- 5 Kasım 2015
- 492
- 868
- 23
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.661
Ay ne bilm tatlim hava iyi artk deyip kapi pencere acip temixlik yptm sonuc husranDikkat etmeyin kendinize tabi olursunuz aferinnn
Bu havalar tam hastalik havası dikkat etmek lazim daha ilk okulda ogretmislerdi mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir diye unuttun muAy ne bilm tatlim hava iyi artk deyip kapi pencere acip temixlik yptm sonuc husran
Iyiki baska bisey yok orda sen onuda sallarsin ben bu smile i hep bayrak saniyodum suan kendime guluyorum dikkat etmemisim iyiki ben sallamamisim bayrak diyeSalla kız salla nolcek ooooh
Iyiki baska bisey yok orda sen onuda sallarsin ben bu smile i hep bayrak saniyodum suan kendime guluyorum dikat etmemisim iyiki ben sallamamisim bayrak diye
Neyse yalniz degilmisim rahatladimBende bayrak zannediyorum
Dr. Birşeydemiyok her ay gel 60.tl bayil ilaci verip göndereyim diyo şasirdim kaldim valla napcağimida bilmiyom evet olacaği varsa oluyor şansliymişsinki kizin olmuş canimBen klomen 3 ay kullandım 3.ay kızıma hamile kaldım bulunduğum yerde takip yaptiramadim çatlatma ignesine gerek duymadı doktor ama rahim duvarını inceltici etkisi olduğu doğru ben kızımda bu mesele yüzünden 4 aya yakın progestan kullandım kanamamda olmuştu, 2. Gebeliğim doğal yollarla oldu doktor rahim kalınlığı yerleşimi çok güzel demişti kısmeti varsa rahim duvarı ince mince dinlemiyor kısmeti yoksa doktor herşey harika görünüyor diyor 2 hafta sonra çat diye kalbi duruyor doktorun kullan dediyse kullan canım belki vesilesi o olur.
Olsun kuzum ne bulursak sallarızIyiki baska bisey yok orda sen onuda sallarsin ben bu smile i hep bayrak saniyodum suan kendime guluyorum dikat etmemisim iyiki ben sallamamisim bayrak diye
Yok hafta ici bugun zor hem olsada ben o saate kadar uyanik olmam sans yuzdeniz artarKızlar bu gidişle siz bugün 500. Totemi de yaparsınızne kaldi ki şurda
kuzum iyi iste icin temizleniyirr ohh yarasinn yigenimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?