- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.701
Canim sen hamilmsn yoksa sans gtrsn diye ypn vrdi o senmiydn hamillk takviminiHamiş canlar bat 16 mart adet olcam gibi bi agri var ya neden olabilir Acep bir de karnim acayip şiş ve gaz var
Değilim canim yani simdilikCanim sen hamilmsn yoksa sans gtrsn diye ypn vrdi o senmiydn hamillk takvimini
O zammn ugur gtrsn insDeğilim canim yani simdilik
İnşallah canim Allah razi olsun.O zammn ugur gtrsn ins
Ayy hic gulecegim yoktu tatlum ya gelsin bebisler patir patirKimsecikler yok dün fırtına gibiydi herkez iş başında mi neee
Millet bu gece kuluckada canim galibaKimsecikler yok dün fırtına gibiydi herkez iş başında mi neee
Geçmiş olsun canim gecen hafta bizde oyleydikAy kizlar goz nezlesi oldum galiba ustune kociste bende bi gribiz bi o cekio burun bi ben guzel bi melodi olusturduk
yok baci yok kendime gelemiorm kafayi yedim ben ben degilimKuzumMinesuu delirdin iyce bacım oram buram atıyomu ne konştk takmıyoruz derin derin nefes alıp ıkınıyoruz :)) senn olcak bu ay inş maydonzn faydası old sana bence
gecmis.olsun cnm aman dikkat edin. ihlamur nane limon neyim icinAy kizlar goz nezlesi oldum galiba ustune kociste bende bi gribiz bi o cekio burun bi ben guzel bi melodi olusturduk
Olmadinmiiii yaptn mi testbugun takıp edemedım kızlar yoğundum güzel haberler var mı? bu arada benım butun bat günümdü ama olmadı
neden bahsediyorsunuz kızlar ?kizz atmassa hamis olunuyormuss bebegin kalp sesini sormadim yaaiyi atmio yani emin misin tekrar bak gi :)))
Olmadinmiiii yaptn mi test
bugün çok yogundum. dışarıdaydım. bakamadım buraya kızlar. adet olmadım bugun. belirti de yok şimdilik. zate gecen ay ben 4 gun gecıkmıstım belkı bu ayda öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?