- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.741
Hosgeldn canim pek sakinz bugun geln bi ses veriyr snra bul bulabilirsn
Ayyy iyiki variz tabisiiiKizlar dunya kadinlar gunumuz kutlu olsunnn iyiki variz bizhepinizi kocaman kokulu optum
Hadi bklm gecen ii olsun tatli ruylrValla canım bende öyle bir selam vereyim dedim. Şu an yalnız başıma yataktayim. Çıkıp yatıcam çünkü sabah çocukları okula göndermek için 6 da kalkicam. Sizi cok öpüyorum. Uyuyamazsam yine gelirim
Mart ayindayiz ya cifter cifter yumurtluyz bu ay sanirm hep kedicikleremi guzel olacak bu ay alcaz bu disisle ellerinden mart ayinikız ne konusmussunuz haaaa okuyamadım bile her açtıgımda bi 40 sayfa rahat oluyo 40bin kere maşallah çenelerinize :) kakdınlar gününüz de kutlu olsun
yanlız burda konuşcamıza gidip kocişlerle çalıssak şimdiye olduydu bişiler bu nedir
bu arada bugun teste başladım ilk 5 dk bişi yoktu sonra bidaha bakıyım dedim ikinci çizgi bariz belli daha bugun bat tan 8. gun ben gecen ay 15 inde yumurtlamıştım ya ben bi kaç kez mi yumurtluyorum acaba
haklı olabilirsin canım ama şaşırdım baya yani acaba testmi bozuktu 5dk dan sonra çizginin koyu olması ilginç napsam değerlendirsemmi bilemedimMart ayindayiz ya cifter cifter yumurtluyz bu ay sanirm hep kedicikleremi guzel olacak bu ay alcaz bu disisle ellerinden mart ayini
Degerln ne olur ne olmz vallahaklı olabilirsin canım ama şaşırdım baya yani acaba testmi bozuktu 5dk dan sonra çizginin koyu olması ilginç napsam değerlendirsemmi bilemedim
Bnm daha cok cnm haftaya bu ay incir havuc kuru ypiyrm yumurta biurzcik erkn olusup catldi
Bnm daha cok cnm haftaya bu ay incir havuc kuru ypiyrm yumurta biurzcik erkn olusup catldi
İns cnm nasip kismtiyi yapmıssın sende değerlendir bu ay bizimde yüzümüz güler inşallah
hayırlısı olsun tatlım hepimiz içinbugün çok yogundum. dışarıdaydım. bakamadım buraya kızlar. adet olmadım bugun. belirti de yok şimdilik. zate gecen ay ben 4 gun gecıkmıstım belkı bu ayda öyle olur
kız ne konusmussunuz haaaa okuyamadım bile her açtıgımda bi 40 sayfa rahat oluyo 40bin kere maşallah çenelerinize :) kakdınlar gününüz de kutlu olsun
yanlız burda konuşcamıza gidip kocişlerle çalıssak şimdiye olduydu bişiler bu nedir
bu arada bugun teste başladım ilk 5 dk bişi yoktu sonra bidaha bakıyım dedim ikinci çizgi bariz belli daha bugun bat tan 8. gun ben gecen ay 15 inde yumurtlamıştım ya ben bi kaç kez mi yumurtluyorum acaba
aminnnnnnnnnnn hepimize. çok teşekkürlerrHepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Eslerimuz tarafından çok sevilmek ve değer görmek duasıyla.mevlam bizi hiçkimseye ezdirnesin ...sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler surelim.rabbim bu formdaki tüm arkadaşlarımız a ve içi sırada bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?