- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
- 88
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.761
Gunaydin benim baldan tatlı arkadaslarim KADİNLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN
olabilir cnm eğer hormonlarin düzenliysekız ne konusmussunuz haaaa okuyamadım bile her açtıgımda bi 40 sayfa rahat oluyo 40bin kere maşallah çenelerinize :) kakdınlar gününüz de kutlu olsun
yanlız burda konuşcamıza gidip kocişlerle çalıssak şimdiye olduydu bişiler bu nedir
bu arada bugun teste başladım ilk 5 dk bişi yoktu sonra bidaha bakıyım dedim ikinci çizgi bariz belli daha bugun bat tan 8. gun ben gecen ay 15 inde yumurtlamıştım ya ben bi kaç kez mi yumurtluyorum acaba
Ay kizlar goz nezlesi oldum galiba ustune kociste bende bi gribiz bi o cekio burun bi ben guzel bi melodi olusturduk
ovulasyon testi mi? tövbeee... psikolojim acayip bozuldu.kızlar günaydın. ovülasyonumu bu ay kaçırdım. nasip kısmet olursa nisan ayına kaldı benim işim:)
ayyy inşallahhhGünaydın güzel anniş adayları ve annişlerDünya kadınlar günümüz kutlu olsun Allahın izniyle bir dahaki kadınlar günümüzde mis kokulu bebişlerimiz kucağımızda olsun inşallah
niçin salçalı ekmek? zaten ben de çift çizgiyi birkaç saatliğine gördüm. burdaki yorumlarda birkaç gün çift çizgi yakalayan var.ovulasyon testi mi? tövbeee... psikolojim acayip bozuldu.
ovulasyon testi mi? tövbeee... psikolojim acayip bozuldu.
İnşallah kuzum benimayyy inşallahhh
Salcali_ekmek tatli_telasss ovülasyon derken yumurtlamayı kaçırdım diyoo canım :)) kaçırdım derken hangi gün olduğunu mu kaçırdın? çalışmalara devam ettiyseniz belli olmazki spermcikler yüzsün rahim karnında yeterki 3 gün önce gördüm çift çizgiyi ve ilişki olmadı:) sanırım geç artık.
3 gün önce gördüm çift çizgiyi ve ilişki olmadı:) sanırım geç artık.Salcali_ekmek tatli_telasss ovülasyon derken yumurtlamayı kaçırdım diyoo canım :)) kaçırdım derken hangi gün olduğunu mu kaçırdın? çalışmalara devam ettiyseniz belli olmazki spermcikler yüzsün rahim karnında yeterki
Nasıl kaçırdın kuzum? Bende değerlendiremedim demiştim ama bak bebişim benimle, Allah nasipnederse de benimle kalmaya devam edecek inşallah. O yüzden umudunu kaybetmekızlar günaydın. ovülasyonumu bu ay kaçırdım. nasip kısmet olursa nisan ayına kaldı benim işim:)
Ondan önce oldu mu peki? Benimde çift çizgi öncesi ilişkim oldu ancak sonrası olmamıştı3 gün önce gördüm çift çizgiyi ve ilişki olmadı:) sanırım geç artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?