- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.721
yapmadım test gerek yok ki belli bır sey olmadıgıOlmadinmiiii yaptn mi test
Banami bu laf ustume alindim direktHakikaten bugun nekadar sessiziz pazartesi sendoromu mudr nedr yada herkz diyete basladi acliktn erkn uyudu
Dun butun enerjilerini harcadilar bu aksam dinleniyorlar yada harbiden calismalar hizlandi mart ayi malumKimsecikler yok dün fırtına gibiydi herkez iş başında mi neee
Yok be tatllim hep biz kadinlr pazartesi diyete baslarz ya ondn inn aklima bile gellmdi sen diytte oldugunBanami bu laf ustume alindim direkt
İde neden olmdm diysn nerden belli diysnyapmadım test gerek yok ki belli bır sey olmadıgı
Hep böyle yok yok diyende cikaryaİde neden olmdm diysn nerden belli diysn
Hee sonra eline terligi alcan dizenyatrp totolarina totalarina gecircn zimbizla laf aliyrz yazilin nasildi berbtti deyip en yuksek puanlrdn birini alanlr gibiHep böyle yok yok diyende cikarya
Saol canim Allah razi olsunGeçmiş olsun canim gecen hafta bizde oyleydik
Saol canim ole yapioz o bana dio sen yap ben ona diyom sen yap sonunda ikimiz birden kalktikgecmis.olsun cnm aman dikkat edin. ihlamur nane limon neyim icin
Ben.pijamami giydim ama partiyi herifle yapicam bu aksam sansina küsAman aman kaldmmi yine tek kizlr gelinde pijama partileri filn yaplim ya
Teggg de get herifim yanimda diye nasil havalrda suna bak ynnda olan var olmyn varBen.pijamami giydim ama partiyi herifle yapicam bu aksam sansina küs
Teggg de get herifim yanimda diye nasil havalrda suna bak ynnda olan var olmyn var
İns o gobusune minigin gelirde geceleri uyutmnaz neolur uyuma dersin bnde uzgunm deyip gule gule seksekleyerk kocama gderim
Hosgeldn canim pek sakinz bugun geln bi ses veriyr snra bul bulabilirsnEv hanımı olmayı özledim valla. Şu sipa bir geleydi, hemen annelik izni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?