Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hosgeldn canim pek sakinz bugun geln bi ses veriyr snra bul bulabilirsn

Valla canım bende öyle bir selam vereyim dedim. Şu an yalnız başıma yataktayim. Çıkıp yatıcam çünkü sabah çocukları okula göndermek için 6 da kalkicam. Sizi cok öpüyorum. Uyuyamazsam yine gelirim

kız ne konusmussunuz haaaa okuyamadım bile her açtıgımda bi 40 sayfa rahat oluyo 40bin kere maşallah çenelerinize :) kakdınlar gününüz de kutlu olsun

yanlız burda konuşcamıza gidip kocişlerle çalıssak şimdiye olduydu bişiler bu nedir

bu arada bugun teste başladım ilk 5 dk bişi yoktu sonra bidaha bakıyım dedim ikinci çizgi bariz belli daha bugun bat tan 8. gun ben gecen ay 15 inde yumurtlamıştım ya ben bi kaç kez mi yumurtluyorum acaba

Mart ayindayiz ya cifter cifter yumurtluyz bu ay sanirm hep kedicikleremi guzel olacak bu ay alcaz bu disisle ellerinden mart ayini

Mart ayindayiz ya cifter cifter yumurtluyz bu ay sanirm hep kedicikleremi guzel olacak bu ay alcaz bu disisle ellerinden mart ayini
haklı olabilirsin canım ama şaşırdım baya yani acaba testmi bozuktu 5dk dan sonra çizginin koyu olması ilginç napsam değerlendirsemmi bilemedim

Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun. Eslerimuz tarafından çok sevilmek ve değer görmek duasıyla.mevlam bizi hiçkimseye ezdirnesin ...sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler surelim.rabbim bu formdaki tüm arkadaşlarımız a ve içi sırada bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...

güldürdün beni sabah sabahh koçişlerle çalışına :)....

aminnnnnnnnnnn hepimize. çok teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…