay bn cok kotuym bir anda grip oldum heryerciklrm agriyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?