- 24 Ekim 2015
- 1.404
- 3.025
- 63
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.681
saat daha erken belki bekleyen olur.ben yatarım ama :) totem ise yararsa gece nöbetlere başlarızYok hafta ici bugun zor hem olsada ben o saate kadar uyanik olmam sans yuzdeniz artar
Aa tescilli bir hamisimiz var sonradan gormesaat daha erken belki bekleyen olur.ben yatarım ama :) totem ise yararsa gece nöbetlere başlarızhenüz daha onaylanmadi
Ayy insallah seninde gebelik belirtilerinCok seksipati ay bn cok kotuym bir anda grip oldum heryerciklrm agriyr
Melan-kolik cnm adete yakin ne belirtilerin vardi ? bi de gobek deligini elinde bi kontol edermisin atiomu bisiy ogrendimde senin uzerinden onaylatcm
Hicde bilem onceden gormeyim ben daha yum yollardayken ogrendim gebisligimi hihhh
hahahahaKuzum benim atmıyor. Bakıcam demiştim şimdi sen yazınca hatırladım hemen yere yatıp baktım atmıyor. Eşim suratını görmeliydiniz tarif edilemez aklımı aldın dedi gitti
Tum deliklerime sokucam simdi barnaa haaa atmiyo anacim daha 3+5 lik bebeden ne atimi olicikMelan-kolik cnm adete yakin ne belirtilerin vardi ? bi de gobek deligini elinde bi kontol edermisin atiomu bisiy ogrendimde senin uzerinden onaylatcm
kizz atmassa hamis olunuyormuss bebegin kalp sesini sormadim yaaTum deliklerime sokucam simdi barnaa haaa atmiyo anacim daha 3+5 lik bebeden ne atimi olicik
Baktim anacim barnaaam ileş gibi koktu sayende nasil bastirdiysam gobusumun deliginin kirini bile cektim cikardim at-mi-yorrrrkizz atmassa hamis olunuyormuss bebegin kalp sesini sormadim yaaiyi atmio yani emin misin tekrar bak gi :)))
tamam sekerim merciiiBaktim anacim barnaaam ileş gibi koktu sayende nasil bastirdiysam gobusumun deliginin kirini bile cektim cikardim at-mi-yorrrr
Unutmdm ki ogrencilerime bastra bastra diyn bndm ve dinlmyn yine bn cexasini cekn o da bnBu havalar tam hastalik havası dikkat etmek lazim daha ilk okulda ogretmislerdi mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir diye unuttun mu
ayyy canim bnm ne gzel demmssn sole dur dur kimse ilgi gostermiur sana gel yamacima azicik simartym seniAyy insallah seninde gebelik belirtilerinTEKPRENSES ve benim gibi grip olur :))
Sorma o çift çizgi olaylarını anlat anlat bitmezhahahahayazik kizz su eslere yaaa benim esimde ovulasyon gunlerimde coft cizgi oldumu ne zaman iliski olck diye soruyordu garibim neyse gobus deligi atmassa hamis olunuomus atarsa hamile degilmisiz benimkide atmio bilmiom nekadar dogru eskiler boyle ogrenirmis
Kiz gobek deliginden demi oluyormus kasiklar ne alemdeMelan-kolik cnm adete yakin ne belirtilerin vardi ? bi de gobek deligini elinde bi kontol edermisin atiomu bisiy ogrendimde senin uzerinden onaylatcm
hee kiz arastiridm gobek deligiymis o kasik degilKiz gobek deliginden demi oluyormus kasiklar ne alemde
Canim gobek deligi atmazsa zaten sıkınti hani deriz ya gobek kacti die sonra yerine getirirler ova ova bence onlar yanlis biliyo gibihee kiz arastiridm gobek deligiymis o kasik degil
amann zivanadan ciktim ben zaten artik iflah olmam kafadi yedirtti bu velet en sonunda kalbim durcm her tarafim atmickCanim gobek deligi atmazsa zaten sıkınti hani deriz ya gobek kacti die sonra yerine getirirler ova ova bence onlar yanlis biliyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?