Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Melan-kolik cnm adete yakin ne belirtilerin vardi ? bi de gobek deligini elinde bi kontol edermisin atiomu bisiy ogrendimde senin uzerinden onaylatcm

Kuzum benim atmıyor. Bakıcam demiştim şimdi sen yazınca hatırladım hemen yere yatıp baktım atmıyor. Eşim suratını görmeliydiniz tarif edilemez aklımı aldın dedi gitti

Kuzum benim atmıyor. Bakıcam demiştim şimdi sen yazınca hatırladım hemen yere yatıp baktım atmıyor. Eşim suratını görmeliydiniz tarif edilemez aklımı aldın dedi gitti
hahahaha yazik kizz su eslere yaaa benim esimde ovulasyon gunlerimde coft cizgi oldumu ne zaman iliski olck diye soruyordu garibim neyse gobus deligi atmassa hamis olunuomus atarsa hamile degilmisiz benimkide atmio bilmiom nekadar dogru eskiler boyle ogrenirmis

Melan-kolik cnm adete yakin ne belirtilerin vardi ? bi de gobek deligini elinde bi kontol edermisin atiomu bisiy ogrendimde senin uzerinden onaylatcm
Tum deliklerime sokucam simdi barnaa haaa atmiyo anacim daha 3+5 lik bebeden ne atimi olicik

Sorma o çift çizgi olaylarını anlat anlat bitmez Ay hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini tez zamanda alırız inşallah

helloo kızlar bakiim dedim herhalde 500e varmışlardır yine diye :))
neşeniz bol olsun Allah hep böyle güldürsün canlar ben katılamicam sabah iş var varmıydıı yeni hamiş aramızda neyse sabah öğrenirim hepinizden erken uyancam zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…